Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:U mnie beta kosztuje 20 zl. Progesteron tez 20 a tsh 17 i dodatkowo 3 zl pobranie.
U mnie w diagnostyce beta 38 zł ale wyniki na drugi dzien dopiero.Dlatego robie podejscie do szpitala czy tam czasem nie zrobia w ten sam dzien -
Beti a lecisz na betę? Coś mnie minęło ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 21:55
-
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:34
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Super dziewczynki! ❤️ Fajnie jest być tutaj nawet na nielegalu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 22:28
kark, blair., Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark ❤️
Blair no niestety swędzi mnie jak cholera. No ale jak się wyleczę to wtedy się biorę ostro do pracy trzymam kciuki i czekam na fotki ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 22:50
blair. lubi tę wiadomość
-
Ja juz po upuszczeniu krwi. Wyniki ok 13 beda.
Bardzo sie boje bo mi sie snilo ze beta bardzo slabo przyrosla. Ze wynosila cos ok 40 jak sie obudzilam bylam strasznie zmeczona. Temp dopiero dzis na poziomie 36.74. A to juz u mnie goraczka :p
Prosze was o kciuki bo jak jeszcze teraz cos nie wyjdzie to sie zalamie. Bo ja juz to " cos " kocham.Ani0nka, Arashe lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ❤️❤️❤️ Mnie już trochę mniej swędzi ale jeszcze trochę tak... cudownego dnia Wam życzę! Mam nadzieje ze jutro będzie owu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 07:49
-
Mogę bez ciąży tez dołączyć ?
Ja kolejna bezsenna noc brzuch mnie bolał w każdej pozycji a o 4 rano zjadłam kanapkę No nie mogłam z głodu wytrzymać boje się ze się okaże ze to nie ciąża tylko ze jestem nienormalna może ten żołądek boli od inofem nie miała tak któraś ? Cycki tez bolą coraz mniej Hmm zobaczymy co to będzie
Monia ja trzymam na każdym wątkuXxMoniaXx, kark, Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyn .Ja po pierwszej wizycie pecherzyk 0.32cm co wskszuje na 4 tydzien i 1 dzien ciazy bbylam u jakiego dretwego lekarza ktory stwierdzil ze zawczesnie przyszlam bo i tak nic niebedzie widzial. Na skurcze podbrzusza stwierdzil ze dupak wystsrcz ze magnez i nospa nie ma korzystnego wwplywu na ciaze. Starej daty lekarz to dlatego pracuje w angli haha.
Nona lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]