Fioletowa strona mocy
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Taaak ja kociara i psiara mam kota i psa - dokładniej kocura i suczke. I kocur to taki mamisynek mam kota i psa - dokładniej kocura i suczke. I kocur to taki mamisynek lubi jak go nosze na rekach albo wtula sie we mnie i spi przy cycku hahaha lubi jak go nosze na rekach albo wtula sie we mnie i spi przy cycku hahaha 

A do testowania to ja narazie nie testuje. Moje dobre nastawienie prysło i raczej wiem ze nic z tego wiec nie chce sie dolowac bardziej.
- 

Meggs - widzialam Twoje „dzieciaki” na insta, kocur marzenie Ja psiara tez, mocno! Psy tez mam 3 i jeszcze swinke morska, takze mam na kim zaspokoic instynkt Ja psiara tez, mocno! Psy tez mam 3 i jeszcze swinke morska, takze mam na kim zaspokoic instynkt 
 Moze i lepiej, zatestuj jak @ nie przyjdzie i od razu beda krechy bez doszukiwania sie cieni   Meggs lubi tę wiadomość Meggs lubi tę wiadomość
- 

moyeu wrote:Elo elo i ja dołączam do tego zacnego grona 

Liczę na to, że tak duża ilość ciężarnych w jednym miejscu wyprodukuje dość wirusków żeby starczyło dla każdej obecnej na tym wątku staraczki 

Nikodemko, Lucek skradł moje serce Słooodziak! 
 Kochana a jeszcze u przedszkolanki wyczuwam bliźniaki, wiec wirusow będzie dużo   przedszkolanka:), moyeu, kark, Beti82, Słoneczko12 lubią tę wiadomość przedszkolanka:), moyeu, kark, Beti82, Słoneczko12 lubią tę wiadomość 

10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
 24 lata
- 

Tak Czesc jest moich rodzicow, bo mieszkamy u nich dopoki nie odbierzemy mieszkania, ale u mnie zawsze bylo mnostwo zwierzat. I malo miejsca na kanapie Czesc jest moich rodzicow, bo mieszkamy u nich dopoki nie odbierzemy mieszkania, ale u mnie zawsze bylo mnostwo zwierzat. I malo miejsca na kanapie   Meggs lubi tę wiadomość Meggs lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyPrzedszkolanko, u nas jak najmłodsza miała 4 miesiące to M stwierdził, że skoro i tak siedzę w domu to od razu mogę oprócz dziecka też psa odchować... -_-

Ja pierwsze 3 cykle też bez alko, ale jak dziewczyny pisały o winie na endo to stwierdziłam, że spróbuję 4ty cykl zaczynałam z winem, a 5ty to już czyste szaleństwo wino co wieczór praktycznie, tak mi spasowało. I wtedy pyknęło 4ty cykl zaczynałam z winem, a 5ty to już czyste szaleństwo wino co wieczór praktycznie, tak mi spasowało. I wtedy pyknęło 
 A normalnie piję tylko kwas chlebowy i cydr, nic innego mi nie wchodzi z alko  
- 

Cóż za miły wątek!
 A więc Nona... Środa dzień loda, zdałam? 

Beti strasznie droga u Ciebie beta! U mnie 25 zł za ilościowe badanie 

Moni jak zaszlam też mnie wysypalo... Oby to było to! I trzymalo parę tygodni.

Moyeu jak dla mnie to już jesteś jedną nogą w ciąży 

Nikodemka uwielbiam kotki. Moja teściowa ma 3 i mój dochodzący codziennie rudasek   kark, moyeu lubią tę wiadomość kark, moyeu lubią tę wiadomość
- 

mojej teściowej też chybablair. wrote:Nikodemko, jeden z moich kotków jest chyba trochę podobny do Twojego 
 https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9c0927823c6.jpg 
 https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e43a6f0eb481.jpg moyeu lubi tę wiadomość moyeu lubi tę wiadomość
- 

Ja mam dwa psy ! hej hej dziewczyny, mam nadzieje, że będę mogła w pełni uczestniczyć tu w konwersacjach z Wami, bo na razie jestem tu na nielegalu (nie w ciąży hej hej dziewczyny, mam nadzieje, że będę mogła w pełni uczestniczyć tu w konwersacjach z Wami, bo na razie jestem tu na nielegalu (nie w ciąży ) )Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 20:37  blair. lubi tę wiadomość blair. lubi tę wiadomość
- 

Blair u Ciebie to tylko formalność! Cudowny wykres, kiedy testujesz?
 Ja właśnie włożyłam sobie globulke dopochwowo, pierwszy raz masakra jakaś mam nadzieje ze szybko się rozprawi z moją infekcją bo obstawiam jutro albo w niedziele owulacje... mam nadzieje ze szybko się rozprawi z moją infekcją bo obstawiam jutro albo w niedziele owulacje...