Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Taaak ja kociara i psiara mam kota i psa - dokładniej kocura i suczke. I kocur to taki mamisynek lubi jak go nosze na rekach albo wtula sie we mnie i spi przy cycku hahaha
A do testowania to ja narazie nie testuje. Moje dobre nastawienie prysło i raczej wiem ze nic z tego wiec nie chce sie dolowac bardziej. -
Meggs - widzialam Twoje „dzieciaki” na insta, kocur marzenie Ja psiara tez, mocno! Psy tez mam 3 i jeszcze swinke morska, takze mam na kim zaspokoic instynkt
Moze i lepiej, zatestuj jak @ nie przyjdzie i od razu beda krechy bez doszukiwania sie cieniMeggs lubi tę wiadomość
-
moyeu wrote:Elo elo i ja dołączam do tego zacnego grona
Liczę na to, że tak duża ilość ciężarnych w jednym miejscu wyprodukuje dość wirusków żeby starczyło dla każdej obecnej na tym wątku staraczki
Nikodemko, Lucek skradł moje serce Słooodziak!
Kochana a jeszcze u przedszkolanki wyczuwam bliźniaki, wiec wirusow będzie dużoprzedszkolanka:), moyeu, kark, Beti82, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
Tak Czesc jest moich rodzicow, bo mieszkamy u nich dopoki nie odbierzemy mieszkania, ale u mnie zawsze bylo mnostwo zwierzat. I malo miejsca na kanapie
Meggs lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko, u nas jak najmłodsza miała 4 miesiące to M stwierdził, że skoro i tak siedzę w domu to od razu mogę oprócz dziecka też psa odchować... -_-
Ja pierwsze 3 cykle też bez alko, ale jak dziewczyny pisały o winie na endo to stwierdziłam, że spróbuję 4ty cykl zaczynałam z winem, a 5ty to już czyste szaleństwo wino co wieczór praktycznie, tak mi spasowało. I wtedy pyknęło
A normalnie piję tylko kwas chlebowy i cydr, nic innego mi nie wchodzi z alko -
Cóż za miły wątek!
A więc Nona... Środa dzień loda, zdałam?
Beti strasznie droga u Ciebie beta! U mnie 25 zł za ilościowe badanie
Moni jak zaszlam też mnie wysypalo... Oby to było to! I trzymalo parę tygodni.
Moyeu jak dla mnie to już jesteś jedną nogą w ciąży
Nikodemka uwielbiam kotki. Moja teściowa ma 3 i mój dochodzący codziennie rudasekkark, moyeu lubią tę wiadomość
-
blair. wrote:Nikodemko, jeden z moich kotków jest chyba trochę podobny do Twojego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9c0927823c6.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e43a6f0eb481.jpgmoyeu lubi tę wiadomość
-
Ja mam dwa psy ! hej hej dziewczyny, mam nadzieje, że będę mogła w pełni uczestniczyć tu w konwersacjach z Wami, bo na razie jestem tu na nielegalu (nie w ciąży )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 20:37
blair. lubi tę wiadomość
-
Blair u Ciebie to tylko formalność! Cudowny wykres, kiedy testujesz?
Ja właśnie włożyłam sobie globulke dopochwowo, pierwszy raz masakra jakaś mam nadzieje ze szybko się rozprawi z moją infekcją bo obstawiam jutro albo w niedziele owulacje...