Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
My też po kontroli.. Dzieci już zdrowieją.. Jeszcze mamy antybiotyk ale ważne że wychodzimy z choróbska..
Dziewczyny jeszcze pytanie o szczepienie. Lepiej odroczyć je jak młody dopiero co wyzdrowiał?? Jak tak to kiedy iść??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 08:15
Biegającą-mama, Malinowa91 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Kozgo współczuję chorującego malucha trzymam kciuki, żeby szybko wyzdrowiał! A mlody wyszedł cały i zdrowy z tej sytuacji.
Lelek wysłałam zaproszenie na ovu!
Ja póki co dostałam zaproszenie na ovu od Lami i czekam na walentynki ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:50
Lelek lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Biegająca niestety też coś miał na oskrzelach.. Mała go zaraziła.. Mamy jeszcze antybiotyk ale obyło się bez szpitala.. Dzisiaj byliśmy na kontroli to czysto ale jeszcze mamy te 3 dni brać antybiotyk.. O kurcze myślałam że 2 tyg wystarczy.. No nic to czekamy z tym szczepieniem..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara zawsze lepiej dłużej poczekać niż ryzykować powikłania aczkowiek faktycznie ponoć przeziębienie nie jest przeciwskazaniem.
My z maluchem już dziś po basenie, starszy z tata w domu i teraz śpią razem pierwszy raz w życiu taka sytuacja a my kawa, serial i przytulasy;) -