Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko na zaś nie stresuj się proszę Daj znać po wizycie, czekamy razem z Tobą 😊
Nona mam już notatki do Ciebie, od jutra wprowadzam je w życie! 😘 Cały czas myślałam, że jest za mały, ale już nie będę czekać, bo oszaleję🤦♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:10
Słoneczko123, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
-
Słoneczko, ja też nagłe tak poczułam młodego nisko w 29-30 tc. Nie wiem czy pamiętasz ale kazali mi wtedy leżeć bo się szyjka zaczęła skracać, głowa była nisko też wyczuwalna w badaniu. Leżałam i naprawdę zrezygnowałam z wszelakich domowych i poza domowych aktywności i szyjka się wydłużyła a młody jakby podniósł się wyżej.
A jak lekarzowi powiedziałam na wizycie że czuje nisko ruchy, że czuje nisko dziecko to powiedział że na tym etapie może tak być, bo dziecko już jest duże, głową w dół, coraz silniejsze więc ruchy mocniejsze. A poza tym to gdzie ja chcę czuć dziecko? W żołądku? No nie, w macicy a macicę mam nisko. Także nie był zbyt uprzejmy ale uspokoił mnie jeszcze tym że na koniec dodał, że co druga pacjentka twierdzi że czuje nisko ruchy i on już przywyknął do tych pytań.
Także najważniejsze że się oszczędzasz. Wszystko będzie dobrze. Niech lekarz wszytsko dokładnie posprawdza, pomierzy i będziesz jutro spokojniejsza. Na którą masz wizytę?Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Ej laski serio ogarnijmy prywatne forum albo stworzmy grupe na fb. My taka grupe mamy z dziewczynami z listopada i sie super sprawdza. Codziennie ktoś zaklada nowego offtopa i kazdy pod tym postem pisze co chce/ co u niego/ z czym ma problem / jak chce sie poradzic / wkleja zdjecia - kazdy komentuje, nie ma burdelu, porzadeczek , wszystko łatwo odszukać i nikt niepozadany nie podczytuje. Mega ta forma sie nam sprawdza i mysle ze u nas rowniez zdałaby egzamin 😊
Jak cos moge taka grupe ogarnac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 22:48
przedszkolanka:), Słoneczko123, madziorek86, OdpuszczonaNona, Ani0nka, Izape_91, miśka, fiorella82, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Że ten, chciałam powiedzieć, żebyście mi dały znać, jeśli nie dostalyście ode mnie walentynki. Buziol :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 00:15
madziorek86, Nikodemka, tęczova, Słoneczko123, przedszkolanka:), OlivkowaMama, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny, jutro też trochę może mnie nie być, bo wychodzi na to, że chyba zapomniałam zapłacić rachunku za telefon 🙈 Pewnie popołudniu odblokują.
Idę spać, młoda szalała i zmęczona jestem, była na ostatniej dawce maningokoków, oby teraz spała do rana, za miesiąc ostatnie WZW i wsio.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Za Kark wczoraj ktos sie podszył czy ja mam juz jakies omamy?
Dziewczyny zdrówka dla Maluchów! Ja jak Beti drże, żeby tylko jakiegos wirusa nie złapać !58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Malinowa91 wrote:Za Kark wczoraj ktos sie podszył czy ja mam juz jakies omamy?
Dziewczyny zdrówka dla Maluchów! Ja jak Beti drże, żeby tylko jakiegos wirusa nie złapać !
Zawsze w lutym chorowalam ☹
Kurde obudzilam sie i spac juz nie moge -
Lelek wrote:Wiecie... troche glupio sie czuje teraz jak to czytam. Jakby to przeze mnie wszystkie sie z tego forum wyniosicie...
Wszystkiego nie zdazylam przeczytac ale z tego co ogarniam to nie przez Ciebie 😉My naprawdę nie mamy nic do nowych dziewczyn. Sama jakis czas temu namawialam na to,zeby dziewczyny sie poujawnialy.I duzo sie odezwalo ale widze tylko na chwile.
Najnowsza jest u nas Iza 🤩 i jej liski hah i wydaje mi sie,ze szybko i bez problemu sie zaklimatyzowala 😉 -
Ani0nka wrote:Dziewczyny- ja mogę zrobić prywatna grupę na fejsie. Proszę tylko dodać mnie do przyjaciółek i będę dawać Wam link do forum. Co Wy na to?? Jak ktoś jest za to proszę o polubienie posta, ja idę tworzyć grupę póki młody gada sobie 😁
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Postaram się ogarnąć i nie stresować.
Talku, wizytę mam na 10:15. Jak wiesz oszczedzam się jak mogę. Nawet obiadów już nie gotuję tylko mąż. Ostatnio, 2 tyg temu, szyjka miała 3,5 cm. Oby teraz nie była zbyt krótka.
Przedszkolanko, liczę, że jakby co moja gin mi założy..
Miśka, dajesz nadzieję na pessar w razie w.
Na pewno Słoneczko Twoje leżenie i odpoczywanie ma duże znaczenie dla szyjki więc bardzo dobrze że mąż przejął obowiązki.
Trzymam kciuki za wizytę i jestem przekonana że wszystko będzie w porządku a szyjka ładnie trzyma 😘 -
Ja miałam dzisiaj koszmarna noc. Chyba przeżywałam wczorajsza akcję bo całą noc się z kimś kłóciłam przez sen. Budziłam się równo co godzinę do tego za każdym razem z coraz gorszym bólem głowy.
Karramba.
Może dobre śniadanko mi pomoże.
Idę dzisiaj na USG piersi. To standardowe badanie w ciąży? Ginekolog mi zlecił miesiąc temu z oburzeniem że w Lublinie nikt wcześniej w ciąży mi tego USG nie wykonał