Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Napisałam taka wiadomość ii mi się kliknęło anuluj.. Nie lubię!
Dzisiaj szykuje się piękny dzień ♥️
Słoneczko a bardzo Ci się skróciła szyjka? Jaka miałaś wcześniej? Mam nadzieję, że na wizycie same dobre wieści i lekarz Cie uspokoi! Oby odpoczynek tutaj pomógł. Niestety w sprawie pessara nie pomogę trzymam kciuki!
Lelek, to chyba moje ostatnie 2-3 miesiące przy maszynie😭 chyba że wcześniej brzuch urośnie do takich rozmiarów że uniemożliwi szycie 😲 jak masz ochotę na lisa to zapraszam, chętnie coś wymyślę 😍. Teraz marzy mi się świnka i poduszka do karmienia 😜Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Talku, ja nie miałam usg piersi, rok temu robiłam ale w ciąży jeszcze nie. Ciekawe, w sumie sama się nad tym zastanawiałam ostatnio.
A ja dzisiaj spałam jak zabita!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 08:14
talku lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
No mnie też. Nie sądziłam, że podświadomie będę to tak przeżywać.
Ale opowiedziałam tą całą historię wczoraj mężowi i sam powiedział, że najlepszym rozwiązaniem jest prywatne forum. Że tutaj poruszamy tyle intymnych osobistych tematów, a takich mniej lub bardziej życzliwych podczytywaczy jest całe mnóstwo. A ile jest osób postronnych w ogóle nie związanych z ciążą, staraniami, po prostu ciekawskich.
W jednej sekundzie pojawiła mi się myśl, że spadam stąd. Nie będę się udzielać, trochę mnie przeraża ten brak prywatności. A potem sobie uświadomiłam ile od Was tutaj dostałam wsparcia. I na wątkach testowych, a teraz przez całą ciążę ehhMalinowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:Nona, ile czekałaś na wyniki z testdna? Ja odeslalam próbkę w tamten piatek, w poniedzialek byly u nich - napisali, ze do 14.02 beda wyniki. Mialas wczesniej niz to max?
Lelek lubi tę wiadomość
-
OdpuszczonaNona wrote:Beti to co ja mam kupic? Jaki kwas foliowy?
Witaminy b na razie bede lykac te co wyslala mi cytrynowa.
Dawaj linka do allegro do kwasu wg dr Magdy.
Lelek to nie o Ciebie chodziło na pewno, bo ta Stay pisała coś wcześniej? Tylko nie widziałam już tych komentarzy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 18:25
Lelek lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ojjj kozgo wspolczuję! zdrowia dla synka!
Nona yeaaah patyczki poszly rano w ruch, odwoze paczke do punktu przesylek😁OdpuszczonaNona, Cytrynowy sok, talku, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Beti82 wrote:Nona ja przyznam sie ,ze nie bore wiecej kwasu niz ten co w suplach od Magdy.Wczesniej jakis metylowany bralam solgara chyba .Ale to kupilam w zielarskim stacjonarnie szukalam ,zeby dawka byla 400 bo 400 mialam juz w wit b
A w tej witaminie od cytrynowej jakis kwas juz jest? Bo chyba b zazwyczaj kwas ma
. Suplement diety BIOCAPS B COMPLEX zawiera między innymi: witaminę B6 (P-5-P), witaminę B12 (metylokobalamina)
oraz folian (L-metylofolian).
Porcja dzienna - 2 kapsułki zawiera (referencyjna wartość spożycia %):
Witamina B1- 50 mg (4 545 %),
Witamina B2- 50 mg (3 571 %),
Niacyna (mg NE) (B3)- 50 mg (312 %),
Cholina (B4)- 50 mg,
Kwas pantotenowy (B5)- 50 mg (833 %),
Witamina B6- 25 mg (1 785 %),
Biotyna (B7)- 500 μg (1 000 %),
Inozytol- 50 mg,
Folian (B9)- 500 μg (250 %),
PABA (B10)- 50 mg,