Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:04
Ani0nka, Nikodemka, XxMoniaXx, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Hahaha, Niezapominajko. Właśnie wyobraziłam sobie łóżko xxl, tak na 30m2 na którym wszystkie czekamy na poranne testy następnej to by się działo, balony serpentyny, picolo lałby się strumieniami! A nasze chłopy by się tylko modliły, żebyśmy złapały za poduszki i zaczęły się nimi tłuc na tym wyrku
Niezapominajka2, madziorek86, przedszkolanka:), Ani0nka, Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Anionka - nie mieszkaliscie ze soba przed Ślubem? Moze to o to chodzi i w koncu sie dotrzecie. Jednak mieszkanie z kims a spotykanie sie ze soba to dwa inne swiaty, sama to kiedys przerabialam
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/360f3efeeefb.jpg
O mój Boże czy tylko ja widzę cień?? Widać coś?Biegającą-mama, Lami, madziorek86, speakyourmind93, kark, Beti82, tęczova, patuniek86, blair., Arashe, Julia93, Słoneczko12, Nona, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/377a78323fea.jpg
Kurde ale to te nord testy i już nie mam pojęcia a wylałam siki. Nigdy cieni nie miałam:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 06:14
Niezapominajka2, Lami, speakyourmind93, kark, patuniek86, Nona lubią tę wiadomość
-
U mnie wczoraj silny ból brzucha i lekkie plamienie brązowe ale tak podobno może być wiec czekam... żadnych innych objawów ale dziś po kawie był rzyg co mi się prawie nie zdarza tylko się zastanawiam czy duphaston i nospa wzięta wcześniej Poprostu tego nie spowodowały wiec to żaden miarodajny objaw
-
Dopiero 11dpo jestem... w niedziele planowo mam mieć okres. Wiec jak nie dostanę w niedziele okresu to w poniedziałek jadę na betę taki mam plan
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
AniOnka, jest! Pykło!
Twój nordtest wygląda prawidłowo, czyli ciąża Ja lepszego testu nie znam, jak nie przelany to wychodzi super wyraźnie, jak u Ciebie.
Ale beta będzie ok 5-10, więc może idź dopiero jutro.
Dobrze, że udało nam się Ciebie wstrzymać od antybiotykuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 07:08
Ani0nka, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero