Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:38
-
Beti, mogło tak byc, że progesteron się utrzymał, ale lepiej 16 dni niż 10. To wszystko mialo prawo się dziać w tym cyklu. Jeśli też mówi się, że po cb organizm jest nastawiony na ciążę, to może przekłada się to właśnie w wyższym progesteronie.
Nie ma co gdybać, prolaktynę możesz sprawdzić. A teraz masz plan kochaną!Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Zaraz przejdzie złość. Kiedyś pisałam, że na jednym wątku w grudniu 2017 babeczka pisała, że marzenie kolejnych świat bożego narodzenia z dzidziusiem się oddala. A tam w stopce, że na początku grudnia 2018 się urodził synuś Piękne święt, co? Mimo, że zima Głowa do góry :*
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:15
Beti82, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:15
Ani0nka, Lami, Beti82, przedszkolanka:), blair., XxMoniaXx lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dziewczyny a Wy kiedy powiedzialyscie swoim rodzicom ciazy? Gdy było seruszko czy już na początku czy jeszcze pozniej?
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:38
Ani0nka, blair., tęczova lubią tę wiadomość
-
3 dni po serduszku, się złożyło, że w przeddzień dni babci i dziadka. Zaprosiliśmy tych i tych, żeby trochę poczuli więź ze sobą, bo tylko raz się widzieli do tej pory. Od razu po informacji przeszli na "Ty"
Beti82, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedy są prenatalne po którym tygodniu? Wiecie ja bym chciała jakoś wcześniej pojąć na zwolnienie bo ja w tej szkole pracuje i non stop choruje a mama w Zusie pracuje na bank zobaczy zwolnienia. Matko matko nie wiem co robić ale dobra muszę się uspokoić i będę myśleć w poniedzialek
-
Ostatnio tez mamy same imprezy urodzinowe i juz nie mam wymowek na wino. A to prowadze, a to zab boli a to antybiotyk..
Do tego nowe auto combik.. Jak ktoś dobrze pomyśli i se zlozy fakty to sie kapnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:48
Ani0nka, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny12 tydzień zazwyczaj
Skoro tak, to będziesz musiała powiedzieć pewnie wcześniej. Masz czas jeszcze na zastanawianie
My nie mówimy, bo w poprzedniej ciąży mąż wypaplał wszystkim po serduszkj, a w 11+3 dowiedzielismy sie, ze serduszko juz nie bije. Do prostosowania tej informacji jednak był ostatni, więc teraz musi siedzieć cicho. O ile znajomi na informacje o poronieniu zareagowali spoko, to rodzice strasznie, więc tym razem rodzice się dowiedzą najpóźniej, jak się tylko da.Ani0nka lubi tę wiadomość