Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Do mnie koleżanki przychodzą w sobotę na picie. To chyba będę musiała powiedzieć ze antybiotyk biorę
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
AniOnka, powiem ci jak zrobiłam js, bo też belfer. Jak źle się czułam to wzięłam na zapalenie zatok zwykle 80% zwolnienie. Ale to ze względu na pracodawcę. Jak już było serduszko to powiedziałam dyrekcji (serduszkowe USG 7tc). Teraz już, od prawie skończonego 11tc, poszlam na ciążowe zwolnienie od ginekologa. Moja mi nawet wcześniej nie chciała wypisać, dlatego brałam od internisty. A prenatalne to między 12 a 14tc, więc uwierz mi, że prawie wieczność od testu W moim przypadku są to 2 miesiące i 3 dni od pozytywnego testu. Jeszcze tydzień i pięć dni
Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Właśnie ja tez poczekam aż będzie seruszko czyli który to tydzień 7? Kurczę ja się na tym kompetnie nie znam. Jak beta wyjdzie ładna to w którym tygodniu po owulacji pójść do ginekologa?
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Właśnie ja tez poczekam aż będzie seruszko czyli który to tydzień 7? Kurczę ja się na tym kompetnie nie znam. Jak beta wyjdzie ładna to w którym tygodniu po owulacji pójść do ginekologa?
-
Ja serduszko i centymetrowego człowieczka zobaczyłam 4 tygodnie i 5 dni po owulacji, czyli 7tc. Byłam też na USG 5tc, żeby sprawdzić czy jest pęcherzyk na właściwym miejscu i później 5t5d, bo taki termin miałam już wcześniej zamówiony na nfz, ale wtedy się najadłam strachu, bo liczyłam na zarodek, a go nie było.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Anionka my powiedzieliśmy po pierwszej wizycie, na której było serduszko, lekarz powiedział "niewątpliwie jest Pani w ciąży" i to mi wystarczyło haha wiem, że najbliżsi ogromnie się cieszą i wiem, że gdyby poszło coś nie tak, tak samo ogromnie mnie będą wspierać. To że wiedzą nic nie zmieni, a ja wolę wiedzieć, że oni wiedzą
-
Anionka ale czad,teraz siknij na test wieczorem i sprawdź czy ciemnieje !
A co do męża Twojego, mogłabym chyba napisać książkę o kłótniach w związku Niestety taki mam charakter,że jak mi chłop coś odburknie to mu zawsze odpyskuję . Z moim pierwszym facetem byłam łącznie 10 lat, po 9 wzięliśmy cywilny a tydzień przed pierwszą rocznicą się wyprowadzałam. Był tak nieżyciowy,że już mi się kłócić nie chciało, okazało się,że jak się nie kłócimy to nie mamy o czym ze sobą gadać
A teraz ? Trafiła kosa na kamień ! Jeju,mój małż to czasem taki kawał dziada,że za jaja na gruszy powiesić to za mało, potrafi taką ripostę strzelić ,że idzie w pięty i tydzień trzyma ale nauczyłam się, kiedy mogę mu odstrzelić ripostą między oczy ,a kiedy przemilczeć. Bo choć jestem straszną twardzielką i indywidualistką ( jak przystało na lwa) a w mojej duszy jak słyszę coś chamskiego od razu krzyczy głos "Też mu dowal,zmieszaj go z błotem !" to najczęściej wygrywam jak się nie odzywam na głupie teksty i zaczepki. Mój małż najpierw mówi potem myśli, a ja pamiętliwa sucz jestem , ptrafię po miesiącu odpowiedzieć mu jakimś jego chamskim hasłem i to w takiej sytuacji,że szczękę zbiera z podłogi Ale przyznam,że weszło mi to już w krew, ja w sumie to lubię i kocham Go za to,że potrafi też mój charakterek utemperować. Mój były mówił,że nie ma wredniejszej osoby na świecie, otóż jest , to mój małż przebrzydłyLami, Ani0nka, Meggs, tęczova, blair., Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Hahaha Domi, to trafiła kosa na kamień
Jejka, u Ciebie już 17 tydzień się kończy, zaraz połówkowe! Ale leci! Jak się czujesz?
Trzeba takiego pokochać albo porzucić Ale pierwsza opcja jest ciekawsza życiowo haha bo to taka kochana menda
Noo za miesiąc połówkowe,a ja ciągle wspominam swoje poczasiaki Czuję się nieźle, chociaż zgaga mnie męczy Maluszek się porządnie wierci, brzuszka praktycznie nie mam , a ruchy czuję już dobre dwa tygodnie wczoraj były salta cyrkowe,aż brzuch wywalił do przodu Ty Lami już 12 ! A dopiero mówiłaś,żeby czekać aż brzuch Ci urośnie to brzuchate na sok się wybierzemy haha noo i może zaraz będziesz wiedzieć kto tam mieszka ?Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Matko a mi się dopiero teraz przypomniało ze śniło mi się ze jestem w ciąży II KRESKI NA TEŚCIE!!!! dopiero teraz miałam przebłysk tego snu a jak się obudziłam to stwierdziłam ta jasne na pewno nie, skoro u mnie Zawsze sny śnią się na odwrót czyli nic z tego może wezmę antybiotyk. Ale siknelam i szok.