Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:16
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Anioła, ja tam gratuluję. Zawsze cieszenie się można odkładać na później. Najpierw do testu, później bety, pozniej pierwszego USG, potem do serduszka, potem do prenatalnych i tak aż do porodu. Trzeba się cieszyć tym co jest teraz. Jest kreska to znaczy, że coś się zadziało.
Ja byłam u endokrynologa. Bardzo sensowna babeczka. Zrobiła dokładny wywiad, na razie nie zleciła hormonów tylko najpierw wyniki - jeszcze raz TSH, fT3, fT4, aTPO, ATG i USG tarczycy. Powiedziała, że odchodzi się od zbijania TSH poniżej 2,5 jeśli nie ma zdiagnozowanej choroby tarczycy. Podobno średnia wartość TSH u kobiet w 1. trymestrze w Polsce wynosi 3,13 i z reguły, jeśli tarczyca jest zdrowa, to sobie z tym radzi.przedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Hej
Korzystam z nadanego mi przez siebie prawa głosu
Jakoś tydzień temu Najmłodsza pisała, że czuje się, jak stalker-a co ja mam powiedzieć? Tylko lubię, a nic zupełnie nie piszę
Anionka, to nawet nie jest bladzioch, tylko ładna kresunia W myślach kręcę piruety gratulując, ale poczekam do bety
Ogólnie oczywiście przesyłam walentynkowo obsmarkańce, kaszel, gorączkę-z ciążowymi wirusami Wszystkim na raz i każdej z osobna - możecie się czuć chore
Patrzę na te Wasze testy i stwierdzam, że nie było to aż tak dawno temu A tu już prawie, prawie koniec (tfu, tfu, minimum 11 dni jeszcze)
Naprawdę trzymam za Was kciuki Dziewczyny Nikt nie zrozumie zafiksowanej staraczki, jak inna zafiksowana staraczka
Buziaki :-*
PS. Beti, paznokcie naprawdę boskie!tęczova, przedszkolanka:), Słoneczko12, Pestkaa, Nikodemka, Beti82, blair., Nona lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Lami wrote:Pełne badanie krzepliwości nazywa się Koagulogram. A najważniejsze trzy badania to te spod 1,2 i 3 z tej strony:
https://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/koagulogram-to-badanie-krzepliwosci-krwi-jak-odczytac-jego-wyniki-aa-LX7R-wsjQ-LhoY.html -
Niezapominajko mial lam 17 lat jak mojego poznałam i po 2 tyg.bylismy już razem ;p poznaliśmy się przez neta
Anionka a to ja pisalam byś sie bzykala mimo infekcji!! Uff licze w tym swój udzial
Nikodemko może faktycznie bezowulacyjny akurat ten jedyny w roku?
Rzepakowe mi niby powiedzial,ze mam nie przekroczyc 2.5 w ciazy z tym,ze ja juz po niedoczynnosci,chorobie gravesa i ciagle wysokie anty tpo mam wiec moze dlatego?
Patuniek my Tobie to zaraz Poli bedziemy gratulowaćAni0nka, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Patuniek trzymam kciuki!!! Jejku faktycznie już jesteś jak tykająca bomba zegarowa
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny o tak! Wy macie ogromny wpływ na to- nie wiedziałam o czymś takim jak testy owulacyjne monitoringi... zwłaszcza przy moich nieregularnych cyklach. Będę dziękować jak będzie ładna beta w poniedziałek i postawię wirtualną flaszkę
Dużo z Was mi kibicowało, doradzało co i jak no to forum jest cudowne a ta fioletowa strona mocny pochłonie każdego i każda z nas zaciąży szybciej niż się nam wydaje ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 12:55
Nona lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Patuniek trzymam kciuki!!! Jejku faktycznie już jesteś jak tykająca bomba zegarowa
Dosłownie W poniedziałek wyszłam ze szpitala, bo we środę tydzień temu się zaczęło Skurcze, rozwarcie na 2 palce... Na szczęście w szpitalu wstrzymali całą akcję i aktualnie leżę w domu zaciskając nogi
Ogólnie mnie uspokajali-ciąża dojrzała, Pola duża jak na swój wiek (2400 we środę tydzień temu), sterydy dostała. Ale wiadomo-im dłużej, tym lepiejAni0nka, przedszkolanka:), tęczova, Arashe lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
przedszkolanka:) wrote:Niezapominajko mial lam 17 lat jak mojego poznałam i po 2 tyg.bylismy już razem ;p poznaliśmy się przez neta
Anionka a to ja pisalam byś sie bzykala mimo infekcji!! Uff licze w tym swój udzial
Nikodemko może faktycznie bezowulacyjny akurat ten jedyny w roku?
Rzepakowe mi niby powiedzial,ze mam nie przekroczyc 2.5 w ciazy z tym,ze ja juz po niedoczynnosci,chorobie gravesa i ciagle wysokie anty tpo mam wiec moze dlatego?
Patuniek my Tobie to zaraz Poli bedziemy gratulować -
Wiem, ze to glupie i raczej niemozliwe, bo Inofem u wszystkich zadzialal pozytywnie, ale boje sie, ze to on cos namieszal
-
Rzepakowe zobacze za tydzień co mi dr powie i wtedy bedzie reakcja na pewno.
Niezapominajko spoko,na porodówce mi dawali 13 ;p a ostatnio na bazarze jakas kobieta do mnie powiedziala"dziewczynko bede stala za Toba"..bylam wtedy z Polą ;p
Nikodemko czytalam o nim wczoraj właśnie,że on cos tam ma ważne w sobie,że reguluje hormony itp. Ale może nie na każdego tak działa? Nie wiem..ile go bierzesz juz? -
Gratuluje kreseczek kochane. Umnie nadal srednie objawy gazy i wzdecia brzuch mi wywalilo i wygladam nie na 2 miesiac tylko 4;) Ciagle bym spala. Piersi podczas dotyku lekko pobolewaja ale otoczki sutkow sie powiekszyly i sa takie jak by byly napompowane powietrzem;) Jeszcze tydzien do usg. Wogole nastraszylam nie laska na temat latania samolotem we wczesnej ciazy.Przez to dwie noce pod rzad mialam zle sny.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:16
Ani0nka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tak wszystkie bardzo mocno mnie wspieralyacie! To forum jest cudowne! Tylko zrobię betę i będzie flaszeczka wirtualna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 13:25
-
A ja jej zabroniłam brać antybiotyk dwa dni temu hahaha i bzykać też się kazałam
Meggs łapaj:
https://www.testdna.pl/choroba_zakrzepowo-zatorowa/?gclid=CjwKCAiAwJTjBRBhEiwA56V7q-ksymxeYXwwg9txT4v_1soTCdUpB1l7bChg7orwE6zCC0Dru4OUURoCvS0QAvD_BwEprzedszkolanka:), tęczova, Ani0nka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero