Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:16
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Anioła, ja tam gratuluję. Zawsze cieszenie się można odkładać na później. Najpierw do testu, później bety, pozniej pierwszego USG, potem do serduszka, potem do prenatalnych i tak aż do porodu. Trzeba się cieszyć tym co jest teraz. Jest kreska to znaczy, że coś się zadziało.
Ja byłam u endokrynologa. Bardzo sensowna babeczka. Zrobiła dokładny wywiad, na razie nie zleciła hormonów tylko najpierw wyniki - jeszcze raz TSH, fT3, fT4, aTPO, ATG i USG tarczycy. Powiedziała, że odchodzi się od zbijania TSH poniżej 2,5 jeśli nie ma zdiagnozowanej choroby tarczycy. Podobno średnia wartość TSH u kobiet w 1. trymestrze w Polsce wynosi 3,13 i z reguły, jeśli tarczyca jest zdrowa, to sobie z tym radzi.przedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Hej
Korzystam z nadanego mi przez siebie prawa głosu
Jakoś tydzień temu Najmłodsza pisała, że czuje się, jak stalker-a co ja mam powiedzieć?Tylko lubię, a nic zupełnie nie piszę
Anionka, to nawet nie jest bladzioch, tylko ładna kresuniaW myślach kręcę piruety gratulując, ale poczekam do bety
Ogólnie oczywiście przesyłam walentynkowo obsmarkańce, kaszel, gorączkę-z ciążowymi wirusamiWszystkim na raz i każdej z osobna - możecie się czuć chore
Patrzę na te Wasze testy i stwierdzam, że nie było to aż tak dawno temuA tu już prawie, prawie koniec (tfu, tfu, minimum 11 dni jeszcze)
Naprawdę trzymam za Was kciuki DziewczynyNikt nie zrozumie zafiksowanej staraczki, jak inna zafiksowana staraczka
Buziaki :-*
PS. Beti, paznokcie naprawdę boskie!tęczova, przedszkolanka:), Słoneczko12, Pestkaa, Nikodemka, Beti82, blair., Nona lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Lami wrote:Pełne badanie krzepliwości nazywa się Koagulogram. A najważniejsze trzy badania to te spod 1,2 i 3 z tej strony:
https://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/koagulogram-to-badanie-krzepliwosci-krwi-jak-odczytac-jego-wyniki-aa-LX7R-wsjQ-LhoY.html -
Niezapominajko mial lam 17 lat jak mojego poznałam i po 2 tyg.bylismy już razem ;p poznaliśmy się przez neta
Anionka a to ja pisalam byś sie bzykala mimo infekcji!! Uff licze w tym swój udzial
Nikodemko może faktycznie bezowulacyjny akurat ten jedyny w roku?
Rzepakowe mi niby powiedzial,ze mam nie przekroczyc 2.5 w ciazy z tym,ze ja juz po niedoczynnosci,chorobie gravesa i ciagle wysokie anty tpo mam wiec moze dlatego?
Patuniek my Tobie to zaraz Poli bedziemy gratulowaćAni0nka, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Patuniek trzymam kciuki!!! Jejku faktycznie już jesteś jak tykająca bomba zegarowa
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny o tak! Wy macie ogromny wpływ na to- nie wiedziałam o czymś takim jak testy owulacyjne monitoringi... zwłaszcza przy moich nieregularnych cyklach. Będę dziękować jak będzie ładna beta w poniedziałek i postawię wirtualną flaszkę
Dużo z Was mi kibicowało, doradzało co i jak no to forum jest cudowne a ta fioletowa strona mocny pochłonie każdego i każda z nas zaciąży szybciej niż się nam wydaje ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 12:55
Nona lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Patuniek trzymam kciuki!!! Jejku faktycznie już jesteś jak tykająca bomba zegarowa
DosłownieW poniedziałek wyszłam ze szpitala, bo we środę tydzień temu się zaczęło
Skurcze, rozwarcie na 2 palce... Na szczęście w szpitalu wstrzymali całą akcję i aktualnie leżę w domu zaciskając nogi
Ogólnie mnie uspokajali-ciąża dojrzała, Pola duża jak na swój wiek (2400 we środę tydzień temu), sterydy dostała. Ale wiadomo-im dłużej, tym lepiejAni0nka, przedszkolanka:), tęczova, Arashe lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
przedszkolanka:) wrote:Niezapominajko mial lam 17 lat jak mojego poznałam i po 2 tyg.bylismy już razem ;p poznaliśmy się przez neta
Anionka a to ja pisalam byś sie bzykala mimo infekcji!! Uff licze w tym swój udzial
Nikodemko może faktycznie bezowulacyjny akurat ten jedyny w roku?
Rzepakowe mi niby powiedzial,ze mam nie przekroczyc 2.5 w ciazy z tym,ze ja juz po niedoczynnosci,chorobie gravesa i ciagle wysokie anty tpo mam wiec moze dlatego?
Patuniek my Tobie to zaraz Poli bedziemy gratulować -
Wiem, ze to glupie i raczej niemozliwe, bo Inofem u wszystkich zadzialal pozytywnie, ale boje sie, ze to on cos namieszal
-
Rzepakowe zobacze za tydzień co mi dr powie i wtedy bedzie reakcja na pewno.
Niezapominajko spoko,na porodówce mi dawali 13 ;p a ostatnio na bazarze jakas kobieta do mnie powiedziala"dziewczynko bede stala za Toba"..bylam wtedy z Polą ;p
Nikodemko czytalam o nim wczoraj właśnie,że on cos tam ma ważne w sobie,że reguluje hormony itp. Ale może nie na każdego tak działa? Nie wiem..ile go bierzesz juz? -
Gratuluje kreseczek kochane. Umnie nadal srednie objawy gazy i wzdecia brzuch mi wywalilo i wygladam nie na 2 miesiac tylko 4;) Ciagle bym spala. Piersi podczas dotyku lekko pobolewaja ale otoczki sutkow sie powiekszyly i sa takie jak by byly napompowane powietrzem;) Jeszcze tydzien do usg. Wogole nastraszylam nie laska na temat latania samolotem we wczesnej ciazy.Przez to dwie noce pod rzad mialam zle sny.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:16
Ani0nka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tak wszystkie bardzo mocno mnie wspieralyacie! To forum jest cudowne! Tylko zrobię betę i będzie flaszeczka wirtualna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 13:25
-
A ja jej zabroniłam brać antybiotyk dwa dni temu
hahaha
i bzykać też się kazałam
Meggs łapaj:
https://www.testdna.pl/choroba_zakrzepowo-zatorowa/?gclid=CjwKCAiAwJTjBRBhEiwA56V7q-ksymxeYXwwg9txT4v_1soTCdUpB1l7bChg7orwE6zCC0Dru4OUURoCvS0QAvD_BwEprzedszkolanka:), tęczova, Ani0nka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero