Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[QU.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:47
Lami lubi tę wiadomość
-
[QU.
-
[Q.
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
A no to fajnie, że też to bierzesz. Duża oszczędność
Ja już właśnie wypróbowałam technikę podawania, trzymam pionowo igłą do góry i ściągam kapturek, jak nie robi się na igle kropelka leku to nie piecze. Później powietrza, które zostaje na końcu, nie wstrzykuje, wyciągam.Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
[.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:48
-
[.
-
Wiecie, nie martwilabym sie tym, ze nie boli, gdyby testy wychodzily albo tempka poszla w gore... Ale trudno, bedzie co ma byc.
Teczova - bierzesz dalej Ovarin? Moze mi Inofem faktycznie przesunal ta owulacje i dlatego jeszcze jej nie ma.
Wlasnie klientka opowiedziala mi o jakims lekarzu cudotworcy... Mowi, ze zaszla dzieki niemu w dwie ciaze, a jest kolo 40 stki. Chyba pojade :dprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Aa.
-
Beti nie wypuszczam powietrza na początku i obchodzę się że strzykawka jak z bombą, nie wstrząsam, trzymam pionowo igłą do góry, ściągam osłonkę i szybka akcja, żeby nic nie wypłynęło. Na razie dwa razy zadziałało. Zobaczymy jak będzie dalej.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
[QU
-
Na karcie masz informację kto ci ją wystawił, czyli kto Cię prowadzi. Masz ja ze sobą i konieczna jest przy porodzie - bo są już tam wszystkie badania z krwi wpisane, grupa itd.
O skierowaniu nie wiem.Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Ja dostałam w 40 tc skierowanie do szpitala od mego prywatnego gina i z nim mialam sie stawic w wyznaczonym dniu na oddzial. Mialam miec wywolany ale nastepnego dnia zadecydowali cc z powodu " spodziewanego wielkiego płodu "
Beti82, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti ja ostatnio opisywałam na wrześniu, że z synem leżałam w Ujastku w Krk z babką, która była z Gdańska chyba, tu przyjechała na konferencję z pracy, chwyciło ją i urodziła
Możesz rodzić gdzie chcesz, ja znam jedną babkę (akurat z września 2014 ), która była gdzieś z okolic Łodzi i tam prowadziła ciążę, ale 3tyg przed porodem przeprowadziła się do rodziców do Wawy, bo tam był szpital gdzie chciała rodzić
Także jak piszą dziewczyny przy sn czy cc w trakcie akcji nikt nie wystawia i nie potrzebuje skierowania.
Natomiast jak ja z synem miałam cc na zimno to moja gin wystawiła mi skierowanie na dany dzień i godzinę i zawiozła do szpitala gdzie pracuje i gdzie było cc (zresztą ona to cc wykonywała ). -
nick nieaktualny
-
[QU