Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:49
-
nick nieaktualnyBeti, ale leżenie w szpitalu jak nie ma akcji to nic dobrego i zazwyczaj prowadzi do cesarki Ja leżałam od środy, bo lekarz mnie "zostawił", w pon urodziłam i wierz mi, w życiu bym się więcej ni dała zamknąć!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 17:04
-
kark wrote:Lami, nikt nie patrzy kto wystawił kartę ciąży. Oni tam nie dostają kasy za czytanie Zazwyczaj pytają czy lekarz prowadzący jest ze szpitala.
kark, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:38
Lami lubi tę wiadomość
-
Opowiadam!
Mąż przyjechał oczywiście bez kwiatów ani nic usiadł na drugim końcu kanapy i nic. A ze jestem chora to nie wychodzę by się nie doprawić wiec zamawiamy zawsze jedzenie. Wiec ja do niego może chcesz coś zamówić z tego i tego miejsca. A on mówi ze woli kfc, czy ja chce. Ja mówię ze nie chce kfc. A on ze czemu. No to ja ze nie chce po prostu i się uśmiechnęłam. A on ze czemu nie chce a ja ze nie mogę, on mówi, jak to nie możesz. No ja na to, że nie moge bo jestem w ciąży... cisza nagle a on ze jak to, że zrobiłam test i mogę ku pokazać ale to dopiero początek wiec jasna kreska jest. A on o mój Boże taki był wryty i się tam dopatrywał, a ja mówię, ze jutro pojadę na betę potwierdzić. No i on ze jest w szoku i w ogóle ze przeprasza za wszystko itd i poszło łzy miał w oczach ❤️ Cudowne uczuciemadziorek86, Beti82, Nikodemka, Arashe, speakyourmind93, tęczova, patuniek86, XxMoniaXx, Nona, blair., Pestkaa lubią tę wiadomość
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:38
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Beti, lekarz do porodu nie jest Ci potrzebny, chyba że bardzo Ci zależy, żeby Cię ciął. Poród przyjmuje położna. Jak rodzisz sn, to nie masz fizycznej możliwości umówić się z lekarzem na dyżur, bo przecież nie wiesz, kiedy urodzisz. Są szpitale, o których krążą historię, że lepiej mieć prowadzącego stamtąd i wtedy jest "lepiej". Szczerze? Ja bym się na taki szpital nie zdecydowała, bo dla mnie to forma korupcji.
Szpitale też coraz rzadziej (przynajmniej we Wrocławiu) umawiają na cesarki. Dla kobiety i dziecka lepiej jest gdy CC odbywa się już po rozpoczęciu akcji skurczowej. Jeśli nie ma takiej absolutnej konieczności, CC na zimno jest bardzo złym pomysłem. Nie wybieraj szpitala pod kątem tego, czy pracuje tam taki czy inny lekarz, bo z dużym prawdopodobieństwem go nawet nie zobaczysz. Myśl o szpitalu pod kątem położnych, warunków na porodówce i jakości opieki po porodzie. Lekarz w tym wszystkim jest najmniej istotnyJulia93 lubi tę wiadomość
-
Anionka - ale Ci zazdroszcze takich Walentynek
Teczova - ja chyba tez rezygnuje z Inofemu... nie wiem sama, ale czuje, ze to on cos namieszal. Lekarz nazywa sie Hubisz.
Moj maz wlasnie zatrzymal sie pod kwiaciarnia i kupuje mi roze na moich oczach, bo mu sie przypomnialo, ze sa Walentynki jak wsiadlam do samochodu i na mnie spojrzal haha -
Nikodemko liczy się gest Przede mną w rossmanie pan przed chwila kupował Prezerwatywy gumy do żucia i zobaczył ze kupuje lizak serce (mój synek dla swojej dziewczyny poprosił) i tez wzial lizaka dobry zestaw
My od zawsze mie obchodzimy Walentynek te tłumy wszędzie mnie drażnią ale ze mojego męża 4 dni nie było i wraca o 21 zamówiłam sushi na wieczór taka stęskniona jestem mega dobrze ze sobie przypomniałam i wczoraj zamowilam bo dziś to bez szans.
Tak mnie dziś pogoniło pod przedszkolem ze ledwo do do u dojechałam ogólnie mam nadwrażliwe jelito w pierwszej ciąży przeszło a teraz mam wrażenie nasiliło się masakra
Anionka cudowne walentynki cieszę się ze tak się to skończyłoLami, tęczova, madziorek86, Ani0nka, Anhydra lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Anionka - ale Ci zazdroszcze takich Walentynek
Teczova - ja chyba tez rezygnuje z Inofemu... nie wiem sama, ale czuje, ze to on cos namieszal. Lekarz nazywa sie Hubisz.
Moj maz wlasnie zatrzymal sie pod kwiaciarnia i kupuje mi roze na moich oczach, bo mu sie przypomnialo, ze sa Walentynki jak wsiadlam do samochodu i na mnie spojrzal hahaLami, tęczova, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
A mój, mimo, że zaproponowałam mu wczoraj, że pojedziemy autobusem na walentynkowe piwo do rynku (tak, zapomniałam, że jestem w ciąży i chciałam wyżłopać ze trzy, nawet przez myśl mi przeszło, że dawno coś nie piłam) (Przedszkolanko, końcówka 11 tygodnia schiza 0/10 ), to napisał przed chwilą, że jedzie obmalować jeden pokój w domku, czyli zapomniał o walnetynkach Sama zjem te pierogi co ulepiłam, tylko mu skwarka zostawię, o!
przedszkolanka:), Beti82, madziorek86, Anhydra, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:16
Lami lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
My walentynkowy obiad na miescie i do kina zaraz.Nie wiem jak ja z @ wysiedze No i zaczynamy od dzisiaj planowac remont.Ostatnio po remoncie zaskoczylo hahha zobaczymy jak teraz
Lami, blair. lubią tę wiadomość