Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo w domu rodzice mieli thermomixa , fajny sprzęt, ma już ze 20 lat a noże ostre jak nowe. Lubiłam z niego korzystać. W naszym domu nie mamy nawet podróby, ale ze mnie niezła kuchta jest i własnymi rączkami cuda czaruję

W ogóle wiecie ze u mnie dzisiaj 4dc i już tylko mini plamienia? I to po cb
zaraz zaczynamy sezon!
Lami, Niezapominajka2, przedszkolanka:), madziorek86, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Mala od dzis wstala z kaszlem. Suchym, nie "szczekajacym".. Bez kataru niczego tylko kaszel. Teraz wieczor doszla goraczka. No super cholera jasna.. Przy naszych drgawkacj goraczkowych , goraczka to szczyt " marzen" to nocke mam z glowy bo musze ja caly czas pilnowac. Maz nie pomoze bo o 3 w nocy wstaje do roboty choc "przez" nas i on chyba nie pospi... Jeszcze mi karetki brakuje i szpitala do kompletu
-
Kurcze,tak fajnie to brzmi wrzucic i wlączyć a ja ciemna masa w takich sprzetach..ale moj mi obiecał,ze nauczy bym w ciąży przy garach nie stala,to w weekend mu przypomne! O ile ja bede o silach ;p
Ale ciacho na pizze miodzio wychodzi!
No i moj plus gotowanie to uuu. Raz mi robil kanapki do szkoly jak studiowalam po 12h z brzuchem i raz ryżowke jak mialam mega jelitówke ;p
Niezapominajko wspólne gotowanie super
moj jeszcze krem mi do rafaello robi,bo ja grudy zawsze mam ;p no i w sumie ziemniaki obierze ;p
Ale za to codziennie myje gary! To jego działka
Meggs Kochana to ja zamawiam torta na piątek dla Poli! Truskawkowo czekoladowy,koniecznie w misie
Monia ile ma tej goraczki? Moja miala odrywajacy kaszel(brzydki!) Ale nie wzroslo powyzej 38.2 i obylo sie bez zbijania. Rób okład z recznika!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 22:33
-
Po 7:00 jadę śpiochy na Betę, kciuki poproszę ❤️
speakyourmind93, Lami, Biegającą-mama, patuniek86, przedszkolanka:), XxMoniaXx, madziorek86, nick nieaktualny, Słoneczko12, Anhydra, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
-
Anionka a gdzie cierpliwość i wytrzymanie do poniedziałku?

Przedszkolanko mam nadzieje ze ten tort nie na dzisiaj
Lami, dokładnie. 300 zł to zaden majatek, na pewno nie warte stresu, a tymbardziej przechodzenia tego ponownie. Nawet mąż stwierdził dobrze zamów ten test
Lami, przedszkolanka:), speakyourmind93 lubią tę wiadomość