Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Cię nauczę! Przedszkolanko, to jest cudo! Mój chrześniak jak przyjeżdża to dwie szklany soku typu Kubuś zawsze wypije (wiadomo, u kogoś lepiej smakuje). Wrzucam marchewkę i co mam - truskawki, banana, gruszkę, jabłka, dolewam litr wody, 20 min gotuje, 5 miksuję. Bomba! Później w butelki hermetycznej, tydzień spokój IE w lodówce postoi. Wszystkie dżemy w tym robię. Ahhh... Chlebuś: trochę maślanki, drożdże, woda, mąka, sól, wszytko na raz. 3 minuty, zostawiasz na pół godziny, w piekarnik na godzinę i chleb jak ta lala. Chałki jakie cudne, Polcia by wcinała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 21:48
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ooo w domu rodzice mieli thermomixa , fajny sprzęt, ma już ze 20 lat a noże ostre jak nowe. Lubiłam z niego korzystać. W naszym domu nie mamy nawet podróby, ale ze mnie niezła kuchta jest i własnymi rączkami cuda czaruję
W ogóle wiecie ze u mnie dzisiaj 4dc i już tylko mini plamienia? I to po cb zaraz zaczynamy sezon!Lami, Niezapominajka2, przedszkolanka:), madziorek86, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Meggs, super i idziemy po swoje! Jak chcesz robić te testy, to rób. To nie jest majątek, oby nic nie wyszło, ale jeśli ma coś wyjść to im wcześniej tym lepiej, bo będziesz gotowa na po owulacji.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Mala od dzis wstala z kaszlem. Suchym, nie "szczekajacym".. Bez kataru niczego tylko kaszel. Teraz wieczor doszla goraczka. No super cholera jasna.. Przy naszych drgawkacj goraczkowych , goraczka to szczyt " marzen" to nocke mam z glowy bo musze ja caly czas pilnowac. Maz nie pomoze bo o 3 w nocy wstaje do roboty choc "przez" nas i on chyba nie pospi... Jeszcze mi karetki brakuje i szpitala do kompletu
-
Kurcze,tak fajnie to brzmi wrzucic i wlączyć a ja ciemna masa w takich sprzetach..ale moj mi obiecał,ze nauczy bym w ciąży przy garach nie stala,to w weekend mu przypomne! O ile ja bede o silach ;p
Ale ciacho na pizze miodzio wychodzi!
No i moj plus gotowanie to uuu. Raz mi robil kanapki do szkoly jak studiowalam po 12h z brzuchem i raz ryżowke jak mialam mega jelitówke ;p
Niezapominajko wspólne gotowanie super moj jeszcze krem mi do rafaello robi,bo ja grudy zawsze mam ;p no i w sumie ziemniaki obierze ;p
Ale za to codziennie myje gary! To jego działka
Meggs Kochana to ja zamawiam torta na piątek dla Poli! Truskawkowo czekoladowy,koniecznie w misie
Monia ile ma tej goraczki? Moja miala odrywajacy kaszel(brzydki!) Ale nie wzroslo powyzej 38.2 i obylo sie bez zbijania. Rób okład z recznika!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 22:33
-
Po 7:00 jadę śpiochy na Betę, kciuki poproszę ❤️
speakyourmind93, Lami, Biegającą-mama, patuniek86, przedszkolanka:), XxMoniaXx, madziorek86, kark, Słoneczko12, Anhydra, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
-
Anionka a gdzie cierpliwość i wytrzymanie do poniedziałku?
Przedszkolanko mam nadzieje ze ten tort nie na dzisiaj
Lami, dokładnie. 300 zł to zaden majatek, na pewno nie warte stresu, a tymbardziej przechodzenia tego ponownie. Nawet mąż stwierdził dobrze zamów ten testLami, przedszkolanka:), speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Śniło mi się dzisiaj, że wynajęliśmy jakiś pokój na wyjeździe i leżymy na łóżku i palimy takie długie papierosy i mój zrobił wtedy selfika i wysłał na Facebooka. A ja z takim brzuchem ciążowym i faja. I zdjęcie zebrało (widzę to bardzo wyraźnie) 78 lajków. Nawet moja mama polubiła i jakaś pani z ZUS u ! :o Ale twarz na tym zdjęciu miałam bardzo ładna i promienną hahaha
madziorek86, Nikodemka, tęczova, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️