Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO rany Monia... Wiesz, że dziecko ma normalną temp do 37.5, a do 37.6 to dopiero stan podgorączkowy?
My syrop dajemy powyżej 38, a panika jest powyżej 39.5.
Lepiej, żeby organizm się wypocił, sam zwalczył niską temp niż ładować leki, a potem biegunka i inne cuda się dzieją...
Przedszkolanko to niezła biba musiała być
U nas znajomy ma termomixa, odkąd kupili nie używają ani płyty ani piekarnika.
Ale ja jestem akurat tego pytu człowiek, ze nie lubię mieć 20 gratów, które służą do tego samego Czyli jak miałam sandwicher-opiekacz to czekałam aż się zrąbie zanim kupiłam grill elektryczny, mimo, że cała rodzina i znajomi już dawno mieli i zachwalali.
Serce mnie boli jak coś leży, żeby leżeć i się kurzy (a tak by było z płyta i piekarnikiem jakbyśmy termomix kupili ) -
Hej Dziewczyny witam sie z urlopu internet mam sporadycznie wlasnie probowalam Was nadrobic ale udalo sie jako tako;) takze napisze tylko - Anionka gratulacje! Wiem ze chcialas gratulacje odbierac dopiero po becie ale wtedy nie bede miala internetu pewnie;) kciuki aa piekny wynik:)II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lami - ale mnie rozsmieszyl Twój sen, hahah
Ja sie w nocy prawie pobiłam z mezem. Wyszarpywał mi kołdrę, kręcił się, sapał... jak go zapytałam co robi, to odpowiedział mi przez sen „liczę robaki” -_- . Jestem nieprzytomna.
Jakos przestalam sie przejmowac ta owulacja, w ogole na ten cykl nie licze. Mało sie staralismy i nawet nie wiem czy w dobrych dniach, wiec i tak nic z tego nie bedzie. Marze tylko, zeby okres nie przyszedl z np dwutygodniowym opoznieniem, bo nie zniose tyle czekania na kolejny cykl.
Monia - trzymam kciuki, zeby coreczka wiecej nie goraczkowala, z tego co pamietam przy wyzszej temperaturze macie taki sam problem jak moj siostrzeniec.Julia93 lubi tę wiadomość
-
Przysnęłam ale niedługo jadę wiec spokojnie, zapytam o której wyniki
madziorek86, blair. lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:17
Lami, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Julia - hahaha My na studiach mieszkalismy z chlopakiem, ktory lunatykował. Kiedyś wstalam w nocy do łazienki, a on chodził po mieszkaniu z dłonmi zlozonymi w pistolet i polował na włamywacza :d
Za dziewczyny, ktore tesknia za winem ja wyrabiam normy. Wczoraj bylo walentynkowe, dzis mam babski wieczor... Co mi innego zostaloLami, Julia93, Anhydra, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Meggs, też przemyślałam i zamawiam te testy. Poczytałam jeszcze wczorajszy wpis Anhydry i nie będę czekać. Muszę wiedzieć, czy przez połóg też brać, a może powinnam całe życie.
A myslicie, że brana już heparyna nie zaburzy wyników? Raczej nie, bo te mutacje już są i się nie wyleczą przecież. Ale taka myśl mnie naszła.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyU nas też się zgadza, ja baran, on panna i jak on wypije butelke to ja kończę moją połówkę kieliszka
Ja miałam maszynę do chleba i przekazałam dalej.
Na gotowej mieszance czy mące pszennej ok, ale jak piekłam z mąki zdrowej (typu żytnia, ryżowa czy inna) to wychodziło dziadostwo. Nie mówiąc o tym, że czasami jak robiłam na słodko np z żurawiną to zakalec wychodził
Jak już robię to wolę z piekarnikaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 10:53
-
[QUOTE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:39
Lami lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:17
Julia93, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kark oczywiscie ze wiem .. Ale my msmy postepowac inaczej. Nie jak z kazdym innym dzieckiem ktore ma goraczke. My mamy drgawki goraczkowe. Musimy !!! Zbijac juz 37 temp. Bo potem ma atak. 4x w zyciu juz to przeszlam i nie zycze innemu . podczas ataku mala jest nieprzytomna, sina, plytki oddech, drgawki jak przy padaczce. Ma szczekoscisk. Nie ma z nia kontaktu. Dziecki " umiera" na twoich oczach . bo tak to wyglada. Kazdy atak konczy sie u nas karetka i szpitalem. W razie ataku mamy teraz wlewke doodbytnicza.
Wiec temp u nas to nie moja panika i wlewanie w dziecko syropu bo panikuje. Nie . u nas konieczne jest zbijanie juz przy 37. Bo wiem co temp robi z moim dzieckiem..