Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko teraz mi Teczova przypomniala-pamietasz jak zawsze narzekalam,że prawy jajnik śpi bo czuje tylko lewy i z niego mam owu? No to okazało się,że byla w prawym ktorgo w ogóle nie czulam i zaszłam wtedy. I z Polą też chyba z prawym zaszłam. Więc bóle może nie zawsze sa wyznacznikiem
-
Nikodemka wrote:Wiem, ze to glupie i raczej niemozliwe, bo Inofem u wszystkich zadzialal pozytywnie, ale boje sie, ze to on cos namieszal
Anhydra, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
-
Beti możesz, możesz wiesz o tym wiec Kochanie wiosna będzie Twoja ❤️
Beti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs, prawda jest taka, że wydajemy setki na suplementy, testy owu i ciążowe itd. jeśli nie zarabicie najniższej krajowej, to można odpuścić dwie nowe sukienki i parę butów i zrobić ten test. Ja też zrobię, ale jeszcze nie teraz.
W planach miałam tak, że grudzień się staramy, a styczeń badania nasienia, a ja właśnie te dna testy. Jeszcze pytałam dziewczyn na forum, czy lekarz uzna te z internetu. Wtedy też świeżo po tych testach była Najmłodsza.blair. lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
XxMoniaXx wrote:I chodze w strachu bo uczucie jakby mo tam cos lecialo.. I brzich boli. A to sluz. Byle do wtorku. Myslicie ze w 6tyg i 3 bedzie juz cos widac? Z Julka bylam 6 i4 to bylo piękne serce
-
Lami wrote:Meggs, prawda jest taka, że wydajemy setki na suplementy, testy owu i ciążowe itd. jeśli nie zarabicie najniższej krajowej, to można odpuścić dwie nowe sukienki i parę butów i zrobić ten test. Ja też zrobię, ale jeszcze nie teraz.
W planach miałam tak, że grudzień się staramy, a styczeń badania nasienia, a ja właśnie te dna testy. Jeszcze pytałam dziewczyn na forum, czy lekarz uzna te z internetu. Wtedy też świeżo po tych testach była Najmłodsza. -
Wiesz co, Najmłodsza pisała, że lakarka dała jej za pierwszym razem heparynę na 100% płatną, a następna miała być refundowana. Anhydra miała robione na NFZ badania. A Beti chyba też te zamawiane i jej uznali. Ale musimy na nią poczekać, żeby potwierdziła albo zaprzeczyła.
Anhydra lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:47
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:47