Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może pregnyl albo ovitrelle na zbyciu?
Koleżanka zgubiła receptę, gin odmówił wypisania kolejnej twierdząc, że pewnie kłamie i chce to sprzedać dalej 🤦♀️
Znajomi farmaceuci nie mogą pomóc bo są mocno kontrolowani... Była u innego giną, który oferuje inne metody stymulacji 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ -
Lami wrote:Jej, jakie cudowne rodzeństwo ♥️♥️♥️ Miłość bije z daleka. A jak już na samego Olka spojrzałam, to pomyślałam, że będzie wysoki kiedyś! Tu taki maluszek, ale dłonie "męskie" że hoho. Przedszko, Twój mąż wysoki?
rączki malusie ale stopy ma wielkie! 😂
Kijanko Pola ma wlosy zdjete ze mnie
Dziękujemy!;*
-
Blair, lubię za odpowiedź i poszerzenie mojej wiedzy, a nie za hiperstymulację. W ogóle uważam, że dziewczyny decydujące się na in vitro są niezwykle dzielne, zdeterminowane i cierpliwe.
Dziewczyny, czytam Was na bieżąco. Śliczne te Wasze dzieciaki. Przez zdjęcia tym bardziej nie mogę się doczekać swojego.
U mnie zmiana nastawienia. Jeszcze miesiąc temu myślałam, że równo ze skończeniem 37 tygodnia zacznę akcję sugerowania Skrzatowi, że pora się zbierać z brzucha. No i co? Nie mam serca wyganiać tej małej istotki! Końcówka ciąży jest dla mnie całkiem łaskawa. Nic mnie nie boli, brzuch przeszkadza tylko trochę. Śpię dobrze i tak sobie myślę, że skoro rezerwacja miejsca w brzuszku jest do 15.11, to nie ma co poganiać. Więc robię tak jak pisała Lami. Głaszczę Skrzata przez brzuch, czasem sobie do niego pogadam...
Remont powoli kończymy. Jakby Skrzat jednak urodził się dzisiaj, to pozostaje złożyć mu łóżeczko. Zajmie to jakieś 15-30 minut. Więc jest całkiem nieźle. A to, że gdzieś tam brakuje wieszaczka na ręczniczek, to rzecz drugorzędna.Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziorek86 wrote:Mamusie, a jaka jest Wasza opinia nt monitorów oddechu? Warty uwagi sprzęt? Potrzebny na już czy kupuje się go w jakichś przypadkach zdrowotnych?
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Blair tak się cieszę, trzymam kciuki!
Przedszko sama słodycz taki obrazek 💞🥰 masz cudowne dzieciaczki.
Od wczoraj podaje Kolzym polecany przez Lamcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 00:46
przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
-
Myśmy chcieli kupić monitor oddechu, zwlekalismy do ostatniej chwili i ostatecznie nie mamy. Ale nawet nie byłby potrzebny. Nasze pokoje dzieli tylko cienka ścianka i drzwi nie ma, mam do niej 5 kroków i słyszę każdy chark, wark i pierd
A poza tym ona nie raz kursuje po całym łóżeczku to by mi to ciągle wyło.
No dobra, teraz to już Laura wyła bo się obrobiła. Ale zwykle woła mnie na jedzenie w nocy cichym "ej", tak to brzmipierwsza pobudka od 21 właśnie. Wczoraj twardy zawodnik, zasnąć nie mogła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 04:03
madziorek86, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ciesz się ! Masz firmowy egzemplarz dzieciaczka ! Śpi jak w zegarku 😂 Moje po miesiącu się psują 😂 Może to moja wina, coś robię nie tak, brakuje nam rutyny hehe No ale starszy przynajmniej zasypia sam tylko ze nie w swoim łóżku tylko tam gdzie się bawi ( wczoraj padł ok 18.20- to była sekunda ) a Hanka zasnęła 19.40 ale z płaczem to pobudka o 0.00 na szczęście po jedzonku zasnęła , kolejna 3.00 po jedzonku już nie chciała spac wiec kapitulacja i przed 4 do nas do łóżka i spała do teraz ( właśnie je mleko) młody tez już od 5.30 pełny energi 🤦♀️
Wiec tych pobudek trochę jest No i między 1-3 zazwyczaj nie da się jej do łóżeczka 😞 -
Ja jej nie biorę w nocy do łóżka, karmię od początku na fotelu w jej pokoju. Może się przyzwyczaiła do schematu po prostu
mój mąż by ją zgniótł bo się rzuca A mi by pewnie spadła albo coś. Wolę nie ryzykować. Śpi u siebie to niech śpi;)
kozgo lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszkolanko cudne rodzeństwo ! Tez próbuje uchwycić takie chwile!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 19:37
Nona, przedszkolanka:), Malinowa91, blair., talku, Domi_tur, Wik89, tęczova, Beti82, Cytrynowy sok, Szczęściara, alex0806, madziorek86, Kijanka, Nikodemka, Edyśkaa82, tere-fere, miśka lubią tę wiadomość
-
Alex ja tez nie brałam ! Ale ona nie daje się odłożyć do tego łóżeczka bo jest syrena ! Po paru dniach braku snu człowiek się poddaje 😂
Mówię ci Poprostu trafił Ci się firmowy egzemplarz 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 06:25
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biegająca piękne ujecia😍buzia się cieszy
I mój to samo-spał u siebie ale od kolek przez 3 dni wyczail że ze mną mu lepiej 😏 muszę mu ogarnąć te wieczory bo tak jak wczoraj wstał po 30 min.tak ze mną siedział i wieczór z dupki;pBiegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Biegająca super parka💞 Haneczka cukiereczek, a starszak jaki słodki chłopczyk ☺️ ja już bym takiego właśnie chciała ;p takiego co lata z patykami po podwórku i wchodzi w każdą kałuże 😄
Lami, Cytrynowy sok, Magda - mbc, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Pestka zaraz byś zatesknila za takim Maluszkiem!
Ja nie żałuję, że spałam z Szymim w łóżku, że spał mi na rękach. Teraz panicz życzy sobie być odkladany a mi tego brakujeczasem w nocy jak mi zaśnie na rękach, zastanawiam się czy go odłożyć do łóżeczka czy sobie z nim spać 😂🙈 ale po chwili Szymon nie daje mi wyboru i muszę go odłożyć 🤪
Zanim się obejrzę to właśnie będzie biegał z patykami i się zrobi niedotykalski 😭Lami, Pestkaa, Magda - mbc, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Jej, Biegająca ♥️♥️♥️ Mają noski kopiuj&wklej ♥️ Piękności!
Ja chciałam kiedyś chłopca i dziewczynkę. Ale jak już jest Nini, to chciałabym dwie dziewuszki 😁Nona, Biegającą-mama, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
To ja też wam pospamuje dzieciem
Wczorajszy smutniaczek mój, obu dziś było na brzuszku nieco lżej 😔
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 18:40
tęczova, Wik89, Beti82, Szczęściara, blair., Magda - mbc, Domi_tur, Malamia, Lami, Biegającą-mama, madziorek86, Malinowa91, Słoneczko123, Kijanka, przedszkolanka:), Nikodemka, Edyśkaa82, tere-fere, Arashe lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma może pregnyl albo ovitrelle na zbyciu?
Koleżanka zgubiła receptę, gin odmówił wypisania kolejnej twierdząc, że pewnie kłamie i chce to sprzedać dalej 🤦♀️
Znajomi farmaceuci nie mogą pomóc bo są mocno kontrolowani... Była u innego giną, który oferuje inne metody stymulacji 🤦♀️🤦♀️🤦♀️