Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Malinowa, pisz smialo
Wysłałam zaproszenie 😊58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualny
-
Podczytuję Was, ale jakoś straciłam chęć komentowania..
Mój organizm robi mnie w konia. Dziś 13 dc, a owu jak nie było tak nie ma. Przestałam robić testy i nic nie wiemŚluzu brak, bólu jajników brak.. Jedyne co jest to ochota na seks jak nigdy. Nie wiem co się porobiło..
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Słoneczko, może potrzebujesz właśnie takiego czasu. Najważniejsze, że jest ochota na przytulanki, więc po prostu nie myśl o śluzach i testach. Róbcie swoje z przyjemnością i tyle
tęczova, kark, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:37
kark, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyJejku, zabiłabym za ser pleśniowy... I tatara 😬😋
Beti, w takim razie jutro rano już się meldujesz z facelle, więcej żadnych Nordów nie chcemy widzieć 😉
Nona, kijowo masz z tą @ teraz. Nawet pewnie za bardzo nie wiesz czy to wogólę liczyć jako @ czy nie 😒
Anionka, ty lepiej siknin na Norda dla sportu, może się okazać, że w ciąży nie jesteś 😅
Biegająca, Ty jesteś 2tyg za mną! Czyli masz termin 30.09? Ciekawe czy urodzisz wrzesień czy październik 😉
Dziś eMek był z dzieciakami na urodzinach swojej babci i od godziny mam sms od połowy jego rodziny co się dzieje, czemu mnie było, czemu leżę...Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Jejku, zabiłabym za ser pleśniowy... I tatara 😬😋
Beti, w takim razie jutro rano już się meldujesz z facelle, więcej żadnych Nordów nie chcemy widzieć 😉
Nona, kijowo masz z tą @ teraz. Nawet pewnie za bardzo nie wiesz czy to wogólę liczyć jako @ czy nie 😒
Anionka, ty lepiej siknin na Norda dla sportu, może się okazać, że w ciąży nie jesteś 😅
Biegająca, Ty jesteś 2tyg za mną! Czyli masz termin 30.09? Ciekawe czy urodzisz wrzesień czy październik 😉
Dziś eMek był z dzieciakami na urodzinach swojej babci i od godziny mam sms od połowy jego rodziny co się dzieje, czemu mnie było, czemu leżę...kark lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJezuu, seks!!! Myślicie, że jak mam krwiaka to gorszy jest orgazm czy ogólnie seks w pochwie?
Bo tak sobie myślę... Jakby był inny rodzaj seksu, ale bym doszła to chyba też źle, bo skurcze wtedy są no nie? Kurde, głupio mi pytać o takie rzeczy ginki 😌
A jestem już tak napalona jak suka w ruji. Jeszcze tydzień, dwa spoko, ale potem się boję, że przez moje sny faktycznie mogę mieć orgazm przez sen 😐 No i nie wiem jak to ja mam to kurde rozładować 😞?! -
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 20:06
-
tęczova wrote:Słoneczko, kochana, jak jest ochota na seks to goń męża. Co z tego, że nie ma objawów owu. Przypomnijcie sobie jak cudowny jest taki niestaraniowy seks
Korzystamy, bo naprawdę dawno nie miałam aż takiej ochoty! I miałam najdłuższy orgazm w życiu! Także nie próżnujemy 😁
Kark, przepraszam, że znów o seksie..tęczova, kark lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
kark wrote:Jezuu, seks!!! Myślicie, że jak mam krwiaka to gorszy jest orgazm czy ogólnie seks w pochwie?
Bo tak sobie myślę... Jakby był inny rodzaj seksu, ale bym doszła to chyba też źle, bo skurcze wtedy są no nie? Kurde, głupio mi pytać o takie rzeczy ginki 😌
A jestem już tak napalona jak suka w ruji. Jeszcze tydzień, dwa spoko, ale potem się boję, że przez moje sny faktycznie mogę mieć orgazm przez sen 😐 No i nie wiem jak to ja mam to kurde rozładować 😞?![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Lami ❤❤❤
Teraz nie ma bata ciaza byc musi😁
Jestescie przekochane😊
Beti cien cienia jest 😊 trzymam kciuksy 😘
Kobitki tez jestem po hsg(dokladnie sono hsg) i nie taki diabel straszny jak go maluja. Jest troche nie przyjemne uczucie podczas podawania kontrastu takie rospieranie, ale to trwa doslowanie chwile(ja mialam akurat drozne, wiec nie wiem jaki bol by towarzyszyl gdyby okazaly sie nie drozne) Hsg mialam robione w szpitalu sw.Zofi w Wawie goraco polecam!
Po tylu latach w koncu klinika i czekamy na telefon w zwiazku z ivf.Beti82, Nona lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.