Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kompletuje apteczke noworodka. Jak to teraz jest hakie sa zalecenia po porodzie bo z Julka bylo chyba pierw k porem d albo k i d . nie pamietam juz . potem bylo zalezne od sposobu karmienia. Jak jest teraz ? Co sie podaje ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti ostatnio ktoś pisał na innym wątku że jest z nim problem. Dziewczyny pisały że zmieniają opakowanie, inne że wycofują. Ja nie biore więc nie wiem, ale poszukaj w necie informacji. Albo na wątku czerwcowego testowania podpytaj. Na majowym wtedy była dyskusja.Beti82 wrote:Dziewczyny nie ma nigdzie euthyroxu 😭to jakis zart chyba 😭
-
No własnie pzreczytałam Twoj post i o tym pomyslałam.Dośka wrote:Beti dzisiaj jest jakiś pechowy dzień jeśli chodzi o problemy endokrynologiczne.... Ja właśnie jadę do tego nowego lekarza. Podzieliłabym się z To ą lekiem, ale ja kurde mam Letrox...
Dramat jakis nie ma 25 ,50, i 75 .Musze isc jutro po recepte na 100 i bede polowe brała.Pani w aptece mi odlozyła juz tą 100 bo ma tylko 3
A niech mi tylko nie dadzą recepty to chyba tam zabije kogos wrrr -
Nie ma nigdzie sprawdzilam w necie .Najblizej prawie 50 km hahLami wrote:Beti po żadnych dużych aptekach nie chodź. Tylko małe apteki.
-
Sprawdziłam Nona i nablizej prawie 50 km -masakra.ALe juz dogadalam z Pania w aptece ,ze wezme 100 i bede po pol brala.Tylko musze jutro recepte zmienicNona wrote:Beti jest problem ze 112 euthyrox. Sprawdź na ktomalek. Ja np zamiast 1 tabl 112 mam przepisane 1,5 tabl 75. Bo 75 na pewno są. Byłam dziś u endo. Jak mam dawkę która potrzebujesz to wyślę, pisz.
Ale dziekuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 18:32
Nona lubi tę wiadomość
-
Beti ostatnio pisałam że też mam problem z 88. Masakra jakaś.. Letrox jest niestety ubogi jest tylko do 125 nie ma takich dawek jak Euthyrox😟😟 jestem w szoku że tak ważny lek a problemy.. Bym Ciebie poratowala ale mam nie całe opakowanie. Ale spróbuj zamienić receptę z tymi wyższymi dawkami nie powinno być problemu.
Beti82 lubi tę wiadomość

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Rzepakowe:( zdrówka!!!
Nikodemko moj tak samo, piwo co pare dni, tylko on ma slabe wyniki i jeszcze ma z powodu zlych wynikow watrobowych zalecenie diety lekkostrawnej no plus alko niewskazane wiadomo, on twierdzi ze ja przesadzam bo to tylko „jedno piwko” i tylko „w towarzystwie” ale ja mu susze glowe, od tej ostatniej wizyty juz sie mocno ogranicza ale jak jest okazja to czasem nie odmowi...II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Pan w aptece twierdzi, że firma "się sprzedała", ale udało mi się zarezerwować 2 opakowania 500 m ode mnie, uff... dzięki za cynk!“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurczę a ja jutro idę do Endo i muszę wziąć receptę na 112 boju mi kilka tabletek zostało. Ale sprawdzałam w Opolu na kto ma lek i widziałam że jest. Mam kilka tabletek 100 to mogę kogoś poratowac jak trzeba, ale już resztka. 88 wysłałam już Szczęściarze bo mi dużo zostało. Nie wiedziałam że taki problem z tym euthyroxem, zobaczę jutro jak będę kupować.
Już mam skręcone moje piękne łóżeczko
na razie nawet materaca nie rozpakowuje, wypiorę pokrowiec przed samym porodem
nie wiem czemu to jedno zdjęcie obróciło 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea72dfa2dcbf.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eaed3c0cfc07.jpg
Dośka, Lami, Meggs, przedszkolanka:), tęczova, Beti82, Pestkaa, Szczęściara, kark zakamuflowany na maksa, blair., Malinowa91, Arashe, Cytrynowy sok, Nona, sunshine03, Wik89, Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ok. Zmienił mi dawkę na 75, zlecił jeszcze kilka badań, zrobił usg tarczycy (był zdziwiony, że tamten nie zlecił), dał swój numer i kazał w razie czego pisać. Zmieniam lekarza, niech tamten się wali! 😛
Alex piękne łóżeczko!
alex0806, Beti82, blair., Arashe, Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość

((