Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki, ja dzisiaj w kiepskim humorze, moj ukochany jutro wyjeżdża ale wzięłam jutro wolne więc może uda nam się spędzić jeszcze czułe chwile zanim zniknie na 2 tyg. Dla nas taka rozłąka jest koszmarem, heh jak nastolatki. Juz tęsknię, ale mam towarzystwo na kilka wieczorów więc nie jest zle a jak wam minął dzień? Ja byłam u teściów i nie był to najmilszy dzień
-
O AiCha przykro mi... Mój M na szczęście nie musi wyjeżdżać..., ale kiedyś ja wyjechałam na kilka dni i to był ciężki czas. Troszkę wiem co czujesz
U mnie niedziela minęła na jeżdżeniu i szukaniu samochodu, z racji tego, że mój M został bez niego, po tym jak w zeszłą środę rozbił swój, który nadaje się do kasacji
Nic oczywiście nie kupiliśmy, bo na razie robiliśmy rozeznanie no i trzeba kasę uzbierać Ale teraz przynajmniej wiemy co byśmy chcieli a czego nie.
Dzisiaj idę do nowego gina i mam zamiar poprosić go o skierowanie na progesteron i estradiol na 7dpo. Jestem ciekawa co powie na diagnozę poprzedniego gina o niewydolności jajników i przedwczesnego wygasania ich czynności?
Czy wiecie jak długo jest widoczne ciałko żółte na usg jeśli nie dojdzie do zapłodnienia? O ile w ogóle jest widoczne? -
AiCha. Ja Cie rozumiem. Tez nie lubie jak druga polowka wyjezdza i staram sie robic wszystko, zeby takiej sytuacji nie bylo
Ja wczoraj bylam w Ikei wymienic materac, ktory sie odksztalcil. Kupilismy go ponad rok temu i dali nam nowy bez problemu, nawet nie ogladajac starego. Jestem pod wrazeniem i polecam Ikee
Wieczorem ogladalismy film 'Pasazerowie'. Taki o kosmosie, na prawde nam sie podobal, wiec tez polecam
A teraz jade do pracy. Tak strasznie mi sie nie chce. Ostatnio jestem bardziej zmeczona, ale na zwolnienie niestety nie moge liczyc.AiCha4811 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie ja kocham Ikeę, ale z naszym materacem wszystko ok, a szkoda bo już by się chciało nowy:P
Aicha współczuję wyjazdu połówka, ja nienawidzę nawet imprez, na których go nie ma, a co dopiero wyjazdy..... ktoś powie - przejdzie Ci, ale póki co po ponad 7 latach nie przeszło. Ja po prostu przy nim czuję się bezpiecznie i dobrze.
Anulka ja też mam dzisiaj ginekologa, także badamy sie razem, z tego co do wiem do ciałko żółte najlepiej widać ok 7-8 dpo, a Ty który dzień po?
Kaka piękni Wy!!
Ja mam dwa dni urlopu, mam zaległy za tamten rok więc muszę odpocząć.Annie1981, kaka470, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Dobuska u mnie dzisiaj dopiero 4 dpo, jeszcze dużo czekania... teraz jest dla mnie ważny poziom progesteronu, bo jak w poprzednim cyklu w 20 dniu go badałam to wynik był 7,55. Ale wydaje mi się, że mogło nie być owulki.
My z M razem jesteśmy prawie 9 lat i na razie jego obecność mi się nie znudziła
Annie współczuję, że musisz pracować....Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Anulka0407 wrote:Dobuska u mnie dzisiaj dopiero 4 dpo, jeszcze dużo czekania... teraz jest dla mnie ważny poziom progesteronu, bo jak w poprzednim cyklu w 20 dniu go badałam to wynik był 7,55. Ale wydaje mi się, że mogło nie być owulki.
My z M razem jesteśmy prawie 9 lat i na razie jego obecność mi się nie znudziła
Annie współczuję, że musisz pracować....
to może już widać ciałko żółte. Trzymam kciuki! -
Nadrabiam. Jeeejuu nie sądziłam ze tak szybko znajdę się na fioletowej. Codziennie czytam i lutowe i marcowe ehh i styczniowe.
Anulka u mnie tez 4/5dpo. Po 18ej idę zobaczyć czy pęcherzyk pękł. Objawy takie jak zawsze od owulacji do okresu zgaga wzrost apetytu i cycku. Ten cykl z ovarinen następny z ccloAnulka0407 lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Anulka0407 wrote:O AiCha przykro mi... Mój M na szczęście nie musi wyjeżdżać..., ale kiedyś ja wyjechałam na kilka dni i to był ciężki czas. Troszkę wiem co czujesz
U mnie niedziela minęła na jeżdżeniu i szukaniu samochodu, z racji tego, że mój M został bez niego, po tym jak w zeszłą środę rozbił swój, który nadaje się do kasacji
Nic oczywiście nie kupiliśmy, bo na razie robiliśmy rozeznanie no i trzeba kasę uzbierać Ale teraz przynajmniej wiemy co byśmy chcieli a czego nie.
Dzisiaj idę do nowego gina i mam zamiar poprosić go o skierowanie na progesteron i estradiol na 7dpo. Jestem ciekawa co powie na diagnozę poprzedniego gina o niewydolności jajników i przedwczesnego wygasania ich czynności?
Czy wiecie jak długo jest widoczne ciałko żółte na usg jeśli nie dojdzie do zapłodnienia? O ile w ogóle jest widoczne?
Z tego co doczytałam to ok 12 godzin od owu ale tez zależnie od organizmu utrzymuje się płyn w zatoce wiec podejrzewam ze ciałko podobnie widać -
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, dzisiejsze słońce tez jakos mnie podnosi na duchu i mimo ciezkiego czasu przede mna staram sie myśleć pozytywnie : zatesknimy za sobą wiec bedzie fajne powitanie hihi, spotkam się ze znajomymi dla których zawsze brakuje mi czasu. Nadrobie filmy ktorych mój nie lubi oglądać, no i z nudów zazwyczaj sprzątam więc.. Jakiś pożytek ze mnie bedzie xD hehe
Anulka0407, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Kochane życzę miłego dnia !!!! Dziś taka piękna pogoda u nas że chce się żyć !!!!Jutro wizyta i mam już lekkiego stresa sama nawet nie wiem dlaczego!!!I dziś czuję się jakoś tak dziwnie jakby na owulację , jajniki kłują , śuż też jakiś taki rozciągliwy
Anulka0407 lubi tę wiadomość
-
Aicha ja Cię doskonale rozumiem! My pierwsze 2 lata spędziliśmy w rozjazdach co 3-4 tygodnie spotykaliśmy się gdzieś w Europie, ale to była faza wczesnoromantyczna ach co to był za czas! a teraz? Nawet z kawalerskiego wyjazdowego,gdzie luby dobrze się bawił,pisał do mnie tęskne smsy, i że już się zmeczył i chce do mnie wracać
Koniec świata...
Ja dziś czuję się jak przetrącona. Pracowałam cały weekend to taki finał... chyba mam dni płodne, ale pewna nie jestem... Lubemu nic nie mówię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 14:42
AiCha4811 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
No więc tak, dzisiaj 11 dc, pęcherzyk dominujący ma 1 cm i endometrium 7 mm (nie jest źle, czerwone wino i migdały dają radę), w czwartek kolejna wizyta, jak pęcherzyk rośnie to w czwartek powinno być ladnie.
Ale mówił, że jak na ten dzień to mógłby być większy...
A teraz dużo seksu i czekanie do czwartku.
Annie1981, AiCha4811, Jedna_z_Wielu, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
Po wizycie pęcherzyk pękł wygląda jak gwiazdka. Mało płynu. Endo 9.8 mm. Mięśniak bez zmian. Dziwila nas kropka z obwódka w macicy. ...
dobuska, AiCha4811, Annie1981, Anulka0407 lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r