Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ufff wróciłam, lece pod prysznic i do łóżka bo mi krzyz peknie
Kroko, super komplet, mi najbardziej podobaja sie owieczki na białym tle, albo te kolorowe paskiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja raczej zdecyduję się na owieczki ekri lub zoo ecru ew. kremowe misie drabinki. Zapytam jeszcze małża, on i tak ma to w nosie, ale żeby nie było, że nie ma nic do powiedzenia. :PPP
PS. Wstrzymam się jeszcze te 2 tygodnie aż poznam płeć mojego dzidzia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 19:26
-
kroko, moj tez nie wybiera...tzn. czyta testy wozkow i fotelikow i jakies tam inne artykuly. jak za duzo wymyslam, tego co mamy kupic, to mowi stop. wybiera nianie...ale ubranka i wzory poscieli itp. ppozostawia mnie
fajne lozeczko. tez mamy ze szczebelkami wyciaganymi i zadowoleni jestesmy. co do poscieli to mnei sie podoba czarno biala w owce ale ja nie lubie tego czegos nad glowa dziecka? jak to ise nazywa? baldachim?
a ja czekam az maz skonczy czytac chlopcom i zrobi nam stek do tego piwko bezalkoholowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 19:46
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ja na pierwsze miesiące też mam dwie pościele czarno-białe, bo dziecię nie widzi kolorów..dopiero po ok 3-4 miesiacach zaczyna nabierać ostrości a co dopiero widzieć kolory.. zatem mam nawet ksiązki czarno - białe z obrazkami (kupione dla Tymka) i używałam
komplecik ładny kroko:)
ja wcinam właśnie pomarańczę -
objadlam sie stekiem....starszy syn nie spi, bo chce posiedziec troszke z nami, wiec tez sie zalapal
do mojej listy imion dopisalam Edmund a starszemu synowi podoba sie jeszcze Edward...oj bedzie z czego wybieracKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:A ja mimo ze dalej pragne pieczarek w occie, licze na chlopaka u nas bylo serduchowanie przez kilka dni z rzedu wiec ciezko cos wywnioskowac, a poza tym to tez diabla warte, bo co bedzie to bedzie
Lili83 wrote:http://olx.pl/oferta/graco-symbio-moon-3w1-rok-gwarancji-gratis-super-stan-CID88-ID7gxBP.html#b5427e4f5c
Nieukowa wrote:Ja dzis z mezem drewno w drewutni chce przerzucic i zrobic w szopce w ogrodzie porzadek.wlasnie sie zabieram za robote
Kroko - śliczny ten zestaw. podoba mi się!!!! biorę pod uwagę, dzięki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 22:09
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Wzięliśmy się z małżem za odgracenie pokoiku dla dziecka. OMG!!! nic nie ruszyło a całe mieszkanie zawalone jakimiś gratami. Jutro nas nie ma cały dzień a w pn małż pracuje będę slalomy robić.
Ale jak już ruszyło to już poleciKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Yasmin cena jest u samej góry po prawej stronie;)
Muszę powiedzieć, że szukanie wózka to niezłe wyzwanie, najgorsze jest to, ze każdy ma różne opinie, jedni chwalą a drudzy wręcz odradzają, no i bądź to człowieku mądry:(
Malenq nie dziwię się, że nie możesz się zdecydować
Kroko super łóżeczko:)
Ja mam takie, tylko kolor trochę ciemniejszy
http://www.sklep-tosia.pl/drewex-justyna_p1008#Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Kurcze, przegielam, plecy bolą, krzyż boli, przewrócić sie nie mogę, jakby mi ktoś kolek tam wsadził. Porażka!
Jutro idziemy zobaczyć ten wózek do szwagierki kuzynki, i zdecydujemy czy bierzemy czy nie, wiem ze ma jeszcze łóżeczko, które rośnie wraz z dzieckiem, z materacem i posciela.
Zaczynamy szukać imiona dla dziewczynki
Do porodu moze sie zdecydujemy choć małż mi wciska cały czas Weronikę, a ja nie chce.
Chce krótkie, najlepiej 4 literowe -
Lili83 wrote:Yasmin cena jest u samej góry po prawej stronie;)
Muszę powiedzieć, że szukanie wózka to niezłe wyzwanie, najgorsze jest to, ze każdy ma różne opinie, jedni chwalą a drudzy wręcz odradzają, no i bądź to człowieku mądry:(
Malenq nie dziwię się, że nie możesz się zdecydować
Kroko super łóżeczko:)
Ja mam takie, tylko kolor trochę ciemniejszy
http://www.sklep-tosia.pl/drewex-justyna_p1008#
jesli moge cos radzic...my z mezem przed zakupem wozka i fotelika, oprocz przeczytania wynikow testow oraz opinii uzytkownikow, podjechalismy do sklepu z akcesoriami dzieciecymi. sprawdzilismy wozek w sklepei, na tyle na ile ie dalo. maz zlozyl i rozlozyl. zapakowal do auta, by spr. ile miejsca w bagazniku zajmuje. to samo z fotelikiem. zamontowalismy, by spr. sposob montazu, w naszym aucie.
w norwegii i na pomorzu w PL sa duze sklepy, np. mama i ja w PL czy bobowozki - w obu nie ma problemu by dokladnie wozek spr., porobic z nim rozne cuda - skladac, rozkladac. rozmontowywac itp. jak i przymierzac do wlasnego auta
Lili83 lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:jesli moge cos radzic...my z mezem przed zakupem wozka i fotelika, oprocz przeczytania wynikow testow oraz opinii uzytkownikow, podjechalismy do sklepu z akcesoriami dzieciecymi. sprawdzilismy wozek w sklepei, na tyle na ile ie dalo. maz zlozyl i rozlozyl. zapakowal do auta, by spr. ile miejsca w bagazniku zajmuje. to samo z fotelikiem. zamontowalismy, by spr. sposob montazu, w naszym aucie.
w norwegii i na pomorzu w PL sa duze sklepy, np. mama i ja w PL czy bobowozki - w obu nie ma problemu by dokladnie wozek spr., porobic z nim rozne cuda - skladac, rozkladac. rozmontowywac itp. jak i przymierzac do wlasnego auta
Dzieki Beszka, jedziemy w grudniu do Polski, więc tak właśnie zrobimy:)Poszukam u nas takich sklepów, gdzie można tak jak pisałaś popróbować i porównać różne firmy i modele, bo jednak każdy z nas ma inne wymagania i zapewne stąd tak różne opinie na temat jednego wozka;)Co dla jednego jest zaletą może być dla drugiego wadą.
*******Gang18+*******B -
na bieżąco: Kroko no spoczko, zaraz pokażę swoje, ale jak wczoraj oglądałam na jutubie poradnik jakie mebelki to mówił kolo, żeby najpierw zainwestować w syntetyk materac, bo np kokos może uczulać, acz ja jestem raczej za wystawianiem dziecka na czynniki alergizujące (alergogenne?) niż go ukrywaniem przed nimi
to moje na kilka lat
http://www.tomi.pl/lozeczko-tapczan-bartek-ii-z-szuflada.html
a co do pościeli to oczywiście sówki, sówki sówki i jeszcze raz sówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 08:16