Gang 18+ :)
- 

WIADOMOŚĆ

- 

ufff wróciłam, lece pod prysznic i do łóżka bo mi krzyz peknie

Kroko, super komplet, mi najbardziej podobaja sie owieczki na białym tle, albo te kolorowe paski

Krokodylica lubi tę wiadomość
                                 - 

Ja raczej zdecyduję się na owieczki ekri lub zoo ecru ew. kremowe misie drabinki.
 Zapytam jeszcze małża, on i tak ma to w nosie, ale żeby nie było, że nie ma nic do powiedzenia. :PPP
PS. Wstrzymam się jeszcze te 2 tygodnie aż poznam płeć mojego dzidzia.
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 19:26
 - 

kroko, moj tez nie wybiera...tzn. czyta testy wozkow i fotelikow i jakies tam inne artykuly. jak za duzo wymyslam, tego co mamy kupic, to mowi stop. wybiera nianie...ale ubranka i wzory poscieli itp. ppozostawia mnie

fajne lozeczko. tez mamy ze szczebelkami wyciaganymi i zadowoleni jestesmy. co do poscieli to mnei sie podoba czarno biala w owce
 ale ja nie lubie tego czegos nad glowa dziecka? jak to ise nazywa? baldachim?
a ja czekam az maz skonczy czytac chlopcom i zrobi nam stek
 do tego piwko bezalkoholowe 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 19:46
                                 - 

ja na pierwsze miesiące też mam dwie pościele czarno-białe, bo dziecię nie widzi kolorów..dopiero po ok 3-4 miesiacach zaczyna nabierać ostrości a co dopiero widzieć kolory.. zatem mam nawet ksiązki czarno - białe z obrazkami (kupione dla Tymka) i używałam

komplecik ładny kroko:)
ja wcinam właśnie pomarańczę - 

objadlam sie stekiem....starszy syn nie spi, bo chce posiedziec troszke z nami, wiec tez sie zalapal

do mojej listy imion dopisalam Edmund
 a starszemu synowi podoba sie jeszcze Edward...oj bedzie z czego wybierac 

- 

Ale ja własnie pochłaniałam słoiczki pieczarek marynowanychNieukowa wrote:A ja mimo ze dalej pragne pieczarek w occie, licze na chlopaka
 u nas bylo serduchowanie przez kilka dni z rzedu wiec ciezko cos wywnioskowac, a poza tym to tez diabla warte, bo co bedzie to bedzie 

ja mam ten samLili83 wrote:http://olx.pl/oferta/graco-symbio-moon-3w1-rok-gwarancji-gratis-super-stan-CID88-ID7gxBP.html#b5427e4f5c
 Ten z jasnym też mi się podoba dziś się widziałam z kuzynką i okazało się, ze też używała Graco. Chwaliła... Nie znalazłam ceny
kochana weź sobie to na lekko. Wiem, ze "ciąża to nie choroba", ale jakby na to nie spojrzeć jest to stan wyjątkowy i nigdy nic nie wiadomoNieukowa wrote:Ja dzis z mezem drewno w drewutni chce przerzucic i zrobic w szopce w ogrodzie porzadek.wlasnie sie zabieram za robote
Kroko - śliczny ten zestaw. podoba mi się!!!! biorę pod uwagę, dzięki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 22:09
                                 - 

Wzięliśmy się z małżem za odgracenie pokoiku dla dziecka. OMG!!! nic nie ruszyło a całe mieszkanie zawalone jakimiś gratami. Jutro nas nie ma cały dzień a w pn małż pracuje
 będę slalomy robić.
Ale jak już ruszyło to już poleci

- 

Yasmin cena jest u samej góry po prawej stronie;)
Muszę powiedzieć, że szukanie wózka to niezłe wyzwanie, najgorsze jest to, ze każdy ma różne opinie, jedni chwalą a drudzy wręcz odradzają, no i bądź to człowieku mądry:(
Malenq nie dziwię się, że nie możesz się zdecydować
Kroko super łóżeczko:)
Ja mam takie, tylko kolor trochę ciemniejszy
http://www.sklep-tosia.pl/drewex-justyna_p1008#

*******Gang18+*******B - 

Kurcze, przegielam, plecy bolą, krzyż boli, przewrócić sie nie mogę, jakby mi ktoś kolek tam wsadził. Porażka!
Jutro idziemy zobaczyć ten wózek do szwagierki kuzynki, i zdecydujemy czy bierzemy czy nie, wiem ze ma jeszcze łóżeczko, które rośnie wraz z dzieckiem, z materacem i posciela.
Zaczynamy szukać imiona dla dziewczynki
Do porodu moze sie zdecydujemy
 choć małż mi wciska cały czas Weronikę, a ja nie chce.
Chce krótkie, najlepiej 4 literowe

- 

Lili83 wrote:Yasmin cena jest u samej góry po prawej stronie;)
Muszę powiedzieć, że szukanie wózka to niezłe wyzwanie, najgorsze jest to, ze każdy ma różne opinie, jedni chwalą a drudzy wręcz odradzają, no i bądź to człowieku mądry:(
Malenq nie dziwię się, że nie możesz się zdecydować
Kroko super łóżeczko:)
Ja mam takie, tylko kolor trochę ciemniejszy
http://www.sklep-tosia.pl/drewex-justyna_p1008#
jesli moge cos radzic...my z mezem przed zakupem wozka i fotelika, oprocz przeczytania wynikow testow oraz opinii uzytkownikow, podjechalismy do sklepu z akcesoriami dzieciecymi. sprawdzilismy wozek w sklepei, na tyle na ile ie dalo. maz zlozyl i rozlozyl. zapakowal do auta, by spr. ile miejsca w bagazniku zajmuje. to samo z fotelikiem. zamontowalismy, by spr. sposob montazu, w naszym aucie.
w norwegii i na pomorzu w PL sa duze sklepy, np. mama i ja w PL czy bobowozki - w obu nie ma problemu by dokladnie wozek spr., porobic z nim rozne cuda - skladac, rozkladac. rozmontowywac itp. jak i przymierzac do wlasnego auta
                                    Lili83 lubi tę wiadomość
                                 - 

beszka wrote:jesli moge cos radzic...my z mezem przed zakupem wozka i fotelika, oprocz przeczytania wynikow testow oraz opinii uzytkownikow, podjechalismy do sklepu z akcesoriami dzieciecymi. sprawdzilismy wozek w sklepei, na tyle na ile ie dalo. maz zlozyl i rozlozyl. zapakowal do auta, by spr. ile miejsca w bagazniku zajmuje. to samo z fotelikiem. zamontowalismy, by spr. sposob montazu, w naszym aucie.
w norwegii i na pomorzu w PL sa duze sklepy, np. mama i ja w PL czy bobowozki - w obu nie ma problemu by dokladnie wozek spr., porobic z nim rozne cuda - skladac, rozkladac. rozmontowywac itp. jak i przymierzac do wlasnego auta
Dzieki Beszka, jedziemy w grudniu do Polski, więc tak właśnie zrobimy:)Poszukam u nas takich sklepów, gdzie można tak jak pisałaś popróbować i porównać różne firmy i modele, bo jednak każdy z nas ma inne wymagania i zapewne stąd tak różne opinie na temat jednego wozka;)Co dla jednego jest zaletą może być dla drugiego wadą.

*******Gang18+*******B - 

na bieżąco: Kroko no spoczko, zaraz pokażę swoje, ale jak wczoraj oglądałam na jutubie poradnik jakie mebelki to mówił kolo, żeby najpierw zainwestować w syntetyk materac, bo np kokos może uczulać, acz ja jestem raczej za wystawianiem dziecka na czynniki alergizujące (alergogenne?) niż go ukrywaniem przed nimi
to moje na kilka lat
http://www.tomi.pl/lozeczko-tapczan-bartek-ii-z-szuflada.html
a co do pościeli to oczywiście sówki, sówki sówki i jeszcze raz sówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 08:16