Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a u nas sie dzis cud wydarzyl tesciowa zadzwonila, ze chcialaby zabrac hclopcow gdzies na jakas loterie dzis kolo 18 wiec migusiem jedlismy obiad, przebieranie i szykowanie i babcia po chlopcow byla niedawno wrocili. ciut wczesniej, bo Leos juz mocno zmeczony tesciowa zachwycona jego zachowaniem - wysiedzial dosc dluzsza chwile, co mu sie nie zdarza
ja, gdy tylko chlopcow spac polozymy, to wlaczam sobie Grey´s AnatomyTamka, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
My juz w drodze na wesele. Jak na razie kolka mnie nie dopadła, tfu tfu, odpukać... Ale czuję jakieś przeziębienie łamiące w kościach, nie chcę być chora zrobiłam sobie syrop z cebuli i zabrałam ze sobą - wolę wszystkim śmierdzieć niż chorować
justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No tez mowię ze jest ok jeszcze pare testerek jest na październik - chyba zaraz sprawdzę
No z 10 testerek bedzie. Np Maniek ma testować jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 21:45
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Witam
już po spacerze z psem i śniadaniu, muszę się zebrać i do pracy skoczyć nadrobić zaległości..
aha:
mam pytanie do pań znających płeć: sprawdzałyście może czy się sprawdziła ta relacja czasu współżycia w stosunku do czasu owulacji owulacją a płcią??Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 07:57
-
Witam sie i ja
u nas dzis miala byc pracowita sobota - porzadki, a zapowiada sie leniwa. maz wlansie napalil w kominku i wlaczyl film rodzinyy w tv
zgredka, u mnei bylo tak: z pierwszym synem przed ovu i jest chlopak (ale sluz byl juz meeeega rozicagliwy), z drugim w okolicach ovu - trudno pow., ze w ovu jak sie nie chodzilo na monitoring - jest chlopak. teraz bylo i przed i w i po ovu zobaczymyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć,
Zgredka jeśli lekarz na kolejnym USG potwierdzi mi na 100 % dziewczynkę, to wtedy potwierdze ze to jest prawda. Chociaż dokładnie nie wiem kiedy doszło do zapłodnienia, bo przed, w czasie i po owu. Ale jakiś kalkulatorek wyliczył mi ze do zapłodnienia doszło po owu.
Poczekamy zobaczymy. -
Hejka!
Pogoda cudna, słoneczko świeci, dzisiaj prace ogródkowe i zakupy mnie czekają
Zgredka u mnie było dzien przed owu i prawdopodobnie chłopak, za miesiąc powinnam już wiedzieć na 99% Jeśli się potwierdzi no to teoria 3,2 dni przed owu dziewczynka by sie sprawdziła, chociaż Konwalianka pisze, że ona 2 dni przed i chłopak wiec sama już nie wiem jak to jest. Bo 2 dni po owu to raczej już nie mogło dojśc do zaplodnienia, komórka jajowa zdolna jest bowiem do zapłodnienia tylko 24 godz. od uwolnienia (niektóre źródła piszą 12 godz). No chyba, że owu sie przesunelo.
Kolega nam wczoraj opowiadał, znajomi mieli mieć na 100% chłopca potwierdzone przez lekarza prowadzącego w Belgii i usg robione w Polsce, a tu urodziła sie dziewczynka, rodzice byli w szoku!Tak też sie może zdarzyć
*******Gang18+*******B -
LaRa wrote:kurcze cisnienie mi spadło (103/60) i zaraz usneeeeeeeeee
zieeeeewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Ja miałam wczoraj 81/59 ledwo żyłam. Dziś wcale nie czuję się lepiej ale jeszcze nie mierzyłam. W nocy miałam takie bóle w krzyżach jak na minute przez @ co chwila latałam do wc sprawdzać
Lara idziesz???? http://simin.pl/konferencja/?sent=1&form=ZapisyKonferencja_1
Ja się właśnie zarejestrowałam -
Yasmin, pogadam z małżem, bo to piatek i nie wiem czy sie wyrobi na to spotkanie
Lili, z tego co czytalam to prezd ovu chłopak, po ovu dziewczynka.
Ale tak, jak mi lekarz powiedzial ze na 100 % potwierdzi mi na nastepnych badaniach czyli ok 20-21 tc. -
zgredka wrote:aha:
mam pytanie do pań znających płeć: sprawdzałyście może czy się sprawdziła ta relacja czasu współżycia w stosunku do czasu owulacji owulacją a płcią?? -
Dobry,
U nas prawie idealnie w ovu no i ma być chłopak, także wygląda na to, że się sprawdza.
Miłego dnia dziewczynki, ja właśnie wymyślam ślubne życzenia na trzy kartki od trzech różnych osób zaraz się intelektualnie wypstrykam