Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stars2345 wrote:Wypadaja mi mocno wlosy, boje sie ze to oznacza cos zlego
wiecie cos moze na ten temat?
Pytałam lekarza to powiedział zeby jak narazie stosować suplement bo na chwile obecna nie da sie nic poradzić na to, dopiero jak zobaczy moje wyniki badań to powie mi wiecej.
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Kate4 wrote:Hej:) nie wytrzymałam do piatku i poszłam dzis na wizyte:) nie uwierzycie!!! bede miała bliźniaki:) !!!! są płodziki po 3,5 mm i serduszka, ciąża dwukosmówkowa
bede płakać ze szczęścia:)
A widzisz tak się martwiłaś !!! Gratulacje !!
Kate4 lubi tę wiadomość
Alicja.
-
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Ja w sumie na jakąś listę się ok. godziny temu wpisałam, na tą co na pierwszej stronie forum podany był link
Termin można zmienić, ja tez już bym chciała wiedzieć...
Ok
To wpisze 6.12 tak jak wpisalas na tej liscie online
Ja tez mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrzeRenia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Kate a ktory masz teraz tydz i dzien ciazy?
Pewnie pisalas ale nie potrafie tak na szybko znalezc .
A termin porodu ci sie zmienil jakos czy tak samo gin policzyl? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stars2345 wrote:Ja biorę femibion nadal 1, staram sie dobrze odżywiać. Nie wiem juz sama co o tym myśleć, myślałam ze w ciąży to właśnie włosy sie poprawiają.
A jaki bierzesz suplement?jak tak dalej pójdzie to bede łysa, juz mam tak mało tych włosów ze az płakać sie chce bo kiedyś miałam ładne gęste włosy..
Alicja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale będziecie miały duże brzuszki
szykujcie już miejsce
Nienawidzę pizzy (w odróżnieniu do mojego męża)... a teraz mi się zachciało. I to z pizzerii w której nie jadłam z 5 lat. Mąż zaraz przywiezie bo tak jest szybciej niż na dowóz. To nic, ze miałam smażyć rybkę. Ehh ma dzidzia swoje zachcianki:)kwiatakacji, alicja_, Flakonik, ania14, Kate4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Dziewczyny ale będziecie miały duże brzuszki
szykujcie już miejsce
Nienawidzę pizzy (w odróżnieniu do mojego męża)... a teraz mi się zachciało. I to z pizzerii w której nie jadłam z 5 lat. Mąż zaraz przywiezie bo tak jest szybciej niż na dowóz. To nic, ze miałam smażyć rybkę. Ehh ma dzidzia swoje zachcianki:)
zjadłam pizze nie dawno i to moja chyba ostatnia w ciąży
po 1,5 kawałka cały wieczór mi się odbijało, całą noc bolała mnie głowa i rano myślałam że ją zwróce ;/ -
Flakonik wrote:Martwie sie troche o dziewczyny ktore na poczatku sie odzywaly a teraz cisza. Naox, chichibi, bella, kwiatuszek, sporo jeszcze do wymieniania ale dziewczyny odezwijcie sie ze u was.ok bo sie martwimy
Witam, po ponad tygodniowej przerwie. Ja się tak rozchorowałam , że przez tydzień nie wychodziłam z łózka, tylko spałam i spałam. Przeziębiłam sobie bardzo korzonki, ból okropny, mogłam tylko leżeć. Przez cały tydzień prawie nic nie jadłam, dlatego jestem jeszcze trochę słaba. Męcze sie jeszcze z okropnymi bólami głowy. Jutro mam w końcu wizytę u gina, to już 9 tydzień więc powinno być wszystko ładnie widać. Próbuje wszystko nadrobić, ale ciężko tyle stron mam do czytania...
Flakonik i Kate gratuluję bliźniakówWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 23:00
Kate4 lubi tę wiadomość