Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Espoir jak miło ze jeszcze ktoś tutaj zagląda, Dziekuje za reakcje na mój wpis 🙌
Widziałam, ze u Ciebie wesoło i cały czas aktywnie
Bardzo się ciesze i gratuluje ❤️🙌
Podziwiam bardzo 🥰
U mnie po 7,5roku
w czerwcu 2023 pojawi się maluch 🙊🙈🥰01.12.2015👸
02.06.2023 🤴 -
gratuluję! ja jak widzisz dalej w ciąży 😅 co chwila nowej 😅 czekam na 5 synka ❤️
opowiadaj co u Ciebie 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2022, 21:42
Nadulka lubi tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
espoir wrote:gratuluję! ja jak widzisz dalej w ciąży 😅 co chwila nowej 😅 czekam na 5 synka ❤️
opowiadaj co u Ciebie 🙂
Podziwiam bardzo..
ja uciekłam z forum po tej akcji z flakonikiem 😂 i wróciłam teraz..
nie planowałam tej ciąży i jakoś bez emocji do niej podchodzę
Mam przeczucie ze to będzie chłopczyk wszystko wyglada zupełnie inaczej jak przy Emmie
W sumie bez różnicy mi ale synuś taki bardziej mamusi się wydaje..
Jak sobie radzisz ? ☺️ Moja przyjaciółka ma trzech synów i nie mogę wyjść z podziwu jak świetnie sobie radzi a Ty jyz bijesz rekord 😍❤️01.12.2015👸
02.06.2023 🤴 -
ja jak widzisz samych chłopaków mam, a każda ciąża inna 🙂 w tej jakoś najdłużej latałam bez problemu, dopiero teraz zaczęła się zgaga czy ból krocza, więc i tak długo jak na to ile mogę odpoczywać śmigałam 😅
My mieszkamy dalej w UK, nikogo tutaj nie mamy, więc radzimy sobie sami. Bartuś chodzi do drugiej klasy, Maciuś do zerówki, Wojtuś do przedszkola zaczął w tym roku 🙂 Szymuś jeszcze malutki więc w domu ze mną 🙂
ja już nawet zapomniałam o tej akcji z Flakonikiem 🙈🙈🙈
a masz z kimś kontakt z dziewczyn które odeszły? wiesz jak im się życie układa? 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2022, 12:26
Nadulka lubi tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
espoir wrote:ja jak widzisz samych chłopaków mam, a każda ciąża inna 🙂 w tej jakoś najdłużej latałam bez problemu, dopiero teraz zaczęła się zgaga czy ból krocza, więc i tak długo jak na to ile mogę odpoczywać śmigałam 😅
My mieszkamy dalej w UK, nikogo tutaj nie mamy, więc radzimy sobie sami. Bartuś chodzi do drugiej klasy, Maciuś do zerówki, Wojtuś do przedszkola zaczął w tym roku 🙂 Szymuś jeszcze malutki więc w domu ze mną 🙂
ja już nawet zapomniałam o tej akcji z Flakonikiem 🙈🙈🙈
a masz z kimś kontakt z dziewczyn które odeszły? wiesz jak im się życie układa? 🙂
Mnie w zasadzie ta akcja odstraszyła na tyle ze zniknęłam stąd całkiem na te lata 🙈😆😂
i nie mam kontaktu z nikim.. pamietam ze zakładały grupy żeby stad uciec przez to co się działo .. panika była wtedy niezła 🙈😂
Ciesze się ze tak świetnie sobie radzisz podziwiam i wielki szacunek ❤️
Odpisuje dopiero teraz bo objawy mi się nasilili i byłam totalnie bez sił całe dnie spałam i wymiotowałam po wszystkim co zjadłam🙊
Dzisiaj w końcu przypływ energii i korzystałam mocno
Rosnę już i martwią mnie opuchnięte nogi aż bolą może coś doradzisz ?
01.12.2015👸
02.06.2023 🤴 -
Hej a ktoś mi przypomi o co chodziło z flakonikiem? Na której stronie tego wątku znajdę? Pamiętam,że coś było ale nie pamiętam co 🤣. Ja mam jeszcze synka z września 2018 Córa już 7 lat, do szkoły poszła.. jak ten czas leci! Weszłam tutaj z ciekawości i trochę z sentymentu pozdrawiam was wszystkie!
-