Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
milusia2012 wrote:Ancymonek tez chcialabym miec takie objawy, moglobysie ze mna wszystko dziac zeby tylko bylo dobrze a tu na zlosc nic, sama juz nie wiem czy to dobrze
Możesz nalezec do grona szczęśliwych Mama które nie przechodzą "ciężkich" objawow
-
Madzisek wrote:Masz rację ale ja wolę dmuchać na zimne
lekarz nie pozwolił to nie jem
zresztą nie jest to dla mnie większy problem bo za śmierdziuchami nie przepadam
ale na fete ostatnio miałam taką ochotę, że chyba się skuszę
albo lazur do np. polędwiczek
a reszta to tam pikus
-
Dzis wstałam i normalnie nie wierze,ze dalam rady zrobić sobie henne i wlasnie będę uciekać bo ide się wykapac i farbe z wlosow zmyc,nawet pomalowałam wlosy
hehe Ide się wykapie,uloze wlosy i zrobie regulacje brwi. Matko a zaszaleje i jeszcze nogi ogole
bo już normalnie potwor przez te 2-3tyg się zrobiłam....
alicja_, halwaya, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:no tez akurat nie musze ich jesc ale feta,czasem chociaż camembert na kanapke
albo lazur do np. polędwiczek
a reszta to tam pikus
a mnie ostatnio tak odrzuciło od camemberta, że nie dałam rady zjeść kanapek, które mi mój facet zrobił do pracy -
nick nieaktualny
-
Ovu pokazuje 4t 5 dzien ale tak naprawde to raczej z owulacji wychodzi 2t 5 dni. Ja mam bardzo dlugie miesiaczki po 42 dni, a ostatnia 10 marcawiec jakby policzyc od OM to bylby juz pewnie 6t. Gin ostatnia udana ciaze liczyla od USGAniolek 6.12.2010 8tc *
Milusia 22.01.2012
Aniolek 22.11.2014 8tc* -
milusia2012 wrote:Ovu pokazuje 4t 5 dzien ale tak naprawde to raczej z owulacji wychodzi 2t 5 dni. Ja mam bardzo dlugie miesiaczki po 42 dni, a ostatnia 10 marcawiec jakby policzyc od OM to bylby juz pewnie 6t. Gin ostatnia udana ciaze liczyla od USG
-
Milusia2012 nie kracz...ja mowilam tak samo w poorzedniej ciazy a potem wymiotowalam kilkanascie razy dziennie nawet w nocy. Nie mialam soly wstac z lozka. To byl koszmar. Uwierz ze leoiej przejsc ciaze bezobjawowo. Przynajmniej mozna sie tym coeszyc....
halwaya, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anel wrote:Jasne, że tak. U mnie dokladnie to samo. Ona się totalnie nie może doczekać. Pomaga i uczestniczy we wszystkim. Myśle, że bedzie cudowna siostra i wsparciem dla mnie, a kiedys w przyszlosci autorytetem dla mlodszej siostry lub brata
Już jestem po pobraniu. Teraz czekam na wyniki.Pobrali mi krew a później dopadła mnie moje lekarka pierwszego kontaktu i zabrała do swojego gabinetu. Zabrała mi torebkę i zaczęła wykład na temat tego że mam nic nie robić w domu, że torebka jest za ciężka, że mam rąk w górze nie trzymać i generalnie jak z jajkiemUrzekła mnie, bo to w sumie nie jej sprawa ani nie jej "dyscyplina". Na koniec powiedziała, że po 17tej będzie miała podgląd wyników to do mnie zadzwoni, później mnie uściskała i wysłała do domu leżeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 10:43
ilonia1984, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:O dziewczyny ja też mam 11latkę w domu i już jest tak nakręcona na małego braciszka że myślę że będzie mi trochę pomagać w noszeniu i bawieniu
Już jestem po pobraniu. Teraz czekam na wyniki.Pobrali mi krew a później dopadła mnie moje lekarka pierwszego kontaktu i zabrała do swojego gabinetu. Zabrała mi torebkę i zaczęła wykład na temat tego że mam nic nie robić w domu, że torebka jest za ciężka, że mam rąk w górze nie trzymać i generalnie jak z jajkiemUrzekła mnie, bo to w sumie nie jej sprawa ani nie jej "dyscyplina". Na koniec powiedziała, że po 17tej będzie miała podgląd wyników to do mnie zadzwoni, później mnie uściskała i wysłała do domu leżeć
zazdroszczę takiej opieki lekarskiej! W tym czasach to rzadkość niestety.Anuśka lubi tę wiadomość
-
Nie mogę Was nadrobić dziewczyny
a tylko jeden dzień nie zaglądałam
Zgodze się , chyba faktycznie lepiej przechodzic bezobjawowo i troche sie pomartwić że coś jest nie tak, ojj wczoraj doświadczyłam potwornych mdłości, jechałam z moim samochodem i troszke poczułam się głodna, dziewczyny masakra...doszły takie mdłosci ze prawie zwymiotowałam, jeszcze poczułam zapach tych spalin wszystkich zza okna ze gdybyśmy się nie zatrzymali to nie wiem jakby to sie skonczyło
Na wieczór to samo po kolacji sie położyłam i nie mogłam zasnac, no czułam sie jakbym sie czymś zatruła tak mnie mdliło.. a dziś od rana mam taki gorzki posmak w ustach, tak przezywałam ze nie mam zadnych objawów, a dziś to się aż boje wyjsc do pracy
Pozdrawiam Was wszystkie objawowe naprawdę życze Wam dużo siły, bo sama sie przekonałam jak to utrudnia życie. I te bezobjawowe nie martwcie się brakiem objawów z czasem wreszcie się pojawią , na każdego przychodzi inna pora
I trzymam kciuki za wizyty :*Anuśka, alicja_, Justine M, Kate4 lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
alicja_ wrote:zazdroszczę takiej opieki lekarskiej! W tym czasach to rzadkość niestety.
halwaya lubi tę wiadomość
-
Heh - Anuśka - to ja widzę, że u nas trochę inne podejście do kobiet w ciąży jest. Nie ma norm co do dźwigania w pracy (pytałam moją doktor) - a ja i tam przenoszę jakieś kartony z ciuchami i butami, nikt mi nic nie mówił o rękach w górze - a jak sprzątam i układam ciuchy rozmiarami to ręce mam dość często w górze. Ale i tak nie lubię robić z siebie delikatnej panienki. Koleżankom z pracy się nie przyznałam jeszcze i pracuje na takiej samej wydajności jak wcześniej
Anuśka lubi tę wiadomość