X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, a nie zauważyłyście może że na Wasze telefony przychodzi dużo reklam czy coś? Bo może te numery były tylko po to? Wrześniówki podobno prosiła na początku o podanie numerów...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba się chyba wynosić gdzieś..
    Co proponujecie?

• Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co pamiętam to kilka dziewczyn nie ma fb dlatego pomysł z przeniesieniem tam raczej marny

d69c20mmk9myteud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Jest mi jeszcze bardziej przykro. Mysle ze to malo prawdopodobne zeby belly ja "zatrudnialo".
    Pewnie kiepski pomysl zeby na fb sie przeniesc do grupy zamknietej??
    ja jestem za, mysle,ze to najlepsze rozwiazanie i latwo bedzie skorygowac kto jest prawdziwy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja moge sie przeniesc obojetnie gdzie wsio rybka mi

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair to na pewno też ona, bo pisała, że leci do rodziców męża do Holandii....
    Ja pitolę!

alicja_, Marietta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrześniówki mogą zmienić całkiem forum, stronę.. a my już się zżyłyśmy bardzo... Podejmijmy jakąś decyzję :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik była zawsze przeciwna FB...

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna tez pisala ze z olkiem po aferze przeniosly sie na fb... Myslicie ze wtedy już flakonik dzialal ??

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem za przeniesieniem, tutaj bede sie teraz bala jakis psycholi a baaardzo chce miec kontakt z Wami.

Przeciazony serwer bo ciezko posty dodac

• Martosza83 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Haaa ale jazda dziewczyny a moze to po prostu te belly to jakas sciema ?? I my sie jaramy a ta laska pracuje dla nich zaklada watki i je nakreca ?? Aaa blair jest w niespodziankowym spa z mezem a to ci dopiero !!

Acik ja wlasnie mysle ze to jest osoba podstawiona przez belly zeby watki lecialy

f2wlanlibm0fi1og.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytałam kiedyś o przeniesienie na fb to ona była przeciwna bardzo.

Ejj, nie przychodzą Wam jakieś gówna na numery telefonu? Bo do mnie tak od jakiegoś czasu i nie wiem czy to zbieg okoliczności czy to właśnie przez to że Flakonik ma mój numer...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakra jakaś, ale nam rozrywkę zapewniła :D mój laptop już wrze :D

a tak serio, to jakoś nie mam już zaufania do tego belly, co jakby usneli nasz watek? nie znajdziemy sie

• Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja usuwam konto. Bede was czytac i jak bedzie jakas decyzja to sie dolacze.

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka Nam tyle razy pisala ze tesciowie zapraszaja ich do Holandii ze wkoncu sie wybrala dziewczyna :-D

• Madzisek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniusia89 wrote:
    Od 16 Was nadrabiam masakra jaka produkcja dzisiaj :)
    No to dziewczyna ma nie równo pod sufitem szkoda słów już na to.

No to Zielonogorzanki trzeba się spotkać aby udowodnić że naprawdę mamy dzieciaczki :D
    Ja wątpię ze to sprawka forum bo gdzie by taką młodą dziewczynę zatrudnili aby rozmawiała na takie tematy. Jak już to by wzięli kogoś doświadczonego. Choć szok ze tyle rzeczy wiedziała na temat macierzyństwa
    Powiedz tylko gdzie i kiedy :) zawsze można dzidzia pożyczyć ;)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Założyć grupę na fb zawsze można i można się tam nie udzielać przecież, ale weryfikacja i kontakt zawsze będzie. Ja się mogę podjąć :)

pati_zuzia, kwiatakacji lubią tę wiadomość

• Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.p2a.pl co myślicie o tym?

Madzia wysłałam zaproszenie to się umówimy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 22:23

d69c20mmk9myteud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acik ale jestes za fb? Niech ktoras mama zalozy grupe na fb, pliss ja nie wiem jak. Nie chce stracic kontaktu z Wami. Kurde plakac mi sie chce :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Założyć grupę na fb zawsze można i można się tam nie udzielać przecież, ale weryfikacja i kontakt zawsze będzie. Ja się mogę podjąć :)

Jestem za ;)

‹‹ 2590 2591 2592 2593 2594 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ