X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • animka899 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka-przepiękna Lenka!!
    Ola wczoraj była tak zmęczona że zasnęła o 18!! Ale na szczęście teraz dopiero wstała;)
    Dzisiaj mamy wolne więc pewnie pójdziemy do parku na jakąś sesje mała bo piękne kolory są drzew:)

201512131765.png

201909081765.png
  • Ola454 Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2018, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Filip zasnał chyba po 17. Wstal o 4. Ale w miedzyczsie zdrzemnal sie jeszcze 30 minut z rana

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Ja juz tez na nogach. Narazie po sniadaniu juz z Lenka. Malz w pracy, Laura u Dziadkow na noc zostala wczoraj, bo moja Mama na cmentarz z nami jezdzila wieczorem. Dzis moja Siostra ma zabieg to planuje popoludniu do Niej skoczyc,posiedziec. W poludnie bedzie tam moja Mama to nie ma sensu we dwie siedziec. Lena juz nie moze sie doczekac,bo do Dziadziusia pojedzie,bo Malza popoludniu wraca i idzie do drugiej roboty.
    Dzis zapowiada sie ladniejsza pogoda niz wczoraj. Zimno mocno nie bylo ale troche deszcz mzyl i pochmurno bylo a dzis slonce choc troche przebija.

Natalka tak dzis rano wstalam z mysla,ze Ty rodzisz listopad/grudzien a ja w tym czasie przeskakuje w 7msc i III trymestr :| to juz wtedy chyba poczuje sie jak w ciazy :p hehehe to juz nie przelewki beda ;) chyba dokladnie w Mikolajki mi wypada.

Aneczka loki super! Moj malz mowil,ze pewnie na lokowke brane hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 08:00

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia oglądałaś uwagę? To tak w ramach ostatnich Twoich rozterek o porodach czy CC czy sn. Zmarła córką i zmarklla matka :-( nie miej do siebie żadnych pretensji

7w3d 💔
  • Aneczka86 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso codziennie rano odpalam lokowke i kręcimy, przecież włosy muszą być ułożone:) haha Włosy Lena ma ładne, ale żeby jej rozczesac, uczesac.. masakra.

My dziś mieliśmy w planach zoo Ale zrezygnowaliśmy. Mąż ma wolne, więc załatwimy kilka spraw, żelazko mi się wczoraj zepsuło :( trzeba dac do naprawy, podjedziemy zobaczyć foteliki dla dzidzi.. itd.
    Mój mąż jak się dowiedział, że będzie córka to mu się odmieniło i już mu się imię Laura nie podoba. A ja sobie już nie wyobrażam żadnego innego imienia ( Lena chyba tez) także chyba zostanie. Oczywiście foch na mnie, bo on jak zwykle nie ma zdania ;)

justyna14, iNso87 lubią tę wiadomość

l22ncwa1oacwa1tc.png
    l22nbd3m6o1c484o.png
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczynam dziś 37tc. Odebrałam paczkę odkupilam prześliczne body 56 z tiulowa spódniczka i czerwony sweter ale większy bo 68. Ciuchy hm/Zara dziewczyna sprzedaje 10-25zl. Body będą na święta.
    My od 8 u teściów. Mąż pojechał z bratem na grzyby ja z małym siedzimy. Potem szwagier go weźmie na dwór.

iNso87 lubi tę wiadomość

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka86 wrote:
    Inso codziennie rano odpalam lokowke i kręcimy, przecież włosy muszą być ułożone:) haha Włosy Lena ma ładne, ale żeby jej rozczesac, uczesac.. masakra.

My dziś mieliśmy w planach zoo Ale zrezygnowaliśmy. Mąż ma wolne, więc załatwimy kilka spraw, żelazko mi się wczoraj zepsuło :( trzeba dac do naprawy, podjedziemy zobaczyć foteliki dla dzidzi.. itd.
    Mój mąż jak się dowiedział, że będzie córka to mu się odmieniło i już mu się imię Laura nie podoba. A ja sobie już nie wyobrażam żadnego innego imienia ( Lena chyba tez) także chyba zostanie. Oczywiście foch na mnie, bo on jak zwykle nie ma zdania ;)
    Ale dobrze,ze umial nazwac :D nie uzyl slowa prostownica :p choc moja da sie w sumie krecic i loki ;)

Edit.
    No kurde zwiesil sie pewnie,ze nie chlopak to juz staje okoniem. Przejdzie mu. Moj co do imienia Lidia nic nie mowi,bo w koncu razem wybralismy no i imie po Jego s.p. Babci..mamy Mamy takze ten.. ;)
    Za to jak ja ostatnio powiedzialam: a moze jakies inne imie wymyslimy?;p to popatrzyl na mnie jakby chcial zabic i powiedzial,ze jak jest wybrane mam juz nie wymyslac haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 09:51

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Ola454 Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2018, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My siedzimy w domu, poki co dopiero wychodzi sloneczko.
    Im bardziej zbliza sie moj powrot do pracy (jutro) tym gorzej sie czuje. Teraz to juz ledwo mowie a z nosa to mi tak leci ze wciskam sobie chusteczki do nosa :D

Dla poprawy humoru zaserwowalam gofry na śniadanie :D

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chcialam zabrac sie za poukladanie alko ale opadly mi rece,bo juz w barze sie nie miesci, obok 2 polki...juz tez nie i tak stoi pare butelek na wierzchu i nie wiem co z nimi zrobic :| i dodam,ze to same kolorowe wodki,wina,likiery. Czystej moze pare butelek ale to takiej lepszej. Reszta samej czystej stoi w piwnicy i wiekszosc butelek czeka na Chrzest. Tak to jest jak jest sie w ciazy i nie mozna nic wypic ;p odrazu robi sie zapas hahahhaa

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Aneczka86 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso dokładnie, powiedział, że zgodził się na Laure, bo myślał, że będzie chłopak :) haha To teraz już musi zaakceptować.

Natalka 37tc..jej Ale to brzmi poważnie.

iNso87 lubi tę wiadomość

l22ncwa1oacwa1tc.png
    l22nbd3m6o1c484o.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foto
    Foto
    Ktos moze chce zajechac? To zapraszam :D dodam,ze te polki sa dosc glebokie takze mozna tam glebiej cos lepszego znalezc ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 06:24

justyna14 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Ola454 Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inso - mam taka sama kuchnie :D :D Tez mam takie jasne fronty, nawet te same uchwyty hahaha :D

iNso87 lubi tę wiadomość

• Ola454 Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie, w sumie ja mam takie szare ale łapie sie od dolu do gory zeby otworzyc :D

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola454 wrote:
    inso - mam taka sama kuchnie :D :D Tez mam takie jasne fronty, nawet te same uchwyty hahaha :D
    Hehe ja mam w tym kolorze dolna czesc kuchni + scianke tam gdzie mikrofala i piekarnik a gorne fronty nad blatem sa w bezowym polysku, tak samo tyl baru jest w polysku. Blaty mam szare jak uchwyty ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 10:05

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Aneczka86 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso chętnie bym wpadła na jakiś likierek :D

iNso87 lubi tę wiadomość

l22ncwa1oacwa1tc.png
    l22nbd3m6o1c484o.png
  • Ola454 Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam blat szary z takim efektem bezu jeszcze wiec mi do frontow pasuje mega :D
    Tak, ja bym chętnie Jack'a chlapneła :D

iNso87 lubi tę wiadomość

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    dlgrdj.jpg
    2w7e0l1.jpg
    Ktos moze chce zajechac? To zapraszam :D dodam,ze te polki sa dosc glebokie takze mozna tam glebiej cos lepszego znalezc ;)
    ślij adres, jestem u Ciebie jeszcze dziś hahaha

iNso87 lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to widze,ze mam z Kim wypic ;D full bar takze impreza pewnie przeciagnie sie do tygodnia napewno ;D

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Julia2015 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zapasy Inso! U nas nie ma opcji na barek, wszystko idzie na biezace potrzeby ;) maz wieczorem lubi piwko odpalić, ale sie tlumaczy tym ze jest smakoszem i wybiera dobre kraftowe. Ja w sumie tylko czerwone wino pije, czasem piwko. Jak mamy pare sztuk zapasu, to powolutku sączymy aż znow zostajemy z nimczym. A ze my w ogole nie robimy takich imprez alkoholowych w domu to nie ma po co zbierać.

iNso87 lubi tę wiadomość

LISTA URODZONYCH PO GRUDNIU 2015
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia2015 wrote:
    Ale zapasy Inso! U nas nie ma opcji na barek, wszystko idzie na biezace potrzeby ;) maz wieczorem lubi piwko odpalić, ale sie tlumaczy tym ze jest smakoszem i wybiera dobre kraftowe. Ja w sumie tylko czerwone wino pije, czasem piwko. Jak mamy pare sztuk zapasu, to powolutku sączymy aż znow zostajemy z nimczym. A ze my w ogole nie robimy takich imprez alkoholowych w domu to nie ma po co zbierać.
    Julia ja z Malzem tez nie jestesmy z tych co "duzo" pija. Ale moj Malz lubi miec zeby miec. I jak widzi promocje alko to odrazu bierze, a tak zeby sobie wlasnie w domu postala. Albo w pracy od przedstawicieli za mniejsza cene bierze po buteleczce ;) U nas jak impreza w domu (raptem urodziny nasze;)) to przy czystej ale wystawiam tez dla Kobiet i kolorowa. A tak to na prezenty butelki tez leca.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 3305 3306 3307 3308 3309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ