Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mindusia87 wrote:Ja też nie mogę otworzyć tego linku od Vivanillka. Nie wiem wyskakuje mi jakiś błąd.
Dziewczyny a tak z innej beczki. Macie jakieś swoje pasje, hobby zajęcia, ktore pochłaniają wam czas i oddajecie się im w wolnej chwili. Ja od czasu do czasu, lubie bawić się w decoupage. Są tutaj na forum jeszcze jakieś inne dekupażystki poza mną?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 16:42
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Magdaa21 wrote:A ja ciągle do WC latam, średnio co 30 min.. Masakra. Jeszcze teraz miałam mikrozawal bo myślałam że krew, a tu jakaś ranka obok wejścia.. Masakra :p zwariuje
Jeszcze jestem w trakcie nadrabiania ale łącze sie w zawale! Tak sie bałam ze po wczorajszej awanturze stres zdziała jakieś najgorsze rzeczy, rano patrzę a tu jakaś milimetrowa kropka krwi...dobrze ze siedziałam na kibelku bo aż mi sie słabo zrobiło...okazało sie, ze to właśnie ranka obok wejścia!!! Kamień z serca co?
Witam wszystkie nowe przyszłe mamusieMagdaa21 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b62f5cdedcf7.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bde1e5ff4ba8.jpg
Macie dziewczyny a ja zabieram się za konsumpcję gołąbki mniamPaula222, futuremama, agniecha2101, bondzik007, Magdaa21, Marisa lubią tę wiadomość
-
Paula - wiem że jak beta rośnie to musi być dobrze, ale u mnie z psychiką chyba nie najlepiej
Vivavanilka - lubię ten korek
Na mnie bociany nigdy nie działały. Mieszkają na moim podwórku i nigdy nie chciały nic przynieść
Wiecie co, jak piszecie o służbie zdrowia w innych krajach to myślę że jednak nie ma co tak narzekać na PL. Bo niektóre sprawy to masakra.
s1985, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Vivanillka wrote:Dip88 ja tak miałam w 1 ciąży hehe. A teraz moja córka już ma 6lat...
Teraz trochę lajtowo. Ciuszków mam troche ale wiadomo że przyjdzie czas na szał zakupów
PS. Co do wózków polecam w stylu retro. Lekkie, praktyczne, wąskie duże koła super sprawdzają się na śniegu (moja córka styczniowa). Sama się na taki zaopatruje już po raz drugi
Ja juz je dawno widziałam i strasznie mi sie podobaja ale cena masakra ;/" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
mindusia87 wrote:Ja też nie mogę otworzyć tego linku od Vivanillka. Nie wiem wyskakuje mi jakiś błąd.
Dziewczyny a tak z innej beczki. Macie jakieś swoje pasje, hobby zajęcia, ktore pochłaniają wam czas i oddajecie się im w wolnej chwili. Ja od czasu do czasu, lubie bawić się w decoupage. Są tutaj na forum jeszcze jakieś inne dekupażystki poza mną?agniecha2101 lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Ja na pewno nie będę kupować wózka 3w1 bo dużo złego słyszałam. Foteliki bez atestów, spacerówki mega niewygodne itp Kupimy wszystko oddzielnieCóreczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Dziewczyny, strasznie mnie kusi żeby pójść na wizytę...za wcześnie:/ aplikacja w telefonie pokazuje mi dziś 4t1d, gin kazał przyjść najwcześniej za tydzień. Myślałam o 27, w piątek. Chyba powinno być już coś widać? Cokolwiek?
Mam zle wspomnienia z poprzedniej ciąży, kiedy to poszłam za wcześnie i ginka nic nie widziała. Nastraszyła mnie tylko ciążą pozamaciczną nie wspominając o tym, że po CC jestem bardziej "narażona" na cp, także wolałabym sobie oszczędzić znowu tego stresu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 17:43
-
Azzurra wrote:Lily, dobre marki też mają wózki 3 w 1 albo raczej 2w1 plus fotelik. Także nie wszystkie są zle:) bardzo ważne, żeby fotelik nie był z tych no name. Reszta to kwesta potrzeb i gustu.Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Azzurra wrote:Dziewczyny, strasznie mnie kusi żeby pójść na wizytę...za wcześnie:/ aplikacja w telefonie pokazuje mi dziś 4t1d, gin kazał przyjść najwcześniej za tydzień. Myślałam o 27, w piątek. Chyba powinno być już coś widać? Cokolwiek?
Mam zle wspomnienia z poprzedniej ciąży, kiedy to poszłam za wcześnie i ginka nic nie widziała. Nastraszyła mnie tylko ciążą pozamaciczną nie wspominając o tym, że po CC jestem bardziej "narażona" na co, także wolałabym sobie oszczędzić znowu tego stresu...Azzurra lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Karmelkovaa wrote:No ten segregator jest super
Dziewczyny help też tak macie
W ciągu dnia mimo ze jest ciepło jest mi chłodno ;p A jak zasypiam i rano się budzę szczególnie mam takie jakby zimne dreszcze od środka przy czym jak sie nakryje czym sie da plus gruba piżama to jestem cała spocona i tak źle i tak nie dobrze... czy to normalny objaw ? -
Azzurra wrote:Może być 30 grudnia, a co tam. To dzień urodzin mojej siostry;)
Rodzina mojego męża jęczy, że szkoda, że grudzień, już by styczeń był lepszy, bo z grudnia to te dzieci takie biedne, najmłodsze z rocznika. Wkurza mnie trochę to gadanie. Moja siostra jest z grudnia i nic jej nie brakuje. -
Moje koleżanki pokupowały 2w1 i 3w1 i żadna nie używała spacerówki z kompletu bo stwierdziły że za ciężkie. Wózki sprzedały a spacerówki kupiły nowe ale zanim my będziemy się rozglądać to hoho
Mój Mąż nie każe mi jeździć na rowerze a na takie lajtowe trasy spacerkiem chętnie bym się wybrała -
nick nieaktualnyKai wrote:Mnie też tp wypada w dzień urodzin mojej siostry. Miałaby prezent na urodziny.
Rodzina mojego męża jęczy, że szkoda, że grudzień, już by styczeń był lepszy, bo z grudnia to te dzieci takie biedne, najmłodsze z rocznika. Wkurza mnie trochę to gadanie. Moja siostra jest z grudnia i nic jej nie brakuje.Azzurra, Kai, _Jagoda_, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Kai wrote:Mnie też tp wypada w dzień urodzin mojej siostry. Miałaby prezent na urodziny.
Rodzina mojego męża jęczy, że szkoda, że grudzień, już by styczeń był lepszy, bo z grudnia to te dzieci takie biedne, najmłodsze z rocznika. Wkurza mnie trochę to gadanie. Moja siostra jest z grudnia i nic jej nie brakuje.
Przepraszam, ale to o "biednych" grudniowych dzieciach to jakieś za przeproszeniem, farmazony są. Ja urodziłam się w grudniu i fakt, przez jakieś dwa lata byłam jednym z mniejszych dzieci w klasie ale prymusem( nie chwaląc się) byłam od początku. Później troszkę przerypane czekanie na 18stke, bo moja impreza była ostatnia;) i tyle z niedogodności.
Teraz, jako dorosła kobieta, widzę same plusy. Ja mam 33 lata, a moje koleżanki po części już 34:)Kai, agniecha2101 lubią tę wiadomość