Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie sobie uświadomiłam, że mogę urodzić przed swoimi urodzinami jeszcze. Wyszłoby na to, że mając 33 lata urodziłam dwoje dzieci:) córkę rodziłam mając 33rocznikowo, a kolejne bym urodziła przed 34 urodzinami, czyli też 33:)
Kurczę, chyba zasłużyła bym na tą obiecana przez rząd premię za szybkie urodzenie drugiego dziecka!!Violet Flower, Malutka_94, M.Ż., kasiulka1082, Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
No właśnie trochę liczę na taki scenariusz, tj. ciężki początek a później z górki. Decyzja o drugim dziecku była oczywiście przemyślana .Chciałam zajść w ciążę przed końcem macierzyńskiego, poza tym już najmłodsza nie jestem więc decyzja jak najbardziej swiadoma ale niepewność jest. A raczej przerażenie;)
Gdybym była troszkę młodsza, to pewnie poczekała bym troszkę dłużej. Np.tyle co Ty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 18:39
-
mindusia87 wrote:Ja też nie mogę otworzyć tego linku od Vivanillka. Nie wiem wyskakuje mi jakiś błąd.
Dziewczyny a tak z innej beczki. Macie jakieś swoje pasje, hobby zajęcia, ktore pochłaniają wam czas i oddajecie się im w wolnej chwili. Ja od czasu do czasu, lubie bawić się w decoupage. Są tutaj na forum jeszcze jakieś inne dekupażystki poza mną?
Ja zajmuję się fotografią - hobbistycznie i zawodowo Także przyszłe mamusie zapraszam na sejse ciążowe bo to super stan, który warto uwiecznić A jesienna sesja -wtedy brzuszki będą już piękne- a nie za duże - w październikowych złotych liściach na pewno wyjdzie pięknies1985, Karmelkovaa, Karolcia27, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
ja chciałam max 2 lata różnicy ale się nie udało a teraz w sumie dla mnie najmniej odpowiedni moment ale cóż cieszę się, że się w końcu udało...oby wytrwało do grudnia bo bardzo pragniemy drugiego maluszka
-
Gratuluje udanych wizyt. Za resztę trzymam kciuki. U mnie dziś przyrost b hcg tylko 30% więc pewnie powtórka z rozrywki i powoli sie z Wami żegnam. Trzymajcie sie.2017r. Aniołek
2018r. Aniołek
14.11.2019r. bHCG 180❤️, 18.11.19r. bHCG 1697 ❤️ clexane, duphaston, zaax, estrofem, femibion
16.12.2019r. (8 tydz 4 dzień) CRL 1,97cm, tętno 162 ❤️
20.03.2020r. połowa za nami 🙂 Aleksandra 450 gram 🙂 -
_Jagoda_ wrote:Ja zajmuję się fotografią - hobbistycznie i zawodowo Także przyszłe mamusie zapraszam na sejse ciążowe bo to super stan, który warto uwiecznić A jesienna sesja -wtedy brzuszki będą już piękne- a nie za duże - w październikowych złotych liściach na pewno wyjdzie pięknie
O proszę ja tak samo pani fotografagniecha2101 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dziewczyny widziałam bijące serduszko uff...kamień z serca... Lekarz powiedział że jestem panikarą i się śmiał że mnie, ale to nieważne ważne, że zarodek się rozwija, ciąża faktycznie młodsza o kilka dni ale owu miałam 18dc więc powiedział, że to by się zgadzało ale co przeżyłam wczoraj i dziś na korytarzu to moje... Nawet przed pierwszą wywiadówka nie miałam takiego stresa:-) dał mi duphaston i od poniedziałku mam dwa tygodnie wolnego, więc odpocznę, z tym że będę wpadać do pracy bo we wtorek mam wywiadówke, a w czwartek dzieci piszą test na koniec 3 klasy:-) no i wyszła mi niestety infekcja z wymazu ale dał mi tylko probiotyk powiedział, że tak wcześnie nic zrobić nie można.
s1985, Lotopałanka, Malutka_94, bondzik007, Karolinaa899, Kai, Lilly_Ana, Magdaa21, Dip88, mindusia87, futuremama, inaa, Violet Flower, TaPaT, joasia8966, agniecha2101 lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
PauliMikro wrote:Gratuluje udanych wizyt. Za resztę trzymam kciuki. U mnie dziś przyrost b hcg tylko 30% więc pewnie powtórka z rozrywki i powoli sie z Wami żegnam. Trzymajcie sie.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:Przykro mi a jaka miałaś dziś wartość?
2017r. Aniołek
2018r. Aniołek
14.11.2019r. bHCG 180❤️, 18.11.19r. bHCG 1697 ❤️ clexane, duphaston, zaax, estrofem, femibion
16.12.2019r. (8 tydz 4 dzień) CRL 1,97cm, tętno 162 ❤️
20.03.2020r. połowa za nami 🙂 Aleksandra 450 gram 🙂 -
Karolcia, cudnie! Gratuluję. A te 2 tyg so wizyty to faktycznie masakra...
PauliMikro, b. mi przykro. Ściskam.
Dziewczyny dorwałam ogórki małosolne... to się nazywa niczym niezmącone szczęście.agniecha2101 lubi tę wiadomość
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
Witam nowe mamusie
mindusia87 - u mnie Narzeczony też jest z grudnia w zeszłym roku chrzestna do nas żartowała, że może zrobię mu prezent urodzinowy za rok - i chyba trafiła
Karolcia27 - Gratulacje!
PauliMikro - Bardzo mi przykro
Co do wyprawki - my już mamy wózek, od znajomych. Baby Merc 3w1, a kupiliśmy go jeszcze przed ciążą jeśli to będzie chłopczyk, to z ubrankami będziemy mieli trochę łatwiej, bo w lutym przyszedł na świat mój braciszek. Niesamowite, co?
Moją i mojego A. największą pasją są góry. Mam nadzieję że w tym roku jeszcze wybierzemy się w Tatry, chociaż już nie będziemy zdobywać szczytówmindusia87 lubi tę wiadomość
Malutka_94
-
Karolcia27 wrote:Dziewczyny widziałam bijące serduszko uff...kamień z serca... Lekarz powiedział że jestem panikarą i się śmiał że mnie, ale to nieważne ważne, że zarodek się rozwija, ciąża faktycznie młodsza o kilka dni ale owu miałam 18dc więc powiedział, że to by się zgadzało ale co przeżyłam wczoraj i dziś na korytarzu to moje... Nawet przed pierwszą wywiadówka nie miałam takiego stresa:-) dał mi duphaston i od poniedziałku mam dwa tygodnie wolnego, więc odpocznę, z tym że będę wpadać do pracy bo we wtorek mam wywiadówke, a w czwartek dzieci piszą test na koniec 3 klasy:-) no i wyszła mi niestety infekcja z wymazu ale dał mi tylko probiotyk powiedział, że tak wcześnie nic zrobić nie można.
Pięknie Teraz będzie tylko DOBRZE