Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny u mnie dzis panika. mialam rano rozwolnienie i teraz bol tego miejsca gdzie zarodek. Skad wiem ze to miejsce? bo jak robia usg i trzymaja sonde to czuje lekki dyskomfort. i dzis od rana mi tam pulsuje. Napisalam do gin i mam o 15 byc. w dodatku aplikator od luteiny jak rano wyjelam byl juz nie bialy a lekko w zolc. nie wiem czy cos nie zaczyna sie zlego. help
-
Ja w tym roku skończę 26 pierwsza dzidzia.
Patrzcie co znalazlam:
Czy wiesz, że...
W najbliższej przyszłości prawdopodobnie będzie można rozpoznawać płeć dziecka już w pierwszych tygodniach ciąży.
Będzie to możliwe na podstawie analizy dynamiki przyrostu gonadotropiny kosmówkowej (hCG) w surowicy krwi ciężarnej. Naukowcy zauważyli, iż w przypadku płodów żeńskich przyrost wydzielanego przez łożysko hormonu jest o ok. 20 proc. wyższy niż w przypadku płodów męskich
Więcej: http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79337.htmlLilly_Ana, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Madzikj kciuki za usg ! Czekamy na piękne wieści
Magdaa21 tak już nawet sprawdzałam u dziewczyn na wykresach, w większości się sprawdza Na tej podstawie wywnioskowałam, że czeka mnie 3 syn
mkgk ojj mam nadzieję że będzie wszystko ok ! Daj znać co powie gin...
Justyska89 ja syna przenosiłam 11 dni, masakraMagdaa21 lubi tę wiadomość
-
mgkg - spokojnie na pewno jest wszystko dobrze ;* mnie dzisiaj kłuje macica dla odmiany
Magdaa21 to już słyszałam że beta szybko na dziewczynke rośnie" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
giovanedonore - mi wystawił zwolnienie rodzinny, ale tylko na tydzień. Powiedziałam że jestem we wczesnej ciąży, że mam za sobą dwa poronienia i się boję dźwigać. Wypisał od razu.
U mnie też trzecia ciąża, ale pierwsze dziecko.
agniecha2101 jeszcze mazowieckie
Szumka gratulacje!
s1985 pięknie rośnie
Ja się nie boję czy sobie poradzę. Staraliśmy się tyle lat... boję się jedynie że znowu maluch umrze. I nie będzie szczęśliwego zakończenia
Karmelkova Hej wizażanko :* Widzę że spotykamy się na innym forum Tu Nemm
joasia8966 to Twoje 5 dziecko? Wow szacun
Karmelkovaa, s1985 lubią tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Lilly_Ana wrote:giovanedonore - mi wystawił zwolnienie rodzinny, ale tylko na tydzień. Powiedziałam że jestem we wczesnej ciąży, że mam za sobą dwa poronienia i się boję dźwigać. Wypisał od razu.
U mnie też trzecia ciąża, ale pierwsze dziecko.
agniecha2101 jeszcze mazowieckie
Szumka gratulacje!
s1985 pięknie rośnie
Ja się nie boję czy sobie poradzę. Staraliśmy się tyle lat... boję się jedynie że znowu maluch umrze. I nie będzie szczęśliwego zakończenia
Karmelkova Hej wizażanko :* Widzę że spotykamy się na innym forum Tu Nemm
joasia8966 to Twoje 5 dziecko? Wow szacun
Ja Cię poznałam ostatnio po avatarze ale wiesz nie chciałam się pytać co by nie wyjść ,że sobie pomyliłam hehe
Jak u Ciebie robiłas jeszcze bete czy juz teraz wizyta ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 12:41
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
mkgk wrote:dziewczyny u mnie dzis panika. mialam rano rozwolnienie i teraz bol tego miejsca gdzie zarodek. Skad wiem ze to miejsce? bo jak robia usg i trzymaja sonde to czuje lekki dyskomfort. i dzis od rana mi tam pulsuje. Napisalam do gin i mam o 15 byc. w dodatku aplikator od luteiny jak rano wyjelam byl juz nie bialy a lekko w zolc. nie wiem czy cos nie zaczyna sie zlego. help
-
Karmelkovaa wrote:Ja Cię poznałam ostatnio po avatarze ale wiesz nie chciałam się pytać co by nie wyjść ,że sobie pomyliłam hehe
Jak u Ciebie robiłas jeszcze bete czy juz teraz wizyta ?Karmelkovaa lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Magdaa21 wrote:Ja w tym roku skończę 26 pierwsza dzidzia.
Patrzcie co znalazlam:
Czy wiesz, że...
W najbliższej przyszłości prawdopodobnie będzie można rozpoznawać płeć dziecka już w pierwszych tygodniach ciąży.
Będzie to możliwe na podstawie analizy dynamiki przyrostu gonadotropiny kosmówkowej (hCG) w surowicy krwi ciężarnej. Naukowcy zauważyli, iż w przypadku płodów żeńskich przyrost wydzielanego przez łożysko hormonu jest o ok. 20 proc. wyższy niż w przypadku płodów męskich
Więcej: http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79337.html
Poszukałam jeszcze wypowiedzi w tych wątkach i nie zawsze się to sprawdza tak jak tam kobiety się wypowiadały. Ale wbrew pozorom całkiem ciekawa sprawa.
Karmelkovaa super wiadomości, piękna beta! Będziesz jeszcze robić za 48h czy sobie już odpuszczam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 13:08
-
Lilly_Ana wrote:W czwartek wizyta wcześnie no ale idę po zwolnienie dalsze.
No pewnie bierz zwolnienie , ja jestem w domu i przesypiam prawie całe dnie ostatnio ;p
Ile u Ciebie dokładnie ? u mnie w niedziele 5t2d i oby było widać pęcherzyk" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...