Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkovaa i chwała Ci za to ! W grupie raźniej, a czułam sie troche osamotniona z tymi stresami swiezynek:)
Jesli chodzi o betę to na wyniki czekam tylko ok. 2h, wiec stres jest krotki ale z drugiej strony do wizyty 2 tygodnie wiec zrobienie jej jeszcze raz teraz w sumie nic takiego nie zmieni...
Cyganieszka to brawo świetne wiesciPaula222, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
Witam. W końcu znalazłam czas aby dorwać się do kompa. I po dzisiejszej wizycie jestem zła i zniesmaczona. Wyszłam od lekarza cala zła i wściekła. Lekarka powiedziala mi tylko, że wyniki są ok. OK. Dużo mi to nie mówi. 24 kwietnia bede miała robione szczegółowe badania usg i wszystkie pewnie już pod kątem ciąży łącznie z krwią.
Wiem tylko że badanie z moczu ok i morfologia w porządku. Kiedy zapytałam ją o bete bo chce wiedzieć dowiedziałam się, że dowiem się wszystkiego od ginekologa podczas wizyty tego 24 kwietnia. Nic nie powiedziała dosłownie nic. Tak samo z TSH powiedziała tylko ze spadło nic więcej i że jest OK. Myślę sobie no masakra. Wyszłam wściekła jak nie wiem bo nie tego oczekiwałam po wizycie. Ale mąż mi powiedział, że tutaj w Danii jest możliwość elektronicznego wglądu w swoje wyniki badań. Weszłam na ta stronę i rzeczywiście pokazało mi że TSH spadło z 7,7 do 5,0 (norma jest do 4,0) a co do bety nie wiadomo. Prawdopodobnie wyników nie ma jeszcze z laboratorium. Oni tych badań nie robia na miejscu tylko wysyłają do innego miasta. Może jutro albo pojutrze beda dostępne na stronie. Bo normalnie aż mnie ciekawość zżera. Jeszcze pobierali mi wczoraj krew pod katem gr krwi, jakiejś choroby cos z wirusem B. Nie wiem bo to pisało po duńsku. No i toxoplazmowy od razu. Tylko te wyniki jeszcze nie dostepne. Trzeba czekać razem z beta. Ehhhh się spisalam -
Bylam na usg i mój bobas jest tam gdzie trzeba ma 4 mm i już mu bije serduszko. Za 2 tygodnie następne usg. Kamień z serca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 15:26
Paula222, Karmelkovaa, asylia, Kai, agniecha2101, TaPaT, futuremama, Magdaa21, inaa, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
mindusia87 nie dziwię Ci się Masakra, współczuję strasznie. Musisz uzbroić się w cierpliwość... Najważniejsze , że tsh zbliża się do granic normy
Uciekam po dzieci, później mam wyjazd prawdopodobnie 100 km wrr nie chce mi się. Także będę podczytywać z tel -
Agniecha oby został ze mną az do 38 tygodnia a przynajmniej do bezpiecznego aby urodzić
Mkgk moze to przez stres ;*agniecha2101 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualnyMadzikj wrote:U mnie 5t+5. Tak się uspokoiłam. Terminu dokładnego jeszcze nie mam dopiero 25.04 będę więcej wiedziała l. A zdjęcia nie umiem dodać.
Dajesz nadzieje że serduszko jutro zobaczę bo to też będzie 5t5d
Im bliżej jutra tym bardziej się stresuje jaszcze ten brzuch mnie boli . Nie bolał do 14 a teraz boli taki ciągnący ból czuje. Juz zastanawiam się czy nie boli że stresu. A dajcie spokój jakaś durnowata jestem i tyle
Mkgk daj znać co tam jak najszybciej
-
Justyska89 wrote:Dajesz nadzieje że serduszko jutro zobaczę bo to też będzie 5t5d
Im bliżej jutra tym bardziej się stresuje jaszcze ten brzuch mnie boli . Nie bolał do 14 a teraz boli taki ciągnący ból czuje. Juz zastanawiam się czy nie boli że stresu. A dajcie spokój jakaś durnowata jestem i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 17:24
-
No i po wizycie...
Pęcherzyk tam gdzie trzeba... Zarodek ma 5mm i serduszko pulsuje więc teraz ważne by się dobrze rozwijało.... Termin wg @ jest na 28.11 a wg usg 5.12 ale dokładniej i pewniej będzie wiadomo ok 12tcMadzikj, Magdaa21, Irminka1231, TaPaT, futuremama, inaa, Paula222, Lilly_Ana lubią tę wiadomość