Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra informacja dla dziewczyn z krwiakami: potwór 6x2cm potrafi wchlonąć się w 2 tygodnie
nie ma śladu, że w ogóle był. Synek duży,leżał w poprzek z buzią w dół
Daniela, Irminka1231, Aguś 90, Aga9090, olciaa, Paula222, TaPaT, agulineczka, futuremama, agniecha2101, bondzik007, Dip88, Angelika83, Malutka_94, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
giovanedonore wrote:Dobra informacja dla dziewczyn z krwiakami: potwór 6x2cm potrafi wchlonąć się w 2 tygodnie
Super wieści ! Mam nadzieję że mój też szybko zniknie i nie ruszy maleństwa. Lezalas cały ten czas ?
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Agulka901 wrote:Super wieści ! Mam nadzieję że mój też szybko zniknie i nie ruszy maleństwa. Lezalas cały ten czas ?
Nie cały, ale baaaardzo się ograniczałam, co zresztą teraz czuję w kręgosłupie. Wstawałam do łazienki i zrobić jedzenie jak mąż był w pracy. Jak bolały mnie już biodra, siadałam po turecku(tak max 3 godz dziennie). Oby Twój też szybko poszedł w odstawkę
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
No ja już też sobie przesiaduje po turecku a każdy spacer do łazienki czuję w nogach i brzuchu bo ciągnie. Ogólnie lekarz pozwolił mi troszkę chodzić po domu ale chyba jeszcze się boję
W poniedziałek wizyta i zobaczymy co tam.
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Dip88 wrote:Dibolek, ale ładna
Ja też czekam na większą paczkę i się doczekać nie mogę. Tylko jeszcze nie wiem czy będzie dziś czy jutro. Co chwile odświeżam kod śledzenia, bo jeszcze mi się nie wyświetla kiedy będzie dostarczona.
Dip88 lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dzień dobry kochane, witam Was po długiej nieobecności. W weekend wróciliśmy z dwutygodniowych wakacji nad morz.em, było super
Poza tym że mnie przewiało i mam zapalenie zatok ale to nic. Wczoraj byłam na wizycie i wszystko z maluszkiem w porządku
Maluch wypiął się pupą i nie było widać co ma między nóżkami i od wczoraj jestem już w domku
Z takich przykrych dla mnie rzeczy to kupiłam przez olx detektor i ani detekora ani pieniędzy, laska urwała kontakt. Jak można byc tak perfidnym? Już więcej razy nie dam się oszukać
Jeju, nie uda mi się Was nadrobić i mam nadzieję, że u Was wszytsko dobrze
Paula proszę wpisz mi wizyte na 19.07Dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 12:00
agniecha2101, bondzik007, Paula222 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebaa3eadcdec.jpg
Kolejna paczucha
Odkupiłam na grupie za 70 zł wszystko, chyba się opłacałoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 12:03
giovanedonore, olciaa, RudyTygrysek, TaPaT, agniecha2101, Irminka1231, bondzik007, Dip88, Karolcia27, Malutka_94, Madlen_:), Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Marti83 wrote:Dzień dobry kochane, witam Was po długiej nieobecności. W weekend wróciliśmy z dwutygodniowych wakacji nad morz.em, było super
Poza tym że mnie przewiało i mam zapalenie zatok ale to nic. Wczoraj byłam na wizycie i wszystko z maluszkiem w porządku
Maluch wypiął się pupą i nie było widać co ma między nóżkami i od wczoraj jestem już w domku
Z takich przykrych dla mnie rzeczy to kupiłam przez olx detektor i ani detekora ani pieniędzy, laska urwała kontakt. Jak można byc tak perfidnym? Już więcej razy nie dam się oszukać
Jeju, nie uda mi się Was nadrobić i mam nadzieję, że u Was wszytsko dobrze
Paula proszę wpisz mi wizyte na 19.07Dziękuję
Kochana, mam nadzieję że zgłosiłaś to na policję? Ale perfidna... ;/ Dlatego ja właśnie jak z OLX to tylko za gotówkę ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 12:40
-
giovanedonore wrote:Dobra informacja dla dziewczyn z krwiakami: potwór 6x2cm potrafi wchlonąć się w 2 tygodnie
No i pięknie!giovanedonore lubi tę wiadomość
-
Ale się zmachalam. Cały ogród wielki skosiłam i trawkę poobcinalam gdzie kosiarka nie dojechała i wypucowalam łazienkę na błysk. Ale przynajmniej sie poruszalam
Czekamy na wieści Agniechaagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Agulka901 wrote:Super wieści ! Mam nadzieję że mój też szybko zniknie i nie ruszy maleństwa. Lezalas cały ten czas ?
Ja też mam nadzieję, że mój się już wchłonał. Ale ja od ponad tygodnia śmigam normalnie tylko oszczędnie -
Dibolek ja to zamówiłam kilka rzeczy ciążowych i dla maluszka.
I właśnie wróciłam z zakupów. Trochę tego mam, postaram się zdjęcia zaraz ogarnąć jakoś i żeby za dużo ich nie było
Agniecha jak tam?agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie. Wszystko ok, dzidzia zdrowa, nadal jest dziewczynką i waży około 200 g. Szyjka ma 4,1 cm, więc też ok. Jadę dziś z mężem i synkiem do mojej mamy. Posiedzę sobie z dwa tygodnie
.
Irminka1231, Aga9090, Dip88, bondzik007, Paula222, Karolcia27, agniecha2101, MagicCherryCupcake, RudyTygrysek, Magdaa21, Malutka_94, olciaa, TaPaT, Marti83, Angelika83, Malinowa_Czekolada, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Kai super, gratuluję
A tu macie kilka fotek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1582f2fbad5c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae858aaf2118.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80ba6cfca5cd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f7ad4c7f58b.jpgAga9090, Karolcia27, MagicCherryCupcake, RudyTygrysek, Malutka_94, olciaa, Kai, AMK, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Już już piszę
Mąż mnie zabrał jeszcze na obiad, a po powrocie musiałam oczywiście najpierw rodzinkę obdzwonić
Cieszymy się z mężem bardzo, bo jednak nasz wymarzony synuś ❤ Mąż powiedział, że nie ma już wątpliwości, bo sam dokładnie widział jajka
Wszystko jest w porządku, wszystko udało się ładnie pomierzyć, tylko żołądek jeszcze pusty czy prawie pusty i trzeba będzie jeszcze na niego spojrzeć (nie wiem za bardzo o co z tym chodzi). Mamy też skierowanie na dodatkowe badanie serduszka, bo mąż miał wadę jako dziecko, a też dzisiaj Pani doktor wypatrzyła jakąś mała szczelinkę czy coś w serduszku, która prawdopodobnie jeszcze do urodzenia sama się "naprawi", ale ze względu na wadę u męża lepiej dokładnie to sprawdzić. Staram się tym nie przejmować za wczasu, a cieszyć się, że gin tego nie olewa, tylko wypisała odrazu skierowanie i będzie wszystko dokładnie wiadomo. Skierowanie zostało przefaxowane odrazu do szpitala i musimy czekać na wiadomość z ustalonym terminem kiedy mamy się pojawić. Minus tylko taki, że za bardzo nadal nie możemy zaplanować urlopu.
No i należę do tych szczęściar, które mają łożysko na przedniej ścianie, więc już mnie nie dziwi, że nie czuję jeszcze ruchów
Marcelek waży ponad 270g jużNa każdym USG wychodził trochę starszy, więc TP został ostatecznie zmieniony na 27 listopada.
Ginka przełączyła nawet na chwilę na 3d, ale ciężko było zrobić fajne ujęcie, chociaż jak dla mnie przesłodki widokbąbel skrzyżował sobie rączki i zasłaniał nimi buźkę
Dziś tylko miałam strasznie nieprzyjemne pobieranie krwi, bo najpierw mi się kobietka wkuła w jedną żyłę i w ogóle krew nie chciała lecieć do fiolki, to mi tam strasznie gmerała tą igłą aż bolało, a potem w końcu udało jej się pobrać z drugiej ręki.
Kolejna wizyta za 5 tygodni i wtedy też te okropne badanie cukru i szczepionka Boostrix.
To Marcelek:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7254b99adab1.jpg
A to pierwsze typowo chłopięce bodziaki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7902382dd374.jpgDip88, Aga9090, Aguś 90, giovanedonore, MagicCherryCupcake, RudyTygrysek, ZUZAUK, Irminka1231, Malutka_94, bondzik007, olciaa, TaPaT, futuremama, Karolcia27, Angelika83, Kai, AMK, Azzurra lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Aaa Karolcia zapomniałabym
Podkład jak dla mnie super
Ładnie się trzyma i mam nadal matową twarz
Także dziękuje za polecenie go. I innym jak coś też polecam
agniecha2101, bondzik007 lubią tę wiadomość
-
Paula oczywiście prośba teraz do Ciebie...
Zmień w wolnej chwili u mnie TP na 27.11, wpisz chłopaczka
i kolejną wizytę na 06.08
P.S. chyba teraz mamy ten sam terminWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:24
Paula222 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙