Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dip88 wrote:Aaa Karolcia zapomniałabym Podkład jak dla mnie super Ładnie się trzyma i mam nadal matową twarz Także dziękuje za polecenie go. I innym jak coś też polecam
No to super kamień z serca, że Ci podpasowal a jaki masz odcień? :-*
Kochane pomału Was nadrabiam, bo dzisiaj poszalalam że sprzątaniem i praniem dywanow, a potem umówiłam się z sąsiadka i tak mi minął cały dzień jutro znowu jadę do koleżanki, która urodziła niedawno, a w piątek pieczenie i przygotowywanie imprezy dla tego mojego emka, także nie wiem kiedy mija mi dzień za dniem
Gratulacje po dzisiejszych wizytach :-* bardzo, bardzo się cieszę :-* śliczne zdjęcie z USG i gratuluję synka :-* bardzo mi się podoba to imię, my wybraliśmy Ignacy, a jak będzie dziewczynka to nie mam żadnego pomysłu normalnie pustka
Karmelkova ja też jeszcze nic nie mam, ciążowe spodnie pożyczyła mi sąsiadka trzy pary z hm i super pasują, także nie będę kupować, a póki co mieszczę się jeszcze w swoje, chociaż i tak więcej chodzę teraz w sukienkach u mnie znowu upaly
Te Wasze ubranka przepiekne, też już bym chciała się pochwalić, ale póki co czekamy na połówkowe, mam nadzieję, że już wtedy będzie wiadomoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 18:26
agniecha2101 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
agniecha2101 wrote:Właśnie przed chwilą się dowiedziałam, że moja znajoma, u której lekarz stwierdził cykl bezowulacyjny, jest w ciąży Taka niespodzianka
Czyli cuda się zdarzają super :-*agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
A dzisiaj spotkałam w sklepie taką mamę ode mnie ze szkoły i mówiła, że u niej całą ciążę miała być córeczka, że lekarze tak jej mówiło cały czas, a przed samym porodem, w 9 miesiącu okazało się, że synek mówiła, że wychodził ze szpitala w różowym ubranku hehe
-
Ja dzisiaj znowu spałam prawie 3 h ... o zgrozo co za spanie mam xD
Teraz się mobilizuję do zrobienia czegoś na ząb iii ogarnąć chciałabym trochę ale tak mi się nie chce ... rozwiesiłam pranie ostatnie zniosłam i 0 weny twórczej xD
Karolcia ja w piątek będę w Rzeszowie i się na jakieś szmaty wybiorę chyba , bo ja to nie mam w czym chodzić ... patrząc w kartę ciązy to co 2 tyg jestem z kg do przodu xD nie mówiąc o brzuszku nie ubiorę nic o spodniach nie wspominając chodzę w sukienkach a tych za wiele nie mam , dobrze ze upał bo bym miała problem w czym mam jechac do doktorki lol" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Madlen_:) wrote:Agniecha, Dibolek słodkie ciuszki !!!!
Ja jestem po rutynowej wizycie i mimo że wszystko jest książkowe to jest mi bardzo smutno moja kochana Pani ginekolog jest w ciąży ( z tego się oczywiście cieszę) ale przestaje już pracować więc czeka mnie zmiana lekarza w połowie ciąży
Super , że jest dobrze podpytaj jej moze Ci poleci kogoś fajnego" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Ja dzisiaj znowu spałam prawie 3 h ... o zgrozo co za spanie mam xD
Teraz się mobilizuję do zrobienia czegoś na ząb iii ogarnąć chciałabym trochę ale tak mi się nie chce ... rozwiesiłam pranie ostatnie zniosłam i 0 weny twórczej xD
Karolcia ja w piątek będę w Rzeszowie i się na jakieś szmaty wybiorę chyba , bo ja to nie mam w czym chodzić ... patrząc w kartę ciązy to co 2 tyg jestem z kg do przodu xD nie mówiąc o brzuszku nie ubiorę nic o spodniach nie wspominając chodzę w sukienkach a tych za wiele nie mam , dobrze ze upał bo bym miała problem w czym mam jechac do doktorki lol
Mi popołudniowe spanie na szczęście przeszło bo też potrafiłam spać po 3 godziny ;P -
Karolcia ja mam odcień 011 vanilla. A ty który masz?
Co do imienia mój M się uparł, że będzie Aleksander. A ja sama nie wiem czy jestem przekonana do tego imieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 19:02
AMK lubi tę wiadomość
-
Trochę mnie nie było i tyle wieści No i wizyt do wpisania hehe. Pokosiłam trochę trawy na działce, czekam na kolację. Generalnie już mam lenia
Agniecha hehe a ja miałam 5 dni do tyłu Ale to przez późne owulacje. Jest nas 4 na 27 listopada
Madlen ojjj szkoda że tak się trafiło, masz innego lekarza na oku ??
Dziewczyny pięęęęęęękne ubranka, już by chciało się ubierać w nie nasze maluszki
-
Dip88 wrote:Karolcia ja mam odcień 011 vanilla. A ty który masz?
Co do imienia mój M się uparł, że będzie Aleksander. A ja sama nie wiem czy jestem przekonana do tego imienia
Ja mam 22, a na lato kupuje nieco ciemniejszy, chociaż teaz jestem bladziutka, ale jakoś nie mam chęci siedzieć na słoneczku żeby się coś opalić
Oluś też bardzo fajne imię my mamy dluuugie nazwisko, więc ja bym chciała jakieś imię z tych bardziej krótszych, chociaż z mezulem to w ogóle nie możemy dojść do porozumienia w kwestii imion, udało się tylko z Ignacym dla córeczki mąż chce Wiktoria, ale mi się za bardzo nie podobaDip88 lubi tę wiadomość
-
Karmelkova to ja za to teraz mogłabym góry przenosić dosłownie to chyba ten przypływ energii w końcu się pojawił ( ciekawe na ile:-P poza tym ja po prostu nie umiem siąść na tyłku tak w ciągu dnia wczoraj robiłam gołąbki, ale tak mi siadła kapusta na żołądku, że pół nocy czulam jeszcze, do tego od wczoraj mogłabym się żywic tylko i wyłącznie lodami
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
A co do spania, to jak dzidziuś chce spać to trzeba spac i nie ma na to rady! Mój to chyba będzie mało co spał, bo teraz chodzę spać ok. 24, a wstaje jakoś ok. 7-8 i w dzien nie śpię w ogóle albo może będzie chciał odrobić po urodzeniu i będzie sobie grzecznie przesypiał całą noc4 cs - 29 marca II kreseczki
-
To zazdraszczam ja miałam taki chwilowy power haha moje dziecko kładzie mnie za dnia , a w nocy spię jak zabita xD i co poradzić
Podziwiam Was za to koszenie trawyPaula222 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualnyKarolcia27 wrote:A co do spania, to jak dzidziuś chce spać to trzeba spac i nie ma na to rady! Mój to chyba będzie mało co spał, bo teraz chodzę spać ok. 24, a wstaje jakoś ok. 7-8 i w dzien nie śpię w ogóle albo może będzie chciał odrobić po urodzeniu i będzie sobie grzecznie przesypiał całą noc
-
nick nieaktualny
-
Dip88 wrote:Karolcia ja mam odcień 011 vanilla. A ty który masz?
Co do imienia mój M się uparł, że będzie Aleksander. A ja sama nie wiem czy jestem przekonana do tego imienia
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Poczekaj, bo pod koniec ciąży maluchy są bardzo aktywne w nocy. Będziesz próbować spać a maluch będzie kopał i nie da spać
Ja się nie mogę doczekac heheAga9090 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualny