Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko mam nadzieje ze Julka jest Julka na pewno
ale kurcze nie mam takiego przekonania w sobie jeszcze ... zawsze marzyłam o córci w sumie i tak ciągle niby mówią ze córcia a do mnie nie dociera ... zaczynając od tegoz e do mnie ta ciąza nie dociera
Aga haha powiem Ci ze czekam na wszystkoto moja pierwsza i nie wiem czy nie ostatnia ciąża więc łapię każdy moment
najwyżej będę Wam marudzić ze mnie boli wszystko hahah
Aga9090 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualny
-
Karmelkovaa wrote:Ja tylko mam nadzieje ze Julka jest Julka na pewno
ale kurcze nie mam takiego przekonania w sobie jeszcze ... zawsze marzyłam o córci w sumie i tak ciągle niby mówią ze córcia a do mnie nie dociera ... zaczynając od tegoz e do mnie ta ciąza nie dociera
-
Agulineczka daj znać jak po połówkowych
Azzurra gdzie nam znów przepadłaś?Azzurra lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, dziękuję Wam bardzo za pamięć i kciuki!
Chcialam napisac wczesniej, ale nie moglam się dzisiaj zalogować na telefonie, a caly dzien bylismy poza domem. Dopiero niedawno udalo się z logowaniem.
Na usg wszystko w porzadku, badanie dlugo trwalo, dzidziuś wazy juz jakies 330 gramówWszystkie narzady w porzadku, wymiary zgodne z wiekiem ciazy
kamień z serca
Nie udało sie zrobic zdjecia 4d, bo twarzyczka dzidzius zwrocony w strone kregoslupa. Szyjka dluga, prawie 5cm.
No i tym razem oczekiwac bedziemy na coreczkeAga9090, bondzik007, Dip88, RudyTygrysek, Karolcia27, Irminka1231, mindusia87, Paula222, Azzurra, AMK, agniecha2101, Magdaa21, Aguś 90, Lotopałanka, Karmelkovaa, Daniela, olciaa, Angelika83, Malinowa_Czekolada, Jagodagoi, TaPaT lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka cudownie! No to będzie parka tak?
Można zacząć zakupy dla dziewuszki
-
bondzik007 wrote:Agulineczka cudownie! No to będzie parka tak?
Można zacząć zakupy dla dziewuszki
Takjakos bardziej na poczatku wydawalo mi sie, ze bedzie drugi synus, tak tez poczatkowo stawial lekarz. Ostatnie usg wskazywalo na.dziewczynke bardziej, choc dzidzia nie chciala wspolpracowac i przez moment cos sie pokazalo miedzy nozkami i lekarz mówił, ze moze to byc tez pepowina.
Dzisiaj bylo ladnie widac, ze córeczkaBardzo sie cieszymy, choc oczywiście najwazniejsze, ze zdrowe
Dip88, agniecha2101, bondzik007 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka gratuluję córeczki. Ja w dalszym ciągu z synkiem na urlopie w Polsce. Mąż siedzi i pilnuje za granicą dobytku. Leci ten czas jak z bicza strzelił. Jutro wkraczamy już z maluszkiem w 19tc. Szok. Ja nie ukrywam ,że marzy mi się teraz dla odmiany córeczka, ale najważniejsze aby było zdrowe. Nic więcej się nie liczy. Dziewczyny śpiewacie swoim maluszkom jakieś piosenki , gadacie do brzucha? Ja swojemu puszczam czasami piosenki i od razu robi się żywsze. Słyszę tylko puk, puk z brzuszka
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Heeeeeeej! Ale mi ten tydzień szybko leci :o Już czwartek ?? Ledwo weekend był. Dziś jadę do kupeli na pogaduchy
Agulineczka gratuluję córeczki !!!Widzę po liście, że mój Wojtuś czeka w kolejce do urodzenia za dziewczynkami
Chyba , że Agniecha Twój nas uprzedzi hehe
Góra listy póki co bardziej różowaA dół znowu niebieski hehe
Pyszczek wpisałamagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Witajcie,
Dip88, melduję że jestem i wszystko w porządku. Dziekuje, że o mnie pamiętasz:* Jakoś mało czasu mam ostatnio.
Agulineczka, Agniecha gratuluję udanych wizyt!
Co do zakupów, to ja jeszcze nic dla synka nie mam. I nie to, żebym nie oglądała bo ogladam ale jakoś nic do mnie nie przemawia. Pozostaje liczyć na moja niezastąpiona w temacie zakupów mamę. Myślę, że wnuka również ubierze tak pięknie jak wnuczkę.
Za to dla siebie znalazłam wczoraj na Zalando fajną kurtkę zimową ciążową przeceniona o 60% i chyba ja zamówię. Zastanawiam się tylko czy nie wziąć rozmiar więcej. A dziś wybieram się do H&M rzucić okiem na te słynne wyprzedaże:)
Dziewczyny, życzę Wam cudownego dnia i powodzenia na wizytach.Dip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolcia27 wrote:A dzisiaj spotkałam w sklepie taką mamę ode mnie ze szkoły i mówiła, że u niej całą ciążę miała być córeczka, że lekarze tak jej mówiło cały czas, a przed samym porodem, w 9 miesiącu okazało się, że synek
mówiła, że wychodził ze szpitala w różowym ubranku
hehe
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙