Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej,
szalejecie od rana z postami. A widzę, że i pierwsze zakupy, i plany zakupowe już sąU mnie jeszcze nic, ale generalnie mogę stwierdzić, że większość mam po starszych dzieciach. Kupię trochę nowych ciuszków, nową matę edukacyjną i nie wiem, co jeszcze. Aaa, komodę do sypialni. I pewnie piżamy dla siebie na czas karmienia.
W Trójmieście wczoraj armagedon. Wszystko stało, w Gdańsku łącznie z tramwajami (!). Ja mieszkam tuż obok miejsca, gdzie jest festiwal, więc już w ogóle masakra... A niestety czasem trzeba gdzieś autem pojechać.
Dzisiaj za to zgubiłam klucz do samochodu. Spóźniłam się przez to do przedszkola. NA szczęście przypomniało mi się, gdzie jest zapasowy... Teraz oczywiście znalazłam w szafie, wysunął się z kieszeni. Najbardziej obawiałam się, że dzieci go znalazły i gdzieś schowały...
Nadal czuję się źle, nic mi nie smakuje i nic mi się nie chce...
Agniecha, jak Twoje nogi?
A co do płci, to miałam jeszcze niedawno sąsiadkę, która spodziewała się drugiego dziecka. Miała być upragniona dziewczynka, urodziła drugiego syna. A w zeszłym roku trzeciego, ale tutaj już lekarz od początku mówił, że chłopak;)
Kuzyn męża kiedyś przy pierwszej ciąży żony mówił, że będzie syn, a przy porodzie okazało się, że córka. Gdy żona była w kolejnej ciąży, nie chciał znać płci do końca...
Tak więc pomyłki wciąż się zdarzają
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
agulineczka wrote:Hej dziewczyny, dziękuję Wam bardzo za pamięć i kciuki!
Chcialam napisac wczesniej, ale nie moglam się dzisiaj zalogować na telefonie, a caly dzien bylismy poza domem. Dopiero niedawno udalo się z logowaniem.
Na usg wszystko w porzadku, badanie dlugo trwalo, dzidziuś wazy juz jakies 330 gramówWszystkie narzady w porzadku, wymiary zgodne z wiekiem ciazy
kamień z serca
Nie udało sie zrobic zdjecia 4d, bo twarzyczka dzidzius zwrocony w strone kregoslupa. Szyjka dluga, prawie 5cm.
No i tym razem oczekiwac bedziemy na coreczke
Gratuluje kochanakamień z serca co ... az zazdroszczę , że masz za sobą , ja się tak boję o mojego dzidziulka , żeby było dobrze .
I Gratuluję córeńki" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dibolek wrote:Hejka wiecie co wczoraj sama złożyłam lozeczko!
Nie mogę się napatrzeć *.*
Szkoda że do środka nic nie mogę kupić No ale nie można mieć wszystkiego
O kurczaczek już łóżeczko postawiłas wow podziwiamja chcę dopiero kupić gdzieś w październiku
a złożyć w listopadzie hehe
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dibolek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b28f7fb2df26.jpg
U mnie nowydom niby miejsce jest , ale w pokoju na dole też będę mieć ciasno też łóżeczko wejdzie na stykbo góra nie skończona
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Malutka_94 wrote:Dibolek, już łóżeczko, wow
Ja jestem z Mężem w szpitalu. W tą ranę po szybie chyba wdało się zakażenie. Puchnie i ropa wychodzi..
Zdrowia dla męża w takim razie" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Witam się
Ja poszłam spać wczoraj koło 1 no kręciłam się i nie mogłam zasnąć po czym mała się domagała chyba zjeść poszłam zjadłam poprawiłam cukierkiem i w końcu zasnęłam ;p rano mnie obudziły głupie sny jakieś ale jeszcze przysnęłam obudziłam się i mała znowu łaskotała to wstałam na śniadanie hehe dzisiaj ją więcej coś czujęwczoraj chyba przespała albo była inaczej odwrócona
Jutro wizyta w końcuDip88 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Hej Piękności !
Zwlokłam się z łóżka ok 9.30 i pomyślałam o płatkach czekoladowych na śniadanie ale potem głos rozsądku (a raczej kurier) przyniósł mi paczkę z bakaliami i wcinam właśnie owsiankę z migdałami, chipsami kokosowymi, orzechami włoskimi i nektarynkąAle nie wiem czy nie zakończę tego 2 kawałkami ptasiego mleczka, które zostało pow czorajszych gościach
Któreś z Was pisały o imieniu AleksanderMam takiego kawalera 8letniego w rodzinie i jest cudowny, mądry i kochany
Więc polecam
Dibolek ekstra łóżeczkoMy mamy od rodzeństwa naszego i pewnie wstawimy je jakoś w październiku
31.07 mam połówkowe, mam nadzieję, że już będzie wiadomo kto mieszka i puka do mnie z brzucha
Czy któraś z Was była już na jakiś zajęciach fitnes dla mam? Ja się jutro wybieram i ciekawa jestem czego mogę się spodziewać
Miłego dnia MamusieDip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper rzeczy kupiłyście
. Ja na razie się wstrzymuje przynajmniej tak do sierpnia więc już niedługo będę szaleć
.
Od kuzynki dostanę dużo rzeczy więc wtedy będę kupować jak zobaczę co od niej będę mieć. Łóżeczko mam albo po moim rodzeństwie albo po bracie męża tylko muszę zobaczyć które lepsze no i chyba odnowić. Mamie mojej też zapowiedziałam, że biorę wózek, w którym się wychowałam ale też będzie do wyczyszczenia.
I tak się zastanawiam czy kupić przewijak na łóżeczko jak myślicie? -
Pyszczek to zależy czy masz miejsce na komodę z dostawką przewijaka , bo jak nie masz , to się przyda ten zwykły" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dibolek u mnie w sypialni podobnie, tzn jeszcze szafka z szufladami na której jest przewijak i fotel do karmienia za dnia
I ledwo przejść można
Byłam na zakupach. Wszędzie szukałam chleb orkiszowy i nie mieli3 piekarnie obeszłam...
Ogarniam się i lecę do kumpeli -
nick nieaktualnyNo właśnie komody nie kupujemy bo mamy i tam będą rzeczy dzidziusia ale przewijak na niej to dla mnie niezbyt pomysł (nad komodą wisi telewizor). I się zastanawiałam czy kupić przewijak i zamontować na łóżeczku czy lepiej mieć gdzieś z boku i np. jak będę dziecko przewijać to położę na łóżku. Wybaczcie pytania ale nie znam się i nie wiem co jest lepsze
-
A to jak tv tam wisi to pewnie , że lepiej nie
moja szwagierka tak miała raz dawała na łóżeczko rak za łóżko
szczególnie po kąpieli dawała na łóżko na to ręcznik
ja jak nie zmieszcze dostawki to tak samo bede musiała robic niestety a zawsze chciałam miec tak wszystko fajnie
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dodam jeszcze zdjęcie mojego prawie 20 tygodniowego Wojtusiowego domku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de4e3db78617.jpgKarmelkovaa, Aguś 90, olciaa, Dip88, mindusia87, Irminka1231, Aga9090, bondzik007, agniecha2101, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo na komodzie to chyba najlepiej jest
U mnie to szkoda dokupować mebli bo dzidziuś i tak będzie spał w tym pokoju co my a później najwyżej dokupimy jakąś szafę. Ja tak poprzekładałam rzeczy przy sprzątaniu, że komoda cała pusta i tylko czeka na ubranka dziecięce
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Dodam jeszcze zdjęcie mojego prawie 20 tygodniowego Wojtusiowego domku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de4e3db78617.jpg
Śliczny !to ja przy Tobie się teraz czuję jak pączek haha
Karolcia27 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Paula śliczny brzuszek
Dibolek łóżeczko super, ja też bardziej rozglądam się za białymi mebelkami:)
Magiccherrycupcake to mój M wymyślił Aleksander i już tak mówi do małego. A ja jakoś nie jestem jeszcze pewnaDibolek lubi tę wiadomość