Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agulineczka wrote:Hej dziewczyny, dziękuję Wam bardzo za pamięć i kciuki!
Chcialam napisac wczesniej, ale nie moglam się dzisiaj zalogować na telefonie, a caly dzien bylismy poza domem. Dopiero niedawno udalo się z logowaniem.
Na usg wszystko w porzadku, badanie dlugo trwalo, dzidziuś wazy juz jakies 330 gramówWszystkie narzady w porzadku, wymiary zgodne z wiekiem ciazy
kamień z serca
Nie udało sie zrobic zdjecia 4d, bo twarzyczka dzidzius zwrocony w strone kregoslupa. Szyjka dluga, prawie 5cm.
No i tym razem oczekiwac bedziemy na coreczkeAle mnie przetrzymałaś z trzymaniem kciuków hehe
Gratuluję córeczkiagulineczka lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
mindusia87 wrote:Agulineczka gratuluję córeczki. Ja w dalszym ciągu z synkiem na urlopie w Polsce. Mąż siedzi i pilnuje za granicą dobytku. Leci ten czas jak z bicza strzelił. Jutro wkraczamy już z maluszkiem w 19tc. Szok. Ja nie ukrywam ,że marzy mi się teraz dla odmiany córeczka, ale najważniejsze aby było zdrowe. Nic więcej się nie liczy. Dziewczyny śpiewacie swoim maluszkom jakieś piosenki , gadacie do brzucha? Ja swojemu puszczam czasami piosenki i od razu robi się żywsze. Słyszę tylko puk, puk z brzuszka
Chociaż i mi się czasem zdaży
ale o śpiewaniu nie ma mowy
Ja nie wiem jak ja w ogóle przełamię się jak będzie trzeba dziecku kołysankę zaśpiewać jak już się urodzi
Nie cierpię swojego głosu
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Paula222 wrote:Heeeeeeej! Ale mi ten tydzień szybko leci :o Już czwartek ?? Ledwo weekend był. Dziś jadę do kupeli na pogaduchy
Agulineczka gratuluję córeczki !!!Widzę po liście, że mój Wojtuś czeka w kolejce do urodzenia za dziewczynkami
Chyba , że Agniecha Twój nas uprzedzi hehe
Góra listy póki co bardziej różowaA dół znowu niebieski hehe
Pyszczek wpisałamale ogólnie chyba narazie więcej chłopaczków u nas...
Ciekawe jak to będzie wyglądało jak już prawie wszystkie będą znały płeć
Paula222 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Witam was
Prawie całą noc nie spałam, bolała mnie strasznie głowa i na chwile przysypiałam a za chwilę się budziłam i tak w kółkoDopiero teraz jak kawę wypiłam to przeszło całkowicie. Ale ciekawe jak będzie później. Miałam pojechać odebrać okulary małemu, zrobić jakieś zakupy i chyba nic z tego nie wyjdzie. Czuję się jak zombi
Azzurra fajnie, że się odezwałaśU mnie w h&m stacjonarnie to co na promocjach wszystko wykupione albo same duże rozmiary. A na necie to samo wiecznie wszystko wyprzedane. Jedynie 3 pary legginsów udało mi się dorwać.
Mi ten kalendarz z pierwszą ciążą się sprawdził,a teraz nie i pokazuje dziewczynke. Do tego śniło mi się ostatnio, że na połówkowych wyszła jednak dziewczynka. Ale by było a ja już tyle chłopięcych rzeczy mamAle nie powiem jakoś siedzi mi to w głowie i czekam na połówkowe żeby potwierdzili płeć
-
agniecha2101 wrote:Do brzucha to gada raczej mąż, nie ja
Chociaż i mi się czasem zdaży
ale o śpiewaniu nie ma mowy
Ja nie wiem jak ja w ogóle przełamię się jak będzie trzeba dziecku kołysankę zaśpiewać jak już się urodzi
Nie cierpię swojego głosu
Ja mam tak samo. Mojemu synkowi nie śpiewałam, jak coś to na youtubie włączałam cośJa nie dość, że nie lubię swojego głosu to jeszcze kompletnie śpiewać nie umiem
hahah
-
Ale nasmarowałam od rana
Same moje posty
Wczoraj już moja siorka pakowała dla mnie rzeczy po córci wybierając te unisexi jak mi napisała co mniej więcej ma i ile, to już się tego dużo nazbierało, więc sobie nawet nie próbuję wyobrażać ile tego ma z tymi wszystkimi różowymi ciuszkami
Coś czuję, że i u mnie skończy się mnóstwem ciuszków dziecięcych w szafie... Wygląda na to, że sporo dostaniemy, a ja też nie mogę się powstrzymać, żeby sama czegoś nie kupić
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dip88 wrote:Ja mam tak samo. Mojemu synkowi nie śpiewałam, jak coś to na youtubie włączałam coś
Ja nie dość, że nie lubię swojego głosu to jeszcze kompletnie śpiewać nie umiem
hahah
Jakie my mamy szczęście, że żyjemy w dobie tych wszystkich youtubów i innych
Ja oczywiście też śpiewać nie umiem, chyba że po kilku drinkach hehe
Ze spaniem, to ja mam osatnio niezły problemOd niedzieli nie mogłam w nocy spać przez te nogi
a ostatnia noc, jak już z nogami lepiej, to za to wieczorem straszna duchota, w nocy burza i w ogóle jakoś cały czas się budziłam, bo mi się jakieś głupoty śniły
i głowa boli codziennie, ale na szczęście nie aż tak, żebym musiała brać tabletki.
Dip88 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Agniecha ja w poprzedniej ciąży to do porodu miałam całą wyprawkę do rozmiaru chyba 86. Dużo dostałam, dużo kupowałam i jak małych nakupowałam to zaczęłam większe rozmiary kupować. Jakiś nałóg, aby coś kupić bo ładne. I szczerze? Chyba połowy ciuszków małemu ani razu nie założyłam
Wiem, że moja mama też już dużą paczkę naszykowała, a ja jeszcze wczoraj o Smyku jej powiedziałam i na dniach się wybiera. O rety coś czuję, że znów będzie tego za dużo
Ja narazie stopuje z kupowaniem ubranek no chyba że naprawdę coś ładnego się trafi, tymbardziej że tutaj ciężko o fajne, kolorowe. W sumie teraz będę czekać do końca lata aż jakieś ładne zimowe się pojawią. Bo teraz to większość letnich jest w sklepach.
No i jeszcze dziś po 16 kolejna paczka przyjdzie, bo coś tam zamówiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 08:54
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Ja dałam radę jakoś bez tabletek, głowa może nie bolała mnie aż tak mocno, ale nie dawała spać. Kreciłam się w nocy po domu, może to też mnie rozbudzało, sama nie wiem. Za to teraz jestem nie przytomna
-
Agniecha2101 ja też swojemu nie śpiewam jedynie gotowe piosenki puszczam. A zresztą mój synek nie wiedzieć czego nie lubi kiedy kiedy ja albo mój mąż mu śpiewamy. Chyba wyczuwa że nie mamy za grosz talentu i nie chce nas słuchać. Co do wyprawki to na razie nie mam totalnie nic. Ostatnio byłam w Pepco i kupiłam takie spodenki uniwersalne rozm 68 takie żeby były dobre i na chłopczyka i na dziewczynke. Szaleństwo się zacznie po poznaniu płci. Na weekendzie synkowi robimy urodziny. Składniki pokupione teraz tylko robić tort. Życzcie powodzenia i wytrwałości
-
Hejka wiecie co wczoraj sama złożyłam lozeczko!
Nie mogę się napatrzeć *.*
Szkoda że do środka nic nie mogę kupić No ale nie można mieć wszystkiegoDip88, giovanedonore, Malutka_94, agniecha2101, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dibolek wrote:Hejka wiecie co wczoraj sama złożyłam lozeczko!
Nie mogę się napatrzeć *.*
Szkoda że do środka nic nie mogę kupić No ale nie można mieć wszystkiego
Wow... My to chyba mebelki kupimy jakoś w sierpniu. A jeszcze chcemy jakoś pokoik fajnie pomalować, może jakaś tapeta, ale to znowu ściana jest trochę nie równa i brzydko pod tapetą by to wyglądało i mój M myśli żeby odrazu cały pokoik wytynkować itd. Nakręcił się już, więc niech robi, ale jeszcze też nie wie kiedy sobie urlop zrobić, więc ciężko coś zaplanować na już
Aaa no i wrzuć fotkę, ja uwielbiam oglądać, wiadomo kupować jeszcze bardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 09:17
-
mindusia87 wrote:Agniecha2101 ja też swojemu nie śpiewam jedynie gotowe piosenki puszczam. A zresztą mój synek nie wiedzieć czego nie lubi kiedy kiedy ja albo mój mąż mu śpiewamy. Chyba wyczuwa że nie mamy za grosz talentu i nie chce nas słuchać. Co do wyprawki to na razie nie mam totalnie nic. Ostatnio byłam w Pepco i kupiłam takie spodenki uniwersalne rozm 68 takie żeby były dobre i na chłopczyka i na dziewczynke. Szaleństwo się zacznie po poznaniu płci. Na weekendzie synkowi robimy urodziny. Składniki pokupione teraz tylko robić tort. Życzcie powodzenia i wytrwałości
Na pewno wyjdzie pycha!
Co do gadania do brzucha mój mąż kupił książeczki z bajkami i czyta namiętnie na głosale zbyt nieregularnie jeszcze czuję Młodego żeby rozpoznać, czy mu się podoba.
Moja noc też słaba, miałam durne sny, które budziły mnie co godzinę.
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
Dzięki dziewczyny za gratulacje
Ja się wczoraj nie mogłam powstrzymać i kupiłam bodziaki i skarpeteczki w króliczki
Muszę za jakiś czas zobaczyć, które z ubranek synka nadadzą się dla dziewczynki i spojrzeć ile muszę dokupić. Te ubranka są tak słodkie, że znowu przepadnę.
Wczoraj też kupiłam bluzkę z długim rękawem koronkową ciążową, spodnie ciązowe, sweterek i takie ocieplane jegginsy ciążowe w H&M w wyprzedaży. Za wszystko zapłacilam 115 złDip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dip88 wrote:Wow... My to chyba mebelki kupimy jakoś w sierpniu. A jeszcze chcemy jakoś pokoik fajnie pomalować, może jakaś tapeta, ale to znowu ściana jest trochę nie równa i brzydko pod tapetą by to wyglądało i mój M myśli żeby odrazu cały pokoik wytynkować itd. Nakręcił się już, więc niech robi, ale jeszcze też nie wie kiedy sobie urlop zrobić, więc ciężko coś zaplanować na już
Aaa no i wrzuć fotkę, ja uwielbiam oglądać, wiadomo kupować jeszcze bardziejz resztą wstawię fotkę to zobacYsz :p
Mój też mówił żeby we wrześniu kupować ale ja swoje. Wiem że nie będzie nas stać jednego miesiąca kupić wszystko a tak to teraz kupię lozeczko za miesiac coś innego później wszystko do lozEczka rzeczy jak poznam płeć i myślę że tak będzie ok
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b28f7fb2df26.jpg
agulineczka, Magdaa21, MagicCherryCupcake, olciaa, Karolcia27, Dip88, mindusia87, RudyTygrysek, ZUZAUK, agniecha2101, Malinowa_Czekolada, Jagodagoi, Agus603 lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50