Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mkgk wrote:pomocy maz mnie chyba zarazil przeziebieniem co brac?
Syrop Prenaln/Pelafen
Na katar Rhino Argent- bezpieczny spray z jonami srebra
na bolące gardło Argentin T spray. Mi pomogłomkgk lubi tę wiadomość
-
mkgk wrote:http://epozytywnaopinia.pl
wklejam link do str. z pozytywnie zaopiniowanymi produktami przez instytut matki i dziecka... warto czasem spr. czy np proszek na taki atest czy butelka
A ja już nie wierzę w te polecenia instytutu matki i dziecka. Moja kuzynka ileś lat temu trafiła tam do szpitala jak była nastolatką, ma mieć niedługo usuwane jelita. I lekarka jej tam powiedziała że np te serki Danone wyniszczają właśnie żołądki i jelita dzieciom, sama chemia. A są polecane przez ich instytut bo im za to płacą i tak samo jest z innymi produktami. Wiadomo, że nie wszystkie rzeczy są złe ale w tych czasach to ja już w nic nie wierzę. Niektóre produkty są połowę tańsze a mają lepszy skład niż te droższe i polecane. Nie ma też co popadać w paranoje, ale to tylko taka moja opiniaAga9090, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
rozumiem chociaz na ten atest pracuje wiele osob sztab lekarzy roznych specjalizacji...
no moze nie ma co sie tego slepo trzymac ale dla mnie to jakas podpowiedz... ogladalam pare produktow ... i nie chce mi sie wierzyc by np. taka 'bella' ktora nawet nie ma dobrej reklamy placila za atest. i inne marki tez z tych mniej reklamowanych sa w tym wykazie wiec gdzies temu pokladam wiare.
ale napewno masz racje do wszystkiego trzeba podchodzic z rozsadkiem
-
Violet Flower z tego co ja pamiętam, dopiero po odstawieniu dupka czekałam na @ chyba z dwa tygodnie albo i więcej nawet, więc na mnie jakoś średnio podzialal.
Hej wszystkim w ogóle :-* jakos nie mam dzisiaj weny do pisania, od rana piorę te ubranka, oprócz tego jakieś sprzatanie, obiad i jestem wypompowana:-( oczy same mi się zamykają już nie mogę doczekać się aż będzie po porodzie i wrócę do własnego "ja", chociaż wtedy też pewnie lekko nie będzie ...
Violet Flower lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Mokka śliczne ja za to nie mogę się już doczekac, aż pokoik będzie gotowy póki co jeszcze nie zaczęliśmy na razie czekamy na tapetę, żeby zrobić jedną ścianę , bo reszta jest na szaro.
mokka lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
-
widze ze nam sie wlaczyl syndrom wicia gniazda.
Ja postanowilam ze od pazdziernika zaczne...
A tu od 3 dni spac w nocy nie moge ... I mysle ze to moje slabe spanie wynika wlasnie z tej podswiadomej mysli ze nic nie mamy.Ludze sie ze jak troche sie przygotuje to bede spokojniejsza. I tak zamiast spac mysle co i jak... i robie zakupy przez internet wczoraj caly dzien kupowalam doslownie. Kupilam przewijak na lozko,wanienke,koldre,poduszke,posciel,kocyk,recznik,przybory pielegnacyjne,rozek....
zrobilam liste w gemini.
pomalowalam na blekitny kolor stara polke drewniana...
pokoju nie szykuje bo poki co dziecko z nami bedzie gdyz mamy tylko jedna sypialnie. Potem sie bedziemy musieli wyprowadzic.Ale sypialnia bialo szara wiec w kaciku dla synka wprowadze blekitne elementy.
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Karolcia, przede mną też pokoik. W sumie malowanie, kupiłam już dwa obrazy, naklejki i muszę do ikei wybrać się po szafę, łóżeczko, przewijak, a i fotel…..
Szkoda, że nie mam do tego takiego zapału jak do zakupów
-
Violet, ja brałam duphaston. Miałam zalecenie od 16dnia do 27 i w tym dniu zrobić test. Jak negatywny to odstawiać i po 3-4dniach był okres. Za drugim razem zaszłam z duphastonem.
I też go dostałam po stracie, wtedy pojawiły się plamienia przed normalnymi miesiączkami.Violet Flower lubi tę wiadomość
-
mokka wrote:Karolcia, przede mną też pokoik. W sumie malowanie, kupiłam już dwa obrazy, naklejki i muszę do ikei wybrać się po szafę, łóżeczko, przewijak, a i fotel…..
Szkoda, że nie mam do tego takiego zapału jak do zakupów
Ja mam kilka dni super zapał, a znowu potem myślę, że za wcześnie itp. Na razie zamawiam rzeczy, a pewnie urządzać będziemy pod koniec września ale po prostu to wynika też z mojego charakteru, zawsze muszę mieć wszystko przygotowane i dopięte na ostatni guzik heh4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Ja też się ciesze z kompletowania wyprawki po kupnie wózka nie umiałam spać w nocy z ekscytacji haha a potem taki zjazd... ze co jakby tak : i tutaj wina internetów bo gdzies tam przez przypadek widze o pępowinach , złych przepływach itp itd. Potem mała śpi w brzuszku a ja już wyciągam detektor czy nic jej nie jest bo sie np. nie poruszyła od jakiegoś czasu. Bardzo się o nią martwię ... boję się cieszyć tak na całego
-
Ja właśnie nie mogę spać i co robię? Przeglądam internety i zamawiam A muszę wstać jutro przed 7 bo na krzywą się wybieram. Będę tam chyba jak zombie.
Karolcia a ja mam przeciwnie. Zaczynam powoli wpadać w panikę, że się z niczym nie wyrobię i chyba wpadam trochę w zakupowy szał. Ciągle myślę że już tak mało czasu zostało i mam jakieś głupie myśli, że przecież mogę dużo wcześniej urodzić i co wtedyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 00:12
-
Hej dziewczyny dawno się nie odzywalam, ale jakoś ciągle brakuje mu czasu bądź mam taki zły dzień, że bez kija nie podchodz.byłam już na krzywej i okazało się że mam cukrzycę. Więc dodatkowy problem. Strasznie boję się kuc. Jak na razie mam spróbować sama dietę jeśli po 2 tygodniach cukry będą wysokie to mam się zgłosić do lekarza. Z wyprawki to zakupilismy wózek amelis hugo. I dostałam 3 kartony ubrań ok koleżanki więc zostaje dokupić jeszcze kilka rzeczy. Ale też jakoś weny do tego nie mam. Od września córka idzie do przedszkola ale na szczęście tu się zmobilizowalam i młoda ma wszystko pokupione. I jeszcze mam jedno pytanie jakie normy cukru powinny być po godzinie od posiłku. Trzymam kciuki za wizyty.