Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mali ja co słyszę to właśnie 10 tc apogeum bety nastepuje, moze u mnie szybciej. Ale tez dzis po badaniach weszlam od razu przed 8.00 do KFC i moze dlatego nie bylo tych mdlosci.OM 27.03.2019
Polimorfizm Pai 1 heterozygota.
Podejrzenie niedoczynności tarczycy.
Czerwiec 2018 Aniołek 6/10 tc. [*]
-
Przy jakiej mutacji robi sie badania dzieciom przed szczepieniami?
Nurkowanie wrote:No pewnie, jest na co wydawac. Przy mutacji u matki robi sie je tez dzieciom przed szczepieniami. Takze wszystko jak woda bedzie szlo.
Mi sie wydaje, ze jak dadza rade to opchna jak mowisz. -
Nurkowanie spokojnie. Ja juz mialam kilka takich faz, ze nagle wszystko mijalo. W sumie to teraz poza mdlosciami w ogole ciazowo sie nie czuje i tez panikowalam.
Kiedy mialas ostatnie usg? Zazwyczaj jak cos sie dzieje z mslychem na tym etapie co jestesmy to lekarz widzi obrzek.
Kiedy masz teraz wizyte? -
Nurkowanie w ciąży muszą ci zorganizować wizytę u każdego specjalisty w przeciągu tygodnia ,nie może tak być żeby kobieta w ciąży nie mogła się dostać do gina. No chyba że u was tyle ciężarnych jest.
U mnie objawy już całkiem przeszły za to jak mi brzuch wywaliło to szok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 07:16
-
Madera na fb jest grupa MTHFR Polska i tam opisują te przypadki i zmiany po szczepieniach u dzieci. Na ile ma to uzasadnienie nie wiem, ale objawy powtarzaja sie u dzieci.
Małgonia ostatnie 23 maja następna wizyta 06.06.
Pawojoszka terminy przed porodem mi podaja nawet czasem. Ja wiem ze powinni.OM 27.03.2019
-
Nurkowanie to spokojnie. Tydzien temu bylo wszystko ok wiec i teraz jest. Na cale szczescie do 6 juz nie jest daleko.
Sprobuj odgonic zle mysli.
Tez panikuje za kazdym razem jak mi mijaja objawy, ale zazwyczaj po kilku dniach znow sie pojawiaja. A potem znow znikaja i wracaja mocniejsze. I tak sie czlowiek martwi.
Nie da sie z glowy wyrzucic zlych wspomnien, ale zazwyczaj poronienia sie nie powtarzaja. Trzymaj sie tej wersji, ze Twoje szanse sa wieksze niz byly w poprzedniej ciazy. Masz za soba 9 tygodni czyli najgorszy oķres.
Moze zainwestuj w detektor, moze to Cie uspokoi jesli nie masz objawow.Nurkowanie lubi tę wiadomość
-
Nurkowanie u mnie też już objawów o wiele wiele mniej i też mnie to wystraszylo ale na wizytach jest ok dzidziuś rośnie więc nic tylko się cieszyć że to co niemiłe już za nami
Nurkowanie lubi tę wiadomość
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
Ewka nie mam pojęcia ,waga mi się popsuła ale patrzeć na mnie to pewnie już parę kilo na plusie mam .
Nurkowanie u nas też są odległe terminy i jak dzwoniłam się umówić do gina to mi pani powiedziała że na lipiec najwcześniej ale ja mówię że na potwierdzenie ciąży, " a to najlepiej jakby pani przyszła dzisiaj" no aż tak zorganizowana nie jestem żeby mi się to udało więc na wizytę ostatecznie umówili mnie za trzy dni . Według ustawy " Za życiem" to ich obowiązek. Gdzieś to napewno można zgłosić że ci odmówili. -
Kamcia, nie mówi mi o pryszczach.. Wyglądam tak, że wstyd z domu wychodzić.
Ewka, ja przytyłam co najmniej 3 kilo. Teraz nie wchodzę na wagę, bo się boję. Aż strach myśleć o rezultacie końcowym. W pierwszej ciąży chudłam na początku (okropne wymioty) a teraz od razu w górę. -
Ja schudłam prawie 4kg i waga się w końcu zatrzymała, więc może teraz będę tyć bo już powoli rosnę.
Czekamy na Synka 💙
26dpt USG jest ❤️
20dpt-2mm zarodek 😍
Beta 9dpt-113,92; 11dpt-260,59; 17dpt-2380,97
24.08.2024- transfer 4BB (❄️3BB)
---
Krzyś 26.07.21(36+4tc)💙
Madzia 13.12.19 (40+1tc)💓
21dpt USG- 2,5mm szczęścia♥️
Beta: 6dpt-46,8; 8dpt-132,3; 10dpt-393,7
02.12.2020 - Transfer blastki 6cio dniowej 6BA
23dpt jest ♥️
Beta: 6dpt-47,16; 8dpt-140,50; 10dpt-361,70; 16dpt-6550
26.03.2019r.-Transfer blastka 4BB
21.03.2019r.-Punkcja (pICSI)- 3 blastki (3BB, 4BB, 6BA)
01.2019r. Laparoskopia - niedrożne jajowody
Starania od 10.2016r. -
Mi poczatkpwo tez spadla waga, ale zaczelo nadrabiac troche mnie martwi moj apetyt, staram sie gotowac zupy, bo czesto mam ochote cos podjesc. Najgorsze ze jesc mi sie chce a na nic nie mam ochoty i tak podzeram pierdoly
-
Mi sie wydajez ze oscyluje wokol 70 kg.
Dzis mialam zawroty i czasem cos kujnie to mam nadzieje, ze jakos przezyjemy z dzidziulkiem.
Dziewczyny na L4 mialyscie jakas kontrol?OM 27.03.2019
-
Właśnie też chciałam zapytać o kontrolę na L4 ja na razie nie miałam. Ale każde wyjście do sklepu wiąże się ze stresem, czy aby na pewno nie było kontroliStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
W zeszlej ciazy nie mialam a bylam na zwolnieniu od 6go tygodnia.. W tej sie troche boje, bo mamy zamiar np. jechac za granice w sierpniu.. Najwyzej sie postaram o zaswiadczenie od ginekologa. Wydaje mi sie, ze wyjscie do sklepu akurat nie jest problemem i daloby sie uargumentowac, jezeli zwolnienie jest chodzace. Ja jezdze w weekendy na studia.
AnitaK lubi tę wiadomość