Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
dla mnie te wszystkie firmy w rozmiarze 1, 2 sa sztywne i niefajne, stad zawsze początkowo siegam po pampers, potem inne, ale które inne to sie zmienia, bo nie tylko zalezy od dziecka, ale np dada, lupilu ciagle cos zmieniaja i potrafia zniechecic
aktualnie na nowo jestesmy wierni dada -
Alassea będzie dobrze ,trochę pobiegalas i skórcze przybrały na sile to i szyjka zaczęła puszczać . Polezysz dadzą ci coś na uspokojenie skórczy i będzie dobrze. Nie wyrzucaj sobie ,syndrom wicia gniazda dopada nas wszystkie poprostu trochę odpuść albo wykorzystuj męża do pracy.
Co do pampersów nigdy nie szukałam 0 nawet się zastanawiałam czy 1 jest sens kupować ,czasem nawet do szpitala kupowałam od razu 2 . Teraz kupię pewnie do szpitala 1 a po powrocie przejdę na wieloWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 19:16
-
Alassea trzymaj się tam, na pewno wszystko będzie dobrze, tak jak pisze pawojoszka, wyciszą skórcze, wszystko się uspokoi i zaraz wrócisz do synka. Jesteśmy z Tobą, odpoczywaj:*
Nie mam doświadczenia żadnego, ale spotykam się często z dobrą opinią o pieluszkach Dada. Dlatego zastanawiam się nad Dada lub Pampers.25 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a co z tym bankowaniem krwi pępowinowej? Kto się decyduje i co go przekonało?
Allasea współczuję i trzymam kciuki, dawaj znać jak się sytuacja rozwija.
Magda sz ale bandzioszek 😊03.2018 (*) 8 tydzień
06.2018 usuwana częściowa przegroda macicy
-
W 1 ciąży pakowalam koło 35 tyg teraz zrobię to wcześniej gdyby coś tym bardziej że męża nie ma i nawet nie mi by mnie kto spakować. A co wziąć to mniej więcej wiem. Muszę dopytać położna czy zmieniło się coś w szpitalu co do wyprawkiSynek 2016❤️walczymy o rodzeństwo
PCOS
Mąż Azoospermia
3x iui
24.11.2018 krótki protokół(30 pobranych komórek-18 dojrzałych, 12 zamrozonych6zaplodnionych)3 zarodki
24.11.2018 hiperka
11.12.2018 transfer od.
12.01.transfer od.
04.02.transfer od.
14.03.2019transfer 4.2.2❄️
19.03. 5dpt beta 8
21.03 7dpt beta 37
23.03 9dpt 163 😍
04.04. 21dpt 9917 🤗
10.04 27dpt ❤️
21.11.2019 córeczka😍
Zostały 2 ❄️❄️
-
Ja też tak koło 33tc się spakuję. Zobaczymy jak ta szyjka będzie się zachowywać... Ja do szpitala kupiłam pampersy 1. W domu pewnie przejdę potem na Dady bo mi się sprawdzaly super, a jak były promocje to w ogóle nie ma co żałować 😁 Z tymże kupowałam Dady te premium, fioletowe, aczkolwiek w zlobku synowi zakładali zwykle i nic mu się nie działo. Alassea ja też trzymam za Was kciuki. Widzisz, ja też bardziej posprzatalam, z mężem poszalalam to teraz mam za swoje 😋Odpoczywaj, ważne, że szybko się zorientowałas. 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 21:03
-
U Nas wszystko dobrze
kolejna wizyta za 3 tygodnie
Ja od początku u córki używałam pampersy premium, potem chciałam przejść na zwykłe ale dupkę miała odparzoną no i były mniej chłonne. Zaczynałam od 1, choć przy wadze 3500g wydawały mi się ogromne i zastanawiałam się nad 0, ale że nie mogłam dostać to zostały 1Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
5cs po poronieniu chybionym ( w sumie 18 cs) 🍀🍀🍀 -
Alasse odpoczywaj. Dobrze ze pojechalas do szpitala. Pewnie polezysz jak basza Meggs i wszystko dobrze sie skonczy.
Ja planuje kupic pampersy. Mam ok 10 sztuk dady jakis probek i tak po miesiacu planuje wielorazowki.
Zrobilam wstepne zamowienie w gemini. Wyszlo mi 500 zl a bratowa mowi, ze jeszcze mi tam sporo brakujeserio chyba zaczne jesc ziemniali ze skwarkami zeby sie ogarnac z tym wszystkim.
-
Mam w domu taki zestaw na start pieluch wielo, za 250 PLN jakby któraś chciała. Bo ja na pewno nie ogarnę tego teraz 🙈
Ja pakuję w 30 tc. Syn w 32+2 już mnie zaskoczył, a teraz gorzej z czasem u nas :p wolę mieć w szafie gotową na zapas 😂
Co do pieluch - kupuje 1ki, bambusowe (bamboo) i pewnie 1 paczuszkę dady, bo syna po pampers tak odparzało, że masakra 😱
W Gemini zostawiłam 250 PLN a na serio większość w domu była... Dramat to jest :pppieguskaa lubi tę wiadomość
-
Malgonia 500zl w aptece? Przecież podkłady ,podpaski, jakieś es majtki siatkowe, wkładki laktacyjne, jakoś s krem do pupci i do pielęgnacji sutków to nie są jakieś drogie rzeczy,jakim cudem wyszło ci aż tyle i jeszcze nie za wszystko? Weź nie strasz bo ja aptecznych rzeczy jeszcze nie kupowałam
-
Alassea, jak sytuacja?
Malgonia, wstepnie u mnie wyglada podobnie z zamowieniem aptecznym. Chcialabym jeszcze porownac gemini z melissa i zobaczyc gdzie wyjdzie taniej (kilka pierwszych produktow z listy juz sprawdzilam i byly tansze w melissie). Z wiekszych wydatkow mam termometr do ucha i aspirator do nosa. Na tych listach szpitalnych rowniez sporo rzeczy, przynajmniej czesc srodhow higienicznych powinien zapewniac szpital a nie, ze trzeba z pelnym zaopatrzeniem do szpitala
Mocno waham sie nad nebulizatorem, przyda sie czy nie?
Przy okazji mozna zapisac sie do Rossne w Rossmanie i dostaje sie oliwke oraz paczke pampersow 1 po 1grCoreczka 11.2019