Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dołączam się do Waszych życzeń! ❤️
AnitaK, Fermina lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 23:45
marian_the_baby, anna23, AnitaK, Muki85, Fermina lubią tę wiadomość
21 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Kochane ja również dołączam się do życzeń przede wszystkim życzę nudnych ciąż
Mnie dzisiaj też ostro dopadly mdłości, najchętniej poszłabym spać a tu tyle roboty jeszcze z drugiej strony przynajmniej wiem, że wszystko jest ok
Wesołych ŚwiątMalamia, Muki85, anna23, Fermina lubią tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
Wydawało mi się, że mi tak brzucha nie widać, ale okazuje się, że jak coś zjem, to mam taki, jak w poprzedniej ciąży chyba w 5 miesiącu 🤦 Gdzie z takim brzuchem 😂
AnitaK, Malamia, Meggi89, anna23 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Witajcie dziewczyny dziś test pokazał dwie kreski ,z moich obliczeń wychodzi że termin porodu wyjdzie na koniec grudnia . Można się do was dopisać?
Wesołych i pogodnych Świąt wszystkimiAnitaK, Muki85, pola89, Malamia, mmalibu, Meggi89, anna23, Madera2000, Fermina lubią tę wiadomość
-
pawojoszka wrote:Witajcie dziewczyny dziś test pokazał dwie kreski ,z moich obliczeń wychodzi że termin porodu wyjdzie na koniec grudnia . Można się do was dopisać?
Wesołych i pogodnych Świąt wszystkimiStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
Hej Dziewczyny
Przepraszam, ze Wam sie tak w watek wbijam (mam nadzieje, ze do Was dolacze niebawem), ale jestescie najbardziej na biezaco z tematem. Czy ktoras z Was nie misla zadnych objawow na poczatku ciazy? Nie mowie, ze troche bolal brzuch, troche piersi czy troche co innego, tylko absolutnie nic? Glownie o brzuch mi chodzi. Nie mam mozliwosci powtorzenia bety, ani pojscia do lekarza, bo jestem na wakacjach. Biore spore dawki lekow, ale nic a nic nie czuje brzucha. Ani mnie nie boli, ani nie ciagnie, ani nie wzdyma.
Troche panikuje przyznam szczerze, bo w poprzedniej ciazy chodzic nie moglam tak mnie bolal -
Malgonia wrote:Hej Dziewczyny
Przepraszam, ze Wam sie tak w watek wbijam (mam nadzieje, ze do Was dolacze niebawem), ale jestescie najbardziej na biezaco z tematem. Czy ktoras z Was nie misla zadnych objawow na poczatku ciazy? Nie mowie, ze troche bolal brzuch, troche piersi czy troche co innego, tylko absolutnie nic? Glownie o brzuch mi chodzi. Nie mam mozliwosci powtorzenia bety, ani pojscia do lekarza, bo jestem na wakacjach. Biore spore dawki lekow, ale nic a nic nie czuje brzucha. Ani mnie nie boli, ani nie ciagnie, ani nie wzdyma.
Troche panikuje przyznam szczerze, bo w poprzedniej ciazy chodzic nie moglam tak mnie bolal
Jaa! Mnie też nic nie bolało nic mi nie było, piersi dopiero trochę boleć zaczely jak test już 2 dni po okresie zrobiłam brzuch też potem mnie trochę bolal ale gdyby nie test to bym nawet nie wiedziała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 17:26
-
Karmelova tylko, ze ja juz tydzien po tescie jestem
Na poczatku mnie to nie martwilo, zwlaszcza ze piersi mnie bolaly potem doszly mdlosci, ale teraz piersi bolec przestaly (no troszke je czuje), a mdlosci moge miec chocby od luteiny i wysokiej temperatury. Czuje sie jak mlody bog, a w koncu pecherzyk powinien chyba choc czasem dac o sobie znac
Zeswiruje tu, a jeszcze 3 tygodnie. -
Dzieki Dziewczyny
To juz nie swiruje (tzn swiruje troche mniej). Mam nadzieje, ze jak wroce z wakacji i upewnie sie, ze z ciaza jest ok to sie lepiej poznamy -
Malgonia wrote:Hej Dziewczyny
Troche panikuje przyznam szczerze, bo w poprzedniej ciazy chodzic nie moglam tak mnie bolalMalgonia lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:Wydawało mi się, że mi tak brzucha nie widać, ale okazuje się, że jak coś zjem, to mam taki, jak w poprzedniej ciąży chyba w 5 miesiącu 🤦 Gdzie z takim brzuchem 😂
Jej mam tak samo. Niby się nie obzeram a brzuch zaokrąglony a co będzie później??? Rano jak wstanę nie mam już płaskiego nawet hehe👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Zozo wrote:Jej mam tak samo. Niby się nie obzeram a brzuch zaokrąglony a co będzie później??? Rano jak wstanę nie mam już płaskiego nawet hehe
AnitaK lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
To ja Was zapytam o jeszcze jedna rzecz. Jak wasze nastroje? Ja dzisiaj osiągnęłam jakieś apogeum swoich emocjonalnych huśtawek. Płakałam dzisiaj z 3 różnych powodów! Czuje się jakbym była jakaś rozchwiana emocjonalnie. Aż mi wstyd! 😂
-
pola89 wrote:Hehe będziemy grubasami 😂 ale w sumie kiedy, jak nie teraz? Bardziej martwię się tym, że ciąża wyjdzie na jaw zanim sama o tym powiem 😜
Heheh no właśnie nie da się ukryć👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020