Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdybym nue miala wyznaczonrgo terminu cc to rez pomyslalam, ze bym tu swiatlo gasila. Ale jest nas tu jeszcze troche
Ewa mocne kciuki i czekamy ba wiesci
Nicky sliczna jestgratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 20:33
nickky lubi tę wiadomość
-
Nickky
Ślicznotka mała ♥️ A Ania to piękne imię ☺️ Gratulacje ☺️nickky lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
NICKKY BARDZO MILO CZYTAC TAKIE WIADOMOSCI. W KAZDYM POSCIE Z PORODOWKI WIDZĘ ZE POMIMO ZE BÓL TO DALO SIĘ WYTRZYMAĆ A DZIECKO WYNAGRADZA WSZYSTKO. TO PIĘKNE!
GRATULUJĘ I ZDROWIA WAM ŻYCZĘ.
MI NA MALE BRODAWKI OD RAZU POZYCZYLI NAKLADKI A ZARAZ MĄŻ KUPOWAL MI I TO POMOGLO MI KARMIĆ. LAKTATOR RECZNY LUB WYCIAGACZ BRODAWEK TEZ POMOCNY DO KARMIENIA. CHODZI BY POBUDZIC BRODAWKI I WYCIAGNAC A JAK NIE TO NAKLADKI. POWODZENIA I KCIUKI✊nickky lubi tę wiadomość
19.05.2017r Córeczka 🧡
1.08.2019r będzie chłopiec 💚
15.12.2019r g 4.06 przyszedł na świat nasz Bobas ♥️
3600g 56 cm 🥰
-
Flame,Nicky, Norwegian, Michaga gratulacje!ale się rozwiązało dziś i wczoraj
Norwegian waga cudna! Dzielna kobieto!
Nicky przeslodka buźka
Ewa powodzenia! Któras jeszcze rodzi?
Dowiedziałam się z ubezpieczeniem i dogadalam z sąsiadem, wydaje się że cieknie z umywalki, ale żeby aż tak... W piątek ma być hydraulik. Oby tylko nie rozwalił pół łazienki.
Byłam dziś u położnej, kazała spirytusem zalewać pepuszek-tam do środka bo pokrwawia. Odważylam się też pojechac z młodym do M1, chcialam kupić zaplatarke do warkoczyków dla córy na mikołaja ale wykupili w Auchan więc musiałam zabulic 50 zł więcej w smyku... Mały kilka razy się budził więc karmiliśmy się po kątach w M1, dobrze że w smyku pokój matki i dziecka. Choć ja nie mam problemu z karmieniem w miejscach publicznych, zawsze robię to mega dyskretnie że mało kto się orientuje co jest grane. Malemu kupiłam kilka książeczek żeby nie było że u niego nie był Mikołaj.nickky, Norwegian_forest lubią tę wiadomość
-
Norwegian, Michaga, Nickky, gratulacje
Norwegian, duzy chlopak wiec na pewno wyzwanie i super, ze dalas rade!
Michaga, mam nadzieje, ze juz jestescie razemCzy jest przepelnienie?
Ewa, powodzenia! Pisz jak u Ciebie.
Flame, jak Wy czujecie sie?
Taka_mama, dobrze, ze jestescie w domu a lekarz prowadzacy pewnie doradzi jak najlepiej
Chaga, jak u Ciebie?
Dla Dziewczyn z Krakowa tylko przypominam o wyprawce dla Krakowianek/Krakowiakow (wniosek w USC lub UM)
Mam wrazenie, ze jest pol na pol jesli chodzi o rozpakowane i w dwupakunickky lubi tę wiadomość
Coreczka 11.2019 -
Ja już po uruchomieniu. Fakt że wstałam po morfinie ale i tak było nieźle. Najgorsze jest to że przy cc lekarz przy okazji uwolnił zrosty w brzuchu no i miałam wrażenie że od pępka w dół wszystko mi zaraz wypadnie. Bolały chyba bardziej mięśnie niż rana. Maĺa jest teraz na noworodkach bo nie pozwoliły mi jej wziąć na pierwszą noc. Jest meeega słodka i tak fajnie szukała cycka no i dużo lepiej niż syn złapała. Czuję że teraz kp będzie łatwiejsze. Jutro podeślę fotkę jak obczaj jak to na tel zrobić.
Teraz idę spać. Trzymam kciuki za kolejne porodu. Która następną?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 22:22
AnitaK, Limonka, Madera2000, magda sz, anna23, Maxi, kamciaelcia, taka_mama, pola89, Fermina, aganieszkam, nickky, Miodunka, marian_the_baby, Malamia, olka_sz lubią tę wiadomość
-
Mnie jutro cc czeka ale od 15 mam takie skurcze że mam nadzieję na spokojna noc;)) zobaczymy. Jeszcze jakieś przeziębienie mnie dopadło.
Limonka, magda sz, AnitaK, anna23, Maxi, taka_mama, pola89, Malgonia, Miodunka, Malamia lubią tę wiadomość
Haschimoto.niedoczynność tarczycy
7cs szczesliwy
❤Hania 🧡 Franek
-
Gratulacje dla nowych mamusiek, wszystkie dzieciątka piękne!
Z jednej strony wam zazdroszczę A Z drugiej strasznie się boję jak to u mnie przebiegnie. To wszystko takie nierealne, tyle miesiącu mały w brzuchu A za chwilę bo poznam.
Ja przytylam 20 kg, z czego chyba 13 w ostatnim trymestrze. Dopiero teraz mi się waga zatrzymała 😐 Także ja się na pewno w żadne spodnie sprzed ciąży nie zmieszcze. Liczę że zejdzie po kp 😁
03.2018 (*) 8 tydzień
06.2018 usuwana częściowa przegroda macicy
-
Nickky, Michaga serdeczne gratulacje ❤️❤️❤️
Ewa kciuki zaciśnięte ✊✊✊
Ale się rozszalałyście dziewczyny z tymi porodami, a to dopiero początek miesiąca.
U mnie cisza. Ale chciałbym już powoli rodzić, bo z każdym dniem jest mi coraz ciężej.
Właśnie wróciłam z wigilii firmowej i po 4 godz siedzenia strasznie boli mnie podwozie. Nawet siedzenie jest męczące. Także idę spać. Obym przespała całą noc ✊🙏
nickky lubi tę wiadomość
4.04 beta 1210 😀
16.12.19 Natalka ❤️👶🏻