Grudniowe mamy 2022💞
-
WIADOMOŚĆ
-
Red a spróbuj może pierwszy link który wysłałam albo faktycznie w przeglądarce . Daj znac czy się udało.
Edit. Sprawdzałam i działa ten link w przeglądarce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2022, 14:43
Red555 lubi tę wiadomość
-
A przenosimy się całkowicie na tą grupę na FB? Czy jak będziemy dalej korespondować? 😉Starania o pierwsze 👶od 12.2020
Marzec 2021- puste jajo 💔
Listopad 2021- ciąża biochemiczna 💔
Mutacja MTHFR heterozygota
06.12.2022 tęczowa córeczka 💜
09/10.2024 - ciąża bliźniacza, 1 zarodek- serduszko wcale nie podjęło pracy, 2 zarodek- serduszko przestało bić ok 8 tyg, 12 TC wywołanie poronienia -
KAMA wrote:A przenosimy się całkowicie na tą grupę na FB? Czy jak będziemy dalej korespondować? 😉
-
Hania007 wrote:Zamieszana, jesteś? Co u Ciebie?
Jestem, jestem. 😊 Byłam dzisiaj na wizycie, ale trochę się zmartwiłam. U malucha widać przepuklinę pępkowa, Pani doktor mówiła, żeby się nie martwić, bo z reguły do 12 tygodnia się wchłania, ale jakoś i tak mi smutno i nie potrafię o tym nie myśleć. 😔 U mnie dziś 9+6 wg USG i to by się zgadzało z wcześniejszym USG. Prenatalne mam 20 maja, ze względu na tą przepuklinę mogę je zrobić na NFZ. Ehh... Teraz 2 tygodnie czekania 😔
👩💼 30 lat
💊 Prenacaps OVI💊Letrox 37,5 mcg💊Olej z wiesiołka 💊Pueria UNO💊NAC (3-7dc)
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
02.2022 - ⏸️(w 5 cyklu starań)
11.2022 - 🩵👶
01.2024 początek starań o 2 👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍 -
Hania007 wrote:Dziewczyny stworzyłam grupę bo mnie Olka.fasolka podjudzila😂
Daje linka z zaproszeniem - 👇
https://fb.me/g/kT8cY10nf/XHGi1Uh7
Grupa jest tajna i ukryta wiec nikt nie będzie widział ze się do niej należy, nawet wasi znajomi.
Link jest ważny 2 dni później będę generować kolejne, jeśli macie ochotę już dołączyć to zapraszam ale rozumiem jak chcecie jeszcze się wstrzymać. Zobaczymy co z tego wyniknie ☺️
Nie wiem ja chyba nie umiem. Wchodzę w oba linki i nic się nie dzieje. Otwiera się fb i tyle -
Madziekk wrote:Nie wiem ja chyba nie umiem. Wchodzę w oba linki i nic się nie dzieje. Otwiera się fb i tyle
Spróbuj w przeglądarce albo może na kompie jak masz możliwość.
Wklejam link:
https://fb.me/g/kTn7EDLSy/7LlN0WmJa
Ewentualnie jak Ci się nie uda to podaj swoj e-mail a j Ci wyślę zaproszenie, później usuniesz w edycjiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2022, 22:08
-
Zamieszana93 wrote:Jestem, jestem. 😊 Byłam dzisiaj na wizycie, ale trochę się zmartwiłam. U malucha widać przepuklinę pępkowa, Pani doktor mówiła, żeby się nie martwić, bo z reguły do 12 tygodnia się wchłania, ale jakoś i tak mi smutno i nie potrafię o tym nie myśleć. 😔 U mnie dziś 9+6 wg USG i to by się zgadzało z wcześniejszym USG. Prenatalne mam 20 maja, ze względu na tą przepuklinę mogę je zrobić na NFZ. Ehh... Teraz 2 tygodnie czekania 😔
Zamieszana93 lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Spróbuj w przeglądarce albo może na kompie jak masz możliwość.
Wklejam link:
https://fb.me/g/kTn7EDLSy/7LlN0WmJ
Ewentualnie jak Ci się nie uda to podaj swoj e-mail a j Ci wyślę zaproszenie, później usuniesz w edycji
Udało sięHania007 lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Jak się wszystkie przenosicie, to dajcie znać. Wtedy też przejdę bo tu sama nie zostanę xD