Grudniowe mamy 2022💞
-
WIADOMOŚĆ
-
Olka.fasolka wrote:Gratuluje i mam nadzieje że za tydzień i ja zobaczę dwa serduszka jak to wyglądało u ciebie od początki? To była twoja pierwsza wizyta czy wcześniej już byłaś?
-
Tez mam za sobą poronienie w lutym tego roku. W kwietniu już zaszłam w ciąże, nie sądziłam ze tak szybko się uda a tu jeszcze zapowiadają się bliźniaki. Głowa mi wysiada. Tak strasznie się boje ze nic się nie pokaże w tych pęcherzykach 🥺 ale kibicuje cały czas im i wierze ze się uda 🥰 chociaż próbuje tez nastawić się na gorsza opcje tak żeby się nie rozczarować na wizyciewrzesień 2019 💙 synuś
luty 2022 💔
Kwiecień 2022 - beta 106 💓
Maj 2022 dwa serduszka ❤️❤️
Będzie chłopczyk i dziewczynka 🥰
-
Z tym ze ja poroniłam w 8 tygodniu więc ciąża wczesna, nie dziwie się wcale że tak bardzo się martwisz. Damy radę i będzie dobrze 🥰wrzesień 2019 💙 synuś
luty 2022 💔
-
Początek 8 tygodnia poroniłam. W tamtym tygodniu byłam w 5+4 i były dwa pecherzyki z pęcherzykami zoltkowymi. Nie było zarodków ani wiadomo serduszek. Ale pecherzyki były takich samych rozmiarów, lekarz mówił że wszystko bardzo dobrze wygląda. Wizytę nam 18.05 to będzie dokładnie 7+4 więc wszystko się wyjaśni ale ja do tego czasu będę chyba siwa 🙈 nie mogę sobie znaleźć miejsca, nosi mnie przeokropnie i na sekundę nie mogę wyzbyć się myśli o ciąży z głowy. A to początek dopiero 🙈wrzesień 2019 💙 synuś
luty 2022 💔
-
Czuje się tylko jak wyrodna matka bo posłałam córkę do żłobka. Wydawało mi się że w miarę jest ok no i już długo czekałam na tą pierwsza wizytę… 🙄
No i jednak wcale zdrowa nie jest, po 2 h odebrałam ją z 39 stopni gorączki 🤯2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wrote:Jest serduszko i wymiary zgodnie z OM 6+6 ❤️
Evli lubi tę wiadomość
-
Evli wrote:Jest serduszko i wymiary zgodnie z OM 6+6 ❤️
Evli lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Dawno mnie tutaj nie było i już nie jestem w stanie nadrobić 🤯 jak tam u was? Jak samopoczucie?
Ja już odliczam do wizyty i strasznie się stresuje.. po tej jelitowce totalnie przeszły mi jakiekolwiek mdłości 😩 schudłam 2kg.. od tamtego czasu piersi raz bolą mocniej, raz mniej.. apetyt mam dość duży jak zawsze 🙈 ale strasznie się martwię 😩 a tu jeszcze cały tydzień czekania 😩 nie czuje wgl jakbym była w ciąży, totalnie nic.. a z pierwszym dzieckiem to wiedziałam o ciąży bez testuhttps://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5erotnsvky.png
https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3skjouf04tpy1.png
👩🏼 ’99 r.
03.07.2018 - Mikołaj 🧒🏼💙
21.09.2021 - Ignaś 👼🏼🤍
09.02.2022 - Aniołek 👼🏼🤍
03.04.2022 - ⏸🌈
13.04.2022 - 🔘 8mm 😍
25.04.2022 - 👶🏼 0,74cm i ❤️ (6+6 z om, 6+4 z usg)
16.05.2022 - 👶🏼 3,16cm (9+6) ❤️
MTHFR (hetero)
PAI-1 (homo)
💊 Euthyrox N50, acard 75, duphaston, pregna , neoparin 0,4 -
Julka99 wrote:Hej dziewczyny. Dawno mnie tutaj nie było i już nie jestem w stanie nadrobić 🤯 jak tam u was? Jak samopoczucie?
Ja już odliczam do wizyty i strasznie się stresuje.. po tej jelitowce totalnie przeszły mi jakiekolwiek mdłości 😩 schudłam 2kg.. od tamtego czasu piersi raz bolą mocniej, raz mniej.. apetyt mam dość duży jak zawsze 🙈 ale strasznie się martwię 😩 a tu jeszcze cały tydzień czekania 😩 nie czuje wgl jakbym była w ciąży, totalnie nic.. a z pierwszym dzieckiem to wiedziałam o ciąży bez testu -
Ja już w domku , emocje opadły i zaczynam trochę dopuszczać do siebie myśl ze jest dobrze . 🙏❤️
Wizyta nie była bardzo szczegolowa bo taka czeka mnie 19.05 doktorek sprawdził tylko czy wszystko ok i czy bije serduszko ❤️
Wszystko się zgadza z OM czyli dzisiaj 8t2d . Większość badan zrobiona , zostały tylko te na czczo i mocz 😂Nati94, Blondyna.B, kid_aa, Hania007, Jc94, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
3cs po poronieniu 💚🤞
11dpo ⏸️
12dpo beta: 41,3 mlU/ml ✅️ progesteron: 29,5 ng/ml ✅️ tsh: 3,44 ❌️
14dpo beta: 143,2 mlU/ml
16dpo beta: 351,6 mlU/ml
18dpo beta: 760,7 mlU/ml
5t5d dzidzia 0,27cm
6t2d usg mamy ❤️
12t3d prenatalne (07.06) -
Banelova wrote:Cześć dziewczyny,
I ja dołączam bo zwariuję obecnie jestem w 7+5tc. Ostatnia wizytę miałam w piątek 7+2 i były dwa maleństwa z serduszkami 6,5mm i 7,7mm. Jestem już na zwolnieniu ponieważ byłam na wypowiedzeniu w pracy. Mega się stresuję... Nie wiem co ze sobą zrobić. Mam już synka i jedno poronienie na koncie. Ostatnio poroniłam w 12 tyg . Wyszły u mnie KIR AA i mutacje z trombofilii... Jestem na lekach. Nie wiem jak wytrzymam do następnej wizyty. 🙈🙈🙈 Chyba oszaleje. Ciągle analizuje czy maleństwa nie są za małe, czy wszystko jest ok. Straszne schizy... Muszę czymś zająć głowę kolejna wizytę mam 23maja. -
Evli, super wiesci, gratuluje❤️ Nie rob sobie wyrzutów wcale nie musiało się rozwinąć a nawet jakbys nie posłała jej do żłobka to tez mogła temperatura wskoczyć. No nie przewidzisz 😞 zdrowka dla coruni❤️
Evli lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Hej, gratuluje dzieciaczków😍 na kiedy masz termin? Wszystkie się stresujemy ale musi być dobrze ✊🏻
-
Banelova wrote:Termin mam na 21 grudnia ale z natury bliźniaki rodzą się wcześniej więc w sumie nie wiem od którego tygodnia będę musiała być gotowa 😱😱😱 moja koleżanka urodziła bliźniaki w 28tyg 🙈 przeraziło mnie to
-
Hania007 wrote:Ojej w 28 tygodniu to faktycznie wczesnie😥 dobrze by było żeby wytrzymały do tego 32tc ale 21 grudnia to na pewno nierealny termin😅