Grudniowe mamy 2022💞
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też miałam takievbrrwy od e ziraj przez luxmed że już się nastawiam na najgorsze..
Agumi, doskonale Cie rozumiem, ja też mam takich kilku nierobów i to stażystów w robocie że szlag mnie trafia jak można być takim ignorantem....z drugiej strony nie każdy jest ambitny i niektórzy po prostu ida na łatwiznę... -
różyczka wrote:Czyli co, jest jakaś nadzieja ?
-
Red555 wrote:Ja też miałam takievbrrwy od e ziraj przez luxmed że już się nastawiam na najgorsze..
Agumi, doskonale Cie rozumiem, ja też mam takich kilku nierobów i to stażystów w robocie że szlag mnie trafia jak można być takim ignorantem....z drugiej strony nie każdy jest ambitny i niektórzy po prostu ida na łatwiznę...
Plenta jest taka ze od jutra ma Jej nie być bo szefowa mi napisała SMS. Teraz mam na pewno na sobie sto klątw bo baba nawiedzona to na pewno uroki na mnie porzucała 🤣🤣🤣 wiadomo przecież ze to moja wina 🙈
3cs po poronieniu 💚🤞
11dpo ⏸️
12dpo beta: 41,3 mlU/ml ✅️ progesteron: 29,5 ng/ml ✅️ tsh: 3,44 ❌️
14dpo beta: 143,2 mlU/ml
16dpo beta: 351,6 mlU/ml
18dpo beta: 760,7 mlU/ml
5t5d dzidzia 0,27cm
6t2d usg mamy ❤️
12t3d prenatalne (07.06) -
różyczka wrote:Nie wiem też skoro jest puste jajo dlateczo Pani gin mi tego nie powiedziała, tylko że ciaza wskazuje na 7tydz a nie 9.
Może nie chciała mnie straszyć, nie wiem. Może czeka aż samoistnie poronie. Nie wiem.
Mam tysiac myśli. -
Różyczka a robiłaś bete? Może to jakaś pomyłka, może faktycznie ciąża jest dużo młodsza niż wychodziło z OM. Mnie trochę zdziwiło to ze pęcherzyk był już widoczny 1.04, miałam nadzieje ze to był pęcherzyk Graafa i wtedy sytuacja byłaby jasna. Mam nadzieje ze się wyjaśni wszystko pozytywnie✊🏻
-
Hania007 wrote:Różyczka a robiłaś bete? Może to jakaś pomyłka, może faktycznie ciąża jest dużo młodsza niż wychodziło z OM. Mnie trochę zdziwiło to ze pęcherzyk był już widoczny 1.04, miałam nadzieje ze to był pęcherzyk Graafa i wtedy sytuacja byłaby jasna. Mam nadzieje ze się wyjaśni wszystko pozytywnie✊🏻
Tak robiłam bete przed wizytą u gin.
25.03byla 42,5mIU/ml
28.03 była 179,9 mIU/ml
Później byłam 1.04 na wizycie USG i było że jest pecherzyk. -
różyczka wrote:Tak robiłam bete przed wizytą u gin.
25.03byla 42,5mIU/ml
28.03 była 179,9 mIU/ml
Później byłam 1.04 na wizycie USG i było że jest pecherzyk. -
Nie mam USG z tamtego dnia ani nic. Mówiła.tylko że jest ale byl bardzo maleńki. W sumie Pani nawet nie patrzyła na bete moja. Kazała tylko się cieszyć i umówiła mnie na następną wizytę czyli dzisiaj. Nawet w sumie nie patrzyła ze byłam wcześniej i przed owulacja.
-
różyczka wrote:Nie mam USG z tamtego dnia ani nic. Mówiła.tylko że jest ale byl bardzo maleńki. W sumie Pani nawet nie patrzyła na bete moja. Kazała tylko się cieszyć i umówiła mnie na następną wizytę czyli dzisiaj. Nawet w sumie nie patrzyła ze byłam wcześniej i przed owulacja.
-
gabi5443 wrote:Zamieszana - gratuluję super, że widzieliście już serce ❤️
Julka, kciuki 🤞 za wizytę. O której masz? Będę zaglądać regularnie i czekać na wieści po.
Hania - współczuję rzygania. wiem jak się czujesz, ja w ciąży z córką do końca 17 tygodnia dzień witałam z głową w kibelku i siedziałam tak średnio do południa.
Red - staraj się nie nakręcać. Ja wiem, że łatwo mówić, sama mam obawy, bo jestem po poronieniu, ale jak tylko pojawiają się czarne myśli, odcinam się od nich. Tym bardziej że beta ładnie Ci przyrastała, teraz wiadomo że już nie będzie się podwajać co 2 dni, bo wartości masz dosc duże
Dziewczyny Wy już serduszek słuchacie, zazdroszczę. Ja w czwartek mam wizytę ale to będzie ostatni dzień 5 tygodnia więc na pewno jeszcze nie będzie serca. Co prawda, z córką miałam serce w terminie 5+6 z OM ale wtedy miałam już bęte prawie 3000, poza tym to serce biło wtedy powolutku, bo tylko 64 uderzenia/min i przez kolejny tydzień stresowałam się że poronie, bo za wolno, choć lekarz sam mówił mi że oni dopiero zaczyna prace i trzeba poczekać aż się "rozhula". I faktycznie, po tygodniu dudniło już 150. Ale taak mi się dłuży teraz, już bym chciała zobaczyć ten punkcik pulsujący na ekranie
https://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5erotnsvky.png
https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3skjouf04tpy1.png
👩🏼 ’99 r.
03.07.2018 - Mikołaj 🧒🏼💙
21.09.2021 - Ignaś 👼🏼🤍
09.02.2022 - Aniołek 👼🏼🤍
03.04.2022 - ⏸🌈
13.04.2022 - 🔘 8mm 😍
25.04.2022 - 👶🏼 0,74cm i ❤️ (6+6 z om, 6+4 z usg)
16.05.2022 - 👶🏼 3,16cm (9+6) ❤️
MTHFR (hetero)
PAI-1 (homo)
💊 Euthyrox N50, acard 75, duphaston, pregna , neoparin 0,4 -
Już się zaczynam martwić wizytą bardzohttps://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5erotnsvky.png
https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3skjouf04tpy1.png
👩🏼 ’99 r.
03.07.2018 - Mikołaj 🧒🏼💙
21.09.2021 - Ignaś 👼🏼🤍
09.02.2022 - Aniołek 👼🏼🤍
03.04.2022 - ⏸🌈
13.04.2022 - 🔘 8mm 😍
25.04.2022 - 👶🏼 0,74cm i ❤️ (6+6 z om, 6+4 z usg)
16.05.2022 - 👶🏼 3,16cm (9+6) ❤️
MTHFR (hetero)
PAI-1 (homo)
💊 Euthyrox N50, acard 75, duphaston, pregna , neoparin 0,4 -
Marsalla, Ty tez dzisiaj wizytujesz?
-
różyczka wrote:Ja chodziłam do dwóch różnych i rzadko coś dają. Chyba że pewnie musiałabym się upewnić. A chodzę prywatnie.
-
Hania007 wrote:Kurczę to dziwne serio, w sumie za to się płaci tez między innymi żeby mieć🙄 w sumie to wyszłaś z wizyty i nie wiesz jakiej wielkości był pęcherzyk, a jajniki sprawdzała, przydatki ?
Kompletnie nic się nie dowiedziałam. Pobadala na wszystkie spodoby i nic sie nie dowiedziałam. Tylko żeby brać witaminy dalej i narazie i żebym za tydzień przyszła na kilka sekund żeby sprawdzić.
Ja byłam tak przerażona że się bałam zapytać o cokolwiek bo bałam się chyba usłyszeć że jest źle. -
Beta 5446 🥰
Dobrze ze zbadałam tsh bo skoczyło z 1,7 sprzed ciąży aż na 2,818 😞
Co może być widoczne na usg przy takiej becie? Za dwa dni mam wizytę. Będzie 6+0Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2022, 16:33
Red555 lubi tę wiadomość