Grudniowe mamy 2022💞
-
WIADOMOŚĆ
-
Odebrałam betę, jest ok.
W poniedziałek było 219, w środę 437 i dziś 938, czyli są dwukrotne przyrosty.
Już się chyba opanuję i nie zrobię więcej... Zapisałam się na usg na 11 maja, powinno być coś widać - wg OM będzie 6+2, wg owu 6+5.kid_aa, Red555, Nati94, Kaśik, MałaMk lubią tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Grubasia, bardzo mi przykro. Idź na ovu na wątek z tym związany, mi wsparcie dziewczyn uratowało tam psychikę. Trzymaj się i dużo siły życzę.
A reszcie gratuluję udanych wizyt.
Wichrowe, przyrosty są ładne. A który masz tc?GrubAsia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny udanej o spokojnej majówki ❤️
Red555 lubi tę wiadomość
-
Suwaczki zniknęły... Mam nadzieję, że to chwilowa awaria strony 😔
-
Cześć dziewczyny!
Wam również miłego weekendu. My składamy kuchnie a raczej mąż jeszcze chwila i się wprowadzamy.
U mnie chwile sa lepsze i gorsze. Martwię się. Ale już mężowi powiedziałam że co by nie było będę się cieszyć. Nieważne czy ta ciąża potrwa 4 miesiące czy 9. Może to być moja jedyna ciąża. I jak mam się cały czas martwić nie zdążę się nacieszyc tym stanem. Tak więc codziennie się cieszę że się udało i mam nadzieję że dzidzia zostanie z nami do końca.kid_aa, KAMA, GrubAsia lubią tę wiadomość
👱♀️ 94
❌ AMH 51,19 pmol/l ❌PCOS ❌LH/FSH 1.9
🧔 92
❌ Teratozoospermia (2%) -> 1%
💛 Początek starań -> maj 2021
😔 Wrzesień 2021 - cykl bezowulacyjny, torbiel na jajniku
🥳 Październik 2021 - ⏸️
💔 Listopad - 18.11 - puste jajo - 27.11 - poronienie
😔 Styczeń 2022 - 14.01.22 - torbiel na prawym jajniku
💛Luty 2022 - wracamy do starań 💛
⏸️ 21.03.22 ⏸️
🍀02.04.22 - beta HCG 13096,46 🍀
-
wichrowe_wzgórza wrote:Dziś to jakieś 5+1 dopiero...
Myślę skąd Cię ,znam, i mam dziecko miesiąc młodsze, widzę że byłaś na forum wtedy 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2022, 15:10
-
Nati94 wrote:U mnie 5+2 ☺️ to powodzenia💚
Myślę skąd Cię ,znam, i mam dziecko miesiąc młodsze, widzę że byłaś na forum wtedy 🙂
Widzę, że mamy podobnie - ja mam córki też 2017 i 2020, listopad i lipiec
Na forum najpierw głównie byłam w "inseminacjach", potem w listopadówkach i lipcówkach
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
wichrowe_wzgórza wrote:Widzę, że mamy podobnie - ja mam córki też 2017 i 2020, listopad i lipiec
Na forum najpierw głównie byłam w "inseminacjach", potem w listopadówkach i lipcówkachwichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość
-
Cześć, u mnie od 2 dni straszna migrena z 🤮. Dopiero od 1-2h lekko odżyłam po 48h leżenia. Przed ciążą kilka miesięcy nie pojawiały się migreny, a tu nagle taki cios. Nie wiem czy traktować to jako symptom ciąży, czy po prostu zbieg okolicznościStarania o pierwsze 👶od 12.2020
Marzec 2021- puste jajo 💔
Listopad 2021- ciąża biochemiczna 💔
Mutacja MTHFR heterozygota
06.12.2022 tęczowa córeczka 💜
09/10.2024 - ciąża bliźniacza, 1 zarodek- serduszko wcale nie podjęło pracy, 2 zarodek- serduszko przestało bić ok 8 tyg, 12 TC wywołanie poronienia -
Cześć. Rozpoczęliśmy sezon działkowy ale cholera nie mam na nic sily ostatnio. Posiedzieliśmy raptem 3h na świeżym powietrzu a ja wróciłam ledwo żywa😅 od jakiegoś czasu tez chodzę spać z kurami🙈 dzisiaj się ważyłam i trochę schudłam. To chyba przez ten tydzień mdłości co miałam bo w sumie od ostatniej wizyty się nie ważyłam. Powiem Wam ze lekarz lekarzowi nie równy. Ja czekam na mojego (będziemy się widzieć dopiero na prenatalnych i już mam wizyty umówione do 8 grudnia) a teraz przyjmuje mnie jego pracownik niby spoko ale nie ma porównania. Mój w pierwszej ciąży na pierwszej wizycie dał mi prywatny nr telefonu i kazał pisać i dzwonić o każdej porze dnia. Ten nic a nic. Wczoraj kiepskie wyniki a ja ciagle się zastanawiam czy nie powinnam mu napisać, tylko Hello nie mam przecież numeru😒 ostatnio pisałam smsa do przychodni odnośnie leków wiec te polozne zapytały lekarza i mi odpisały co do tych wymiotów a teraz długi weekend wiec przychodnia przecież zamknieta🙁 No teraz widzę ze takie błachostki ale jaka różnica. Poza tym jak chodziłam do mojego to byłam trochę spokojniejsza a u tego teraz to jestem tylko pare dni po wizycie i obawy mi bardzo narastają później. Takie przemyślenia przy weekendzie😜
-
Hania rozumiem Cie bardzo dobrze. Z tymi lekarzami to właśnie jakiś dramat. Same konowały praktycznie, a jak już się trafi ktoś dobro, to i terminy odpowiednie...
Ja jutro idę powtórzyć morfologie. Potem idę na usg tan prywatnie gdzie wtedy miałam tego fajnego lekarza. Jak się okaże że jest ok to się umówię na
To obciążenie glukoza.Hania007 lubi tę wiadomość
-
Kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte 🤞☺️
-
Ale tu cisza😳 trzymam kciuki za wizyty✊🏻❤️