Grudzień 2025 🍼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Szu_szu wrote:Ja już po USG.
Otóż mamy urodzaj, nie jeden, nie dwa, ale trzy bombelki z bijącymi serduszkami. Mają 2,2 i 1,8 mm.
Chyba jeszcze do mnie to nie dotarło. Byłam psychicznie nastawiona na 2 i na razie ciągle szok. I przerażenie, bo mnie długi czas jedno dziecko przerażało.
Mam wrażenie, że mój mózg to sito. Jedyne co zapamiętałam to, że to na pewno cesarka i to pewnie przedwczesna, więc pewnie będę jednak październikową mamą31👩❤️👨41
👶- 9 lat
Starania o rodzeństwo od 06.2023
Styczeń 2024 💔
Marzec 2025 ⏸️🤞🤞
Beta
19.03-43
21.03-141
23.03-397
30.03-6217 -
Wisienka95 wrote:Dziewczyny, jak tam wasze dolegliwości?
U mnie brak 😑 trochę zaczyna mnie to niepokoić. W pierwszej ciazy czułam od początku senność, bolały mnie piersi, brzuch pobolewał.
Kurcze zaczynam się zastanawiać czy iść wcześniej do lekarza 🤔
Każda ciąża jest inna, ale jak coś Cię niepokoi to warto iść do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia, 12:16
-
MimiM29 - nie powinno się robić w 2 różnych labolatoriach, wyniki mogą się troszkę różnić, ale nie powinny to być duże odchylenia.
Wisienka95 - ciesz się póki możesz, nie każda kobieta na początku ciąży ma dolegliwości 😏 robiłaś betę? -
Każda kobieta inaczej przechodzi ciążę. Ja bym się cieszyła tym spokojem ale zawsze można sprawdzić 🙂 a czy jest Wam czasami zimno? Ja od kilku dni odczuwam straszny chłód, mam gęsią skórkę i sutki mnie bolą aż...to dla mnie nowość 🫣
-
U mnie brak 😑 trochę zaczyna mnie to niepokoić. W pierwszej ciazy czułam od początku senność, bolały mnie piersi, brzuch pobolewał.
Czuje się okropnie brzuch mnie pobolewa, mdłości, senność, hormony mi buzuja, nie mam apetytu. -
U mnie podobnie. Żadnych dolegliwości a mimo to dzidziutek jest 🥰 tak więc bez paniki 😄 nacieszmy się tym stanem -
Wiem, że będę tęsknić za brakiem dolegliwości ale mam porównanie z pierwsza ciaza więc dlatego trochę mnie to niepokoi.
Robiłam betę 5.04 - 60 mlU/ml
a potem 7.04 -239.5 mlU/ml i stwierdziłam że już więcej nie ma sensu bo nic nie pomogę jeśli będzie spadać.
-
Idę na tą wizytę 17.04 😃
Jeszcze tydzień 🫣🫣🫣
Ja mam chęć na betę dziś lub jutro 😂
Też czuję się bezobjawowo ale chyba lepiej niż ma nas coś boleć mocno i w ogóle. Czasami gdzieś tam głowa zaboli cos za kuje ale tak znośnie wszystkoMini94 lubi tę wiadomość
💃🏻31
🤵♂️33
4cs - na luzie, spontanicznie
3cs - testy owulacyjne, suplementy
31.03 🥰 II 🥰 12 dpo
31.03 -33.60 mlU/ml
02.04- 111.00 mlU/ml
04.04- 326.00 mlU/ml
07.04- 834.00 mlU/ml
16.04- 11410.00 mlU/ml
Progesteron- 11.90 ng/ml -> 10.80 ng/ml
„Moje nadzieje nie zawsze się spełniają, ale zawsze mam nadzieję" 🤍 -
Hej. Można jeszcze dołączyć się do wątku? 🙂
Dziś byłam na pierwszej wizycie 5t5d na razie witać tylko 1 cm pęcherzyk. To moja trzecia ciąża ale stres jest jak przy pierwszej czy na pewno na kolejnej wyzycie zobaczę serduszko.Książkara_w_ciąży, Kropka89, vesper lubią tę wiadomość
-
Ja z dolegliwości mam solidny ból piersi. Mam wrażenie, jakby już były pełne mleka 🙈 Są tak wrażliwe, że potrafi mnie to wybudzać w nocy. Ogólnie jestem strasznie śpiącą. I skrajnie rozdrażniona. Współczuję otoczeniu...
Ale mam luz, objawy potrafią nieraz ustępować z dnia na dzień i to normalne. 😀 Nie ma się co stresować. 😀
To moja czwarta ciąża i będzie trzecie bobo, więc już nie chodzę do ginekologa wieczorem, by lecieć znowu następnego dnia rano sprawdzać, czy z bobo nadal na pewno wszystko w porządku. :😜🙈 Wiadomo myślę, przeżywam, ale wiem, że nie mam na nic wpływu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia, 10:57
Wisienka95 lubi tę wiadomość
-
Muszka, witamy!
U mnie wczoraj starszak się przytulił i nagle odskoczył i mnie spytał czy ja mam tam w brzuchu dzidziusia 😁 ale jak spytałam czemu pyta to stwierdził że jakiś taki mam wydęty ten brzuch 🤣🤣🤣🤣 powiedziałam że to pewnie po kolacji 🤣 ale miałam ubaw. Ciekawe czy damy radę jeszcze chwilę im nie mówić. W Wielki Piątek mam wizytę, jak będzie serduszko i wszystko ok to może się skuszę na Święta 😅 wczoraj ich zupełnie zdezorientowaliśmy informacja że lecimy do Włoch - pierwszy raz odkąd się urodzili lecimy i w ogóle tak daleko. Oczywiście lot zarezerwowałam i wszystko opłaciłam na zasadzie „aaaa już w nosie mam wszystko!” Parę dni przed wysikaniem 2 kresek…. Także jak się dzieje to po bandzie.PaulinaNnn lubi tę wiadomość
-
U mnie objawy pojawiają się i znikają. Obecnie bolą mnie sutki, nie mam smaku ani apetytu. U czasem pojawiają się mdłości i pobolewanie podbrzusza.
U mnie wie tylko partner. Czekam do wizyty i powiem reszcie domowników. Na razie pytam dzieci czy wolały by brata czy siostrę 😀 -
Mam wrażenie, że to może być dobra recepta: chcesz zajść w ciążę - opłać sobie wczasy zagraniczne i lot samolotem 😜
Tu chyba połowa forum zaraz ma jakiś wylot 😀Kropka89, Wixa🌸 lubią tę wiadomość
-
Cebulka35 wrote:Mam wrażenie, że to może być dobra recepta: chcesz zajść w ciążę - opłać sobie wczasy zagraniczne i lot samolotem 😜
Tu chyba połowa forum zaraz ma jakiś wylot 😀
W sumie wolałabym wakacje 😁
Ale luz, plany swoje życie swoje i ok. Lubię wyzwania 🤣 -
MimiM29 - ładnie namieszałaś 😀 cóż muszą zrozumieć 😉
U mnie dzisiaj bez większych dolegliwości, troszkę ból podbrzusza i wrażliwe piersi. Też się zastanawiałam co zrobić z majówką miał być wypad za granicę ale spędzimy ten czas gdzieś w Polsce. Nie chcę ryzykować, jestem zbyt dużą panikarą w tej kwestii. -
Dziewczyny a co sądzicie o tym, by Moniczka38 spisała wszystkie dziewczyny na pierwszej stronie, byśmy wiedziały ile Nas jest?
vesper, Książkara_w_ciąży, Kropka89, Izuś84, Szu_szu, Wixa🌸 lubią tę wiadomość
-
Mini94 wrote:Dziewczyny a co sądzicie o tym, by Moniczka38 spisała wszystkie dziewczyny na pierwszej stronie, byśmy wiedziały ile Nas jest?