Grudzień 2025 🍼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
malinka201666 wrote:Ja tak szybko,dzidzie ok mają po prawie 5 cm 😁 strasznie się ruszały.Wszystkie parametry ok,ryzyka niskie.Niestety ciąża jest jednokosmówkowa,dwuowodniowa czyli jest wysokiego ryzyka.Dostalam acard na noc i mam skierowanie na USG serduszek 😃 miałam długie cykle więc ciąża jest młodsza i wg USG tp jest 20.12
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 11:56
♥️ 2020 - 👧🏼 córeczka
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼 córeczka
⏸️ 13.04
15.04 beta HCG 580,76
23.04 beta HCG 6303
⏩ 02.05 6+5tc 0,77cm zarodek z 💓🥹
⏩ 28.05 wizyta - problem z łożyskiem, do dokładnego określenia na prenatalnych
⏩ 06.06 prenatalne 🥹
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, Encorton 5mg, Duphaston, Luteina
-
malinka201666 wrote:Ja tak szybko,dzidzie ok mają po prawie 5 cm 😁 strasznie się ruszały.Wszystkie parametry ok,ryzyka niskie.Niestety ciąża jest jednokosmówkowa,dwuowodniowa czyli jest wysokiego ryzyka.Dostalam acard na noc i mam skierowanie na USG serduszek 😃 miałam długie cykle więc ciąża jest młodsza i wg USG tp jest 20.12
Kciuki za USG serduszek masz już ustalony termin badań? -
Oo Malinka dobrze, że parametry dobre 💪 witam w grupie ciąż wysokiego ryzyka 🫂 też mam skierowanko na echo serduszek, ciekawa jestem jak to się robi, normalnie przez USG?
Moja noc spokojna, oby jak najdłuższej takie.
Ja nie mam wagi w domu, ale dziś idę do mamy na urodziny to się zważę z ciekawości. I jeszcze do pracy, już tylko 10 razy, odkreślam dni. A rejestratorki w pracy cwaniaki dopychają mi stopą ten grafik 🫣 gdzie ja już nie mam siły ani cierpliwości do tego wszystkiego. Straszę je, że jak mnie wykończą to z dnia na dzień będą odwoływać. -
O i dzisiaj jeszcze KasiaXxx ma prenatalne, ciekawe czy się odezwie po
Jutro widzę spora ekipa to będzie armia kciuków potrzebnaKasiaXXX lubi tę wiadomość
-
Gilgotek wrote:To który to tydzień ciąży? 11+5?
Terminu USG serduszek jeszcze nie mam.Tam gdzie chodzę robią tylko prywatnie,zaraz sobie poszukam dobrego lekarza i się umówię .Gin mi mówił 2 przychodnie które poleca. -
malinka201666 wrote:Tak,wychodzi 11+3 i 11+5 u drugiego.
Terminu USG serduszek jeszcze nie mam.Tam gdzie chodzę robią tylko prywatnie,zaraz sobie poszukam dobrego lekarza i się umówię .Gin mi mówił 2 przychodnie które poleca.
A to w takiej sytuacji to chyba prowadzący skoryguje Ci termin porodu? -
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!😊😊
Czy też jesteście tak ekstremalnie zmęczone? Ja zasypiam przy biurku i jestem w stanie się ocknąć kiedy już głowa mi spada... Najgorzej, że kawa już nie smakuje więc tylko jedną słabą piję w ciągu dnia 😬pogoda jest ładniejsza i chciałabym pójść na spacer czy spotkać się ze znajomymi, ale po powrocie z pracy chcę tylko spać.. -
Delfi wrote:A to w takiej sytuacji to chyba prowadzący skoryguje Ci termin porodu?
Mąż był trochę zawiedziony,czaił się na ładne zdjęcia USG a tu wszystko czarno-białe 😂i nie wiadomo co gdzie jest
Nawet zmieniłam suwaczek żeby mi nie mieszał 😂
Powodzenia na wizytach 😀 -
Echo serduszka robi się normalnie podczas prenatalnych
Przynajmniej ja tak miałam, bo sama mam wadę serca. Jedynie trzeba znaleźć osobę która je wykonuje
👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
-> zalecenie acard od owulacji i heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii
-> dieta z ograniczeniem produktów z glutenem i laktozą
- w trakcie badań immunologicznych
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
III IVF- ❤️ przestało bić w 8tc.
6 transfer- nasz Maleńki Cud
Koniec starań.
2025 naturals!😱💪🏻 termin 22.12
Będzie zdrowy ChłopczykHenio.💙
-
Belma wrote:Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!😊😊
Czy też jesteście tak ekstremalnie zmęczone? Ja zasypiam przy biurku i jestem w stanie się ocknąć kiedy już głowa mi spada... Najgorzej, że kawa już nie smakuje więc tylko jedną słabą piję w ciągu dnia 😬pogoda jest ładniejsza i chciałabym pójść na spacer czy spotkać się ze znajomymi, ale po powrocie z pracy chcę tylko spać..Belma lubi tę wiadomość
-
Aaaaa!
Mam wyniki Nifty - zdrowe Bobo!!!
Na odklikanie płci czekam na narzeczonego!
Jeju, chyba żadnych wyników nie otwierałam z takim stresem.
Maggie1989, Wilga27, Babsi, Szu_szu, Delfi, Nayeli, MadCat, Belma, Rudka, Yuna**, Izuś84, Książkara_w_ciąży, Frelcia_na_chwilę, Maura, Daniela77, Le, Umka lubią tę wiadomość
-
Nefretam wrote:Aaaaa!
Jeju, chyba żadnych wyników nie otwierałam z takim stresem.Nefretam lubi tę wiadomość
XII 2021 Cb 💔
VII 2022 poronienie zatrzymane 💔
III 2023 poronienie zatrzymane 💔
IV 2024 synek ❤️
27.03 pozytywny test ❤️
29.03 beta 52
31.03 beta 211
08.04 beta 3431 -
Gratulacje! 🌞
Nefretam lubi tę wiadomość
👩34 👨42
🌿🏋🏻♀️🤸♂️🚴♂️
Starania naturalne od 2021.
W klinice od IX.2023
4 nieudane transfery
3 pierwsze - beta 0
4 - 9dpt beta 51,5, 11dpt beta 49,5 ❌
Punkcja nr 2 - 03.2025
5 transfer 7.04 ❄️zarodek 5AA
8dpt beta 158
11dpt beta 635 😍
15dpt beta 3062 🫣
5.05 mamy ♥️
19.05 2cm człowieczka 🌞
6.06 4,6cm byka
16.06 prenatalne
-
Szu_szu wrote:O i dzisiaj jeszcze KasiaXxx ma prenatalne, ciekawe czy się odezwie po
Jutro widzę spora ekipa to będzie armia kciuków potrzebna
Odzywam się! Wszystko dobrze, Malutka jest cała i zdrowa, mierzy 5,15 cm, chociaż ciężko było złapać, bo ciągle nóżki krzyżowała albo podkurczała 🥰 Wszyyyystko jest okej, ale mamy przyjść za tydzień jeszcze raz, bo dziś mamy 12+0, więc lekarka chce sprawdzić jeszcze raz jak już będzie skończony 13 tydzień ❤️
W sobotę obchodzę swoje 30-te urodziny, więc mogę odsapnąć!!! Szkoda, że nie wiem jak wkleić zdjęcie, bo mała normalnie machała do nas rączkami w górze i takie zdjęcie wyszło 😅
Później nadrobię wszystko, co pisałyście, jak mnie nie było. Mam nadzieję, że u Was wszystko super ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 16:05
Szu_szu, Nefretam, Belma, Wilga27, Babsi, Yuna**, Delfi, Książkara_w_ciąży, Wisienka95, Le lubią tę wiadomość
-
Nefretam wrote:Aaaaa!
Jeju, chyba żadnych wyników nie otwierałam z takim stresem.
Super!! Ogromne gratulacje!Nefretam lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny byłam dzisiaj prywatnie sprawdzić czy wszystko ok. Z tego stresu jestem taka zmęczona.
Na szczęście wszystko dobrze. Lekarka powiedziała,że z USG wychodzi 11+6 . Bardzo się cieszę. Maleństwo nie chciało się poruszać. Chyba też zmęczyło się przez ten mój stres. Serduszko pięknie bije. Ufff co za ulga. Będzie mi łatwiej wytrzymać kolejne tygodnie do prenatalnych.Nefretam, Belma, Rudka, Yuna**, Jaszczureczka, Delfi, Książkara_w_ciąży, Frelcia_na_chwilę, Szu_szu, Daniela77, Le lubią tę wiadomość
-
No i takie wieści to się lubi. Gratki wszystkim 💚
Babsi, Nefretam lubią tę wiadomość