X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2025 🍼❤️
Odpowiedz

Grudzień 2025 🍼❤️

Oceń ten wątek:
  • Maura Autorytet

Wysłany: 22 października, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liversiak wrote:
    Jeśli chodzi o majtki porodowe te siateczkowe to pamiętam, że bella mama dla mnie była okej. Ja byłam po cesarce i te majtki z Horizona gdyby były w opakowaniu 2szt wysokie to byłoby super, ale tam są jedne wysokie a jedne niskie i te niskie to pamiętam że nie byly za wygodne, przynajmniej dla mnie. Do domu kupiłam sobie wtedy majtki z Roger Publishing czyli od mamy ginekolog takie wysokie z siateczką czarne https://rpstore.pl/products/figi-poporodowe-azurowe?srsltid=AfmBOorHQuzevQtby3Caf0OHKn-MTovgto7NPgaKyACp2axIa4i9usqX
    Miałam wrażenie, że rana wtedy bardziej oddycha.

Jeśli chodzi o materacyk to mam jeszcze po synku Fiki Miki Sensitive, całkiem fajny i nie taki drogi.

Zgadzam się, ja też używałam te z horizona tylko z wysokim stanem, bo te zwykłe kończyły się na wysokości rany... też z Rogera kupilam do domu, ale po prostu wysokie bawełniane, sprawdziły się, jednak te Twoje wyglądają na praktyczniejsze! Ale już sobie odpuszczę taki wydatek ;)

preg.png

age.png
‹‹ 464 465 466 467 468
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ