Grudzień 2025 🍼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
PoskromionaZłośnica pomrożone mam tylko krokiety. Ale wiem, że mama coś przywiezie i mój też coś ugotuje na 2 dni więc z tym najmniejszy mam problem. Później będą święta i są u nas, ale też mama szykuje i po świętach mój bierze 2 tygodnie urlopu więc już wsparcie będę mieć pełne. Nie robię zapasów.
-
Malinowa.chmurka trzymam kciuki,żeby się samo rozkręciło.
Ja właśnie tak się czuje jak na okres. Czuje,że dziecko jest nisko. Już bym chciała, żeby się urodził 🌈
Malinowa chmurka lubi tę wiadomość
-
Babsi, Malinowachmurka trzymam kciuki, żeby bąbelki opuściły brzuchy szybko 🤞🏻
Ja wcześniej przygotowałam i zamrozilam paszteciki, pierogi, farsz, do którego potem dosmaze naleśniki na krokiety. Kupiłam też pyszny barszczyk w słoiku już na wigilię z lokalnej restauracji. Jak to jest z czasem przy noworodku? Zakładam że jeśli wszystko będzie ok to wyjdę w sobotę/niedzielę, to jeszcze we wtorek chciałabym zrobić sałatkę warzywna, upiec ciasto. To realne czy raczej marzenie ściętej głowy?
Mąż wziął urlop od 18.12 do 6.01, z możliwością przedłużenia do 12.01, a potem i tak pracuje zdalnie, ale mocno liczymy że nie trafi się nam mandragora 🫠😆
A na śniadanka polecam owsiankę, jemy ja chyba od roku praktycznie codziennie 😆 płatki owsiane, siemię lniane na wodzie, do tego masło orzechowe, jogurt naturalny i borówki z bananami, w 5 min idzie to ogarnąć 🙂 mój kiedyś się krzywil na słowo owsianka, a teraz ulubione śniadanie
Babsi, Malinowa chmurka, Wilga27 lubią tę wiadomość
-
Gilgotek wrote:Umka jaki macie problem brzuszkowy?
Gratulacje dla Ciebie i Liversiak ❤️
Dzieki ))
No niestety kolki. Ale poradzimy sobie. Z corka nie bylo tego problemu, bo z polecenia od razu stosowalam delicol, a tu zupelnie o nim zapomnialam(. -
Też myślałam że się zacznie 😆 a bardziej miałam nadzieję.
Ja nie gotuję do mrożenia, nie chce mi się 😂 mój mąż umie gotować więc nie zginiemy. Teściowie blisko mieszkają to też mogą przywieźć. Wczoraj jak się tak nijako czułam to mrożonka po prostu wjechała. A dziś już teściowa powiedziała, że nam bigos przywiezie także leżę i pachnę 😆 nie no. Pranie drugie właśnie leci. Dziś na razie cisza ze skurczami. Pewnie zacznie się na zakupach po południu👧🏼30 & 🧔31 +👶🏻2021 + 🐱🐱
18.04 cień cienia 🧐
19.04 ⏸️ już wierzę 😂 🌷
29.04 1 pęcherzyk 💚
8.05 mamy serce 💓
21.05 19 mm 💓 175 ud/min
10+2 Nifty Pro zdrowy 🩵
17.06 prenatalne wszystko ok
14.07 zdrowy chłop
11.08 398 g 🩵
8.09 684 g
6.10 1321 g kluska
20.10 prenatalne 1993 g 🙆♀️
3.11 2300 g 🐾
24.11 2800 g 🐦
⏩ Wizyta 15.12
Termin porodu 25. 12👶🏼
👧🏼💊Pregna plus, pregna DHA, Acard 150, Szelazo

-
U mnie teściowa była na cały tydzień jakiś czas temu i nam gotowała, i mroziła jedzonko. Pierogi, fasolka po bretońsku, mielone, kurczaczek, zupa jakaś, gołąbki. Także w razie w jedzenie mamy 😅
Mąż mówi, że brzuch mi opadł. No, mam nadzieję, że coś się ruszy i może wyjdzie do przyszłego tygodnia 😬 -
Ja też na zapas nie ugotowałam.
Kasiu taka teściowa to ja rozumiem 🙂 -
Ja nic nie mam nagotowane 😬 może weźmiemy catering na tydzień a potem się zobaczy …
Ja od pn do sr miałam tyle objawów że byłam pewna, że urodzę. Teraz wszystko minęło 😆 także tak
Edit: właśnie, dziewczyny. Ja urodzicie jakoś teraz to spotykacie się z rodziną na święta?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:35
👩34 👨42
🌿🏋🏻♀️🤸♂️🚴♂️
Starania naturalne od 2021.
W klinice od IX.2023
4 nieudane transfery
3 pierwsze - beta 0
4 - 9dpt beta 51,5, 11dpt beta 49,5 ❌
Punkcja nr 2 - 03.2025
5 transfer 7.04 ❄️zarodek 5AA
8dpt beta 158
11dpt beta 635 😍
15dpt beta 3062 🫣