Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Nutka-koloru wrote:Ojej a czemu zostałaś skierowana na szpital?
Bardziej asekuracyjnie patrząc na poprzednią ciążę ostatnio weszły 2 antybiotyki zwiększyliśmy clexane u bobasa na chwilę obecną wszystko ok .Później przyjdzie do mnie mój dr i dowiem się jaki plan na kolejne dni -
Mysle że to dobra decyzja zawsze lepiej dmuchać na zimneSłoneczko🌼 wrote:Bardziej asekuracyjnie patrząc na poprzednią ciążę ostatnio weszły 2 antybiotyki zwiększyliśmy clexane u bobasa na chwilę obecną wszystko ok .Później przyjdzie do mnie mój dr i dowiem się jaki plan na kolejne dni
-
Ja mam dzisiaj wizyte u swojego lekarza na 18:15 ciekawe jak zareaguje bo po tym jak urodziłam syna mówił to co jeszcze sie spotkamy a ja że napewno nie w takich okolicznościach 😂
Wiolami, Ritaaa, Lunaaa12, Cerva lubią tę wiadomość
-
Luna, powodzenia na prenatalnych 🍀
Słoneczko, najważniejsze, że jesteś w dobrych rękach i wszystko jest ok, lepiej zapobiegać niż mieć później dodatkowy stres 🧡
Miłego poniedziałku ☺️
U mnie też dzisiaj wizyta w końcu - 4 tygodnie prawie nie byłam u swojego dr, więc wyczekuje 😁 -
Dziewczyny powodzenia na wizytach 🤞🍀
Ja jutro jadę upuścić krew na pappa i badania zrobię na wizytę .W czwartek prenatalne a w piątek mam wizytę u swojej gin 🫢
Muszę się przyznać bez bicia że nie mogę poradzić sobie sama ze sobą 🫢 mam taką emocjonalną jazdę , że szok.
Ciągle jestem wkurzona , działają mi na nerwy rzeczy na które nie zwracałam uwagi,ciągle kotłują mi się w głowie jakieś myśli i je analizuje i się wściekam no szok 🫢😱 Ta ciąża jest tak inna , ale może to dobry znak 😊 -
Słoneczko - jak dobrze, że zostałaś tam skierowana, lekarz czujny, bardzo dobrze 👌
Angela - no to będzie miał zdziwko lekarz, chciałoby się zobaczyć jego minę 🤣 zostaje tylko wyobraźnia 🤪
Wiolami, popatrz jak to zleciało, że prenatalne już tuż tuż ☺️
Ja jutro mam wizytę u swojego doktorka, też nie mogę się doczekać, cały czas wymiotuje a tu już końcówka 14tego tygodnia 🙈 ale cieszę, się że powolutku do przodu ❤️
Wiolami, Angela1108 lubią tę wiadomość
5.04 : ⏸️
8.04 : beta 170, prog 56
10.04 : beta 360, prog 44
13.04 : beta 1250, prog 49
20.04 : beta 10 329, prog 47
14.04 : Widoczny pęcherzyk na USG
26.04 : Bijące Serduszko 💚
12.05 : 2,31 🫒
26.05 : 3,81 🍒
09.06 : 6,1 🍓
💔Marzec 2025 : Poronienie zatrzymane 9tyg
💔 Paź 2025 : Ciąża pozamaciczna, laparoskopia -
Ja po prenatalnych 🥰 wszystko wygląda bardzo dobrze termin na 17 grudnia no i na 100% chłopak 😂 nie dało sie ukryć jego walorów 😂
Rosalinda, Ritaaa, Panikara97, przyszłamama96, Kfiatuszek666, Wiolami, botanika, Angela1108, Myszkaaa20, Buzoloka, boys' mum, Minimalti, Justi2019, Lunaaa12, Ukwiecona, Cerva, Izia lubią tę wiadomość
-
Ja tak miałam w pierwszej ciąży, wszystko mnie wkurzało, nawet jak ktoś za wolno przechodził na pasach to klęłam pod nosem 😂 W drugiej za to dużo płakałam, jak tylko usłyszałam lub zobaczyłam coś smutnego to zaraz płacz 🫣 A teraz z kolei miewam takie jakieś myśli czy to był dobry pomysł z trzecim dzieckiem, jak damy radę z trójką dzieci, czy trzecie będzie zdrowe (boję się kolejnej wady serca), co z samochodem, czy uda mi się pójść na studia jak dzieci podrosną, czy na tym nie ucierpią, boję się porodu, czy znajdę pracę (nie chcę wracać do obecnej), milion myśli i lęków... A jeszcze jak powiedziałam o tym mojej mamie to powiedzia, że nie wolno tak myśleć, bo negatywne myśli ściągają nieszczęścia i los mnie może ukarać za takie myśli...Wiolami wrote:Dziewczyny powodzenia na wizytach 🤞🍀
Ja jutro jadę upuścić krew na pappa i badania zrobię na wizytę .W czwartek prenatalne a w piątek mam wizytę u swojej gin 🫢
Muszę się przyznać bez bicia że nie mogę poradzić sobie sama ze sobą 🫢 mam taką emocjonalną jazdę , że szok.
Ciągle jestem wkurzona , działają mi na nerwy rzeczy na które nie zwracałam uwagi,ciągle kotłują mi się w głowie jakieś myśli i je analizuje i się wściekam no szok 🫢😱 Ta ciąża jest tak inna , ale może to dobry znak 😊
Wiolami lubi tę wiadomość
🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
Gosia9901 wrote:Ja po prenatalnych 🥰 wszystko wygląda bardzo dobrze termin na 17 grudnia no i na 100% chłopak 😂 nie dało sie ukryć jego walorów 😂
Gratuluję synka 💙
Dziewczyny nie dziękuję i trzymam kciuki za resztę
Chyba powoli prenatalne będziemy kończyć
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Słoneczko🌼 wrote:Bardziej asekuracyjnie patrząc na poprzednią ciążę ostatnio weszły 2 antybiotyki zwiększyliśmy clexane u bobasa na chwilę obecną wszystko ok .Później przyjdzie do mnie mój dr i dowiem się jaki plan na kolejne dni
Jesteś w dobrych rękach, trzymam kciuki✊✊✊2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Gratulacje wszystkich wizyt i powodzenia na dzisiejszych ❤️ ja jutro prenatalne, powoli załącza się stres .. do tego mdłości nie odpuszczają, energii też brak a teraz muszę byc na pełnych obrotach przy córce więc ciężko.
Ja w poprzedniej ciąży używałam kremu Palmers ale nie wiem czy to jego zasługa czy po prostu nie mam skłonności do rozstępów 🤷🏼♀️
Buzoloka lubi tę wiadomość
👩🏼30 🧔🏻♂️33
01.2023 Eurofertil CZ 6x❄️
02.2023 I FET bhcg 0
03.2023 II FET bhcg 0, 1❄️ źle rozmrożona
07.2023 I histeroskopia dr Janowiec (zapalenie endometrium)
09.2023 II histeroskopia dr Janowiec (adenomioza -> 6xDipherline)
12.2023 immunologia, dr Paśnik
02.2024 III FET CB💔 bhcg max 650 i spadek
03.2024 IV FET CB💔 bhcg 23 i złe przyrosty
05.2024 ciąża naturalna, puste jajo💔
07.2024 V FET 2x❄️ 💔bhcg 220, złe przyrosty
09.2024 Invimed Warszawa 6x❄️
09.2024 immunologia, dr Jarosz
10.2024 polip w USG
12.2024 histeroskopia
01.2025 VI FET 6dpt - 38; 7dpt - 84; 9dpt - 256; 10dpt - 370; 12dpt - 926; 14dpt - 2475; 16dpt - 4973; 20dpt mamy ❤️; 29dpt- CRL 1,12cm, FHR 150 ; 7+5 1,62cm; 8+5 2,27cm; 9+5 3,21cm; 10+5 4,13cm
12+0 prenatalne 5,44cm
6.10.2025 córka na świecie 🩷

-
Wiolami wrote:Dziewczyny powodzenia na wizytach 🤞🍀
Ciągle jestem wkurzona , działają mi na nerwy rzeczy na które nie zwracałam uwagi,ciągle kotłują mi się w głowie jakieś myśli i je analizuje i się wściekam no szok 🫢😱 Ta ciąża jest tak inna , ale może to dobry znak 😊
To prawdziwy rollercoster 🙈 normalne sa te emocje i człowiek też musi pewne rzeczy oswoić, analizować.
Na pewno będzie wszystko dobrze i również trzymam kciuki za wizytę ✊
Wiolami lubi tę wiadomość
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Rosalinda wrote:Ja tak miałam w pierwszej ciąży, wszystko mnie wkurzało, nawet jak ktoś za wolno przechodził na pasach to klęłam pod nosem 😂 W drugiej za to dużo płakałam, jak tylko usłyszałam lub zobaczyłam coś smutnego to zaraz płacz 🫣 A teraz z kolei miewam takie jakieś myśli czy to był dobry pomysł z trzecim dzieckiem, jak damy radę z trójką dzieci, czy trzecie będzie zdrowe (boję się kolejnej wady serca), co z samochodem, czy uda mi się pójść na studia jak dzieci podrosną, czy na tym nie ucierpią, boję się porodu, czy znajdę pracę (nie chcę wracać do obecnej), milion myśli i lęków... A jeszcze jak powiedziałam o tym mojej mamie to powiedzia, że nie wolno tak myśleć, bo negatywne myśli ściągają nieszczęścia i los mnie może ukarać za takie myśli...
To normalne, że człowiek analizuje, przeżywa, podwójnie wszystko w tym stanie,zwłaszcza, że na świecie pojawi się kolejny członek rodziny i jak sobie poradzimy,na wiele rzeczy nie mamy wpływu, ale mówić komuś, ze go los ukarze za takie myśli 😳 bez komentarza 🙈 to chyva naturalne, ze się o takie rzeczy martwimy
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Rosalinda wrote:Ja tak miałam w pierwszej ciąży, wszystko mnie wkurzało, nawet jak ktoś za wolno przechodził na pasach to klęłam pod nosem 😂 W drugiej za to dużo płakałam, jak tylko usłyszałam lub zobaczyłam coś smutnego to zaraz płacz 🫣 A teraz z kolei miewam takie jakieś myśli czy to był dobry pomysł z trzecim dzieckiem, jak damy radę z trójką dzieci, czy trzecie będzie zdrowe (boję się kolejnej wady serca), co z samochodem, czy uda mi się pójść na studia jak dzieci podrosną, czy na tym nie ucierpią, boję się porodu, czy znajdę pracę (nie chcę wracać do obecnej), milion myśli i lęków... A jeszcze jak powiedziałam o tym mojej mamie to powiedzia, że nie wolno tak myśleć, bo negatywne myśli ściągają nieszczęścia i los mnie może ukarać za takie myśli...
To właśnie ja tak ciągle myślę,analizuje wszystko łącznie z zachowaniem narzeczonego 😱🫢 a jeszcze ta ciąża jest ciężka bo po późnej stracie i boję się cieszyć, a jednocześnie jestem pełna nadziei.Mam taki metlik w głowie,a do tego ta nerwowość 🫢
-
Lunaaa12 wrote:To prawdziwy rollercoster 🙈 normalne sa te emocje i człowiek też musi pewne rzeczy oswoić, analizować.
Na pewno będzie wszystko dobrze i również trzymam kciuki za wizytę ✊
Dziękuję😍♥️ -
Super gratuluję 💙Gosia9901 wrote:Ja po prenatalnych 🥰 wszystko wygląda bardzo dobrze termin na 17 grudnia no i na 100% chłopak 😂 nie dało sie ukryć jego walorów 😂
-
A macie juz terminy połówkowych? To byśmy zrobiły nową tabelkęLunaaa12 wrote:Gratuluję synka 💙
Dziewczyny nie dziękuję i trzymam kciuki za resztę
Chyba powoli prenatalne będziemy kończyć
Ja mam chyba 27.07 albo 28.07 musze sprawdzić