Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulację! Tego, że wszystko dobrze i wymarzonej córeczki ❤️ szalej z różem 🩷blancaa12 wrote:Będę mieć córkę . Nie wierzę w to ale to już pewne na 100 %. Zdrowa termin to tak podkoniec listopada (30.11)
-
Ja też zaczynam czuć duuuuży stres. Jutro połówkowe o 13:40. Rok temu właśnie na połówkowych się dowiedziałam, że nasza córka jest bardzo chora, więc zaczynam lekko świrować. Chyba nie przeżyłabym powtórki.
A tak to wczoraj byliśmy na koncercie w Warszawie, nie wiem czy któraś z Was kojarzy zespół System of a Down, ale było głośno 🙈 cieszę się, bo przed tymi badaniami przydała mi się taka odskocznia.
Trzymajcie proszę kciuki ❤️ -
wera1211 wrote:Ja też zaczynam czuć duuuuży stres. Jutro połówkowe o 13:40. Rok temu właśnie na połówkowych się dowiedziałam, że nasza córka jest bardzo chora, więc zaczynam lekko świrować. Chyba nie przeżyłabym powtórki.
A tak to wczoraj byliśmy na koncercie w Warszawie, nie wiem czy któraś z Was kojarzy zespół System of a Down, ale było głośno 🙈 cieszę się, bo przed tymi badaniami przydała mi się taka odskocznia.
Trzymajcie proszę kciuki ❤️
Trzymam mocno kciuki 🤞🍀
wera1211 lubi tę wiadomość
2008👧 2009 👦
04.2023 👼💔(5tc)
O3.3024👼💔(Biochem)
O6.2024👼💔(6tc)
01.2025 👼💔(9tc)
14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)
19.04.2026 ⏸️
13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3
18.06 6,76cm małego cudu,badania prenatalne-wszystko dobrze 12t+2
3.07 będziemy mieli synka🩵(14+3)

-
Trzymam kciuki ❤️ a miałaś prenatalne I trymestru?wera1211 wrote:Ja też zaczynam czuć duuuuży stres. Jutro połówkowe o 13:40. Rok temu właśnie na połówkowych się dowiedziałam, że nasza córka jest bardzo chora, więc zaczynam lekko świrować. Chyba nie przeżyłabym powtórki.
-
Ja jak się dowiedziałam za pierwszym razem to się popłakałam u lekarki 🥹🫣 mężowi też się łezka zakręciła w oku 🥹blancaa12 wrote:Imienia nie mamy bo nawet nie dopuszczałam że to będzie możliwe. Szczerze to mam płacz na końcu nosa. Już prawie w domu jestem
blancaa12 lubi tę wiadomość
-
No ja wszystko muszę kupić 🫣 jedynie co mamy to łóżeczko bo jak nówka 😅 żaden z chłopaków nie chciał w nim spać 😅 haha jest tyle pięknych ciuszkow dla dziewczynek, że nie wiadomo co tu kupić 😅Lunaaa12 wrote:Haha to czekamy 😀
Ja 3.08 i jak się potwierdzi córka to konto trochę wyczyszczę 🤣🤣🤣 -
boys' mum wrote:No ja wszystko muszę kupić 🫣 jedynie co mamy to łóżeczko bo jak nówka 😅 żaden z chłopaków nie chciał w nim spać 😅 haha jest tyle pięknych ciuszkow dla dziewczynek, że nie wiadomo co tu kupić 😅
My dostawkę Chicco mamy, ubranka dostane od rozmiaru 68. Wanienkę też, jakieś rożki,otulacze i kombinezony zimowe.
Ale najbardziej mnie cieszą te malutkie ubranka 😍 jak tu nie przesadzić z ilością, jak wszystko takie piękne 😍
Wera trzymamy kciuki,będzie dobrze ✊✊✊
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Super gratuluję 🩷🩷🩷blancaa12 wrote:Będę mieć córkę . Nie wierzę w to ale to już pewne na 100 %. Zdrowa termin to tak podkoniec listopada (30.11)
-
wera1211 wrote:Ja też zaczynam czuć duuuuży stres. Jutro połówkowe o 13:40. Rok temu właśnie na połówkowych się dowiedziałam, że nasza córka jest bardzo chora, więc zaczynam lekko świrować. Chyba nie przeżyłabym powtórki.
Mój mąż też był na tym koncercie:) Podziwiam, że odważyłaś się w ciąży, ja odpuszczam sobie właśnie przez decybele zarówno wesela (także jako gość) i nawet spokojniejsze gatunki muzyczne. Jako fanka Górniak i Steczkowskiej nie poszłam w tym sezonie na żaden nawet darmowy plenerowy koncert, we wrześniu w Wawie gra N.Scherzinger z PCD i czekałam kilkanaście lat by znów na żywo posłuchać (ostatni raz w Londynie) ale też nie pojadę. To samą z Shakirą, ostatni raz trasa w 2018, teraz ma w Europie koncerty nie mogę
Jedynie na kino mogę się skusić i tu potrafię jechać nawet kilka godz na jakiś niszowy seans albo spotkanie pofilmowe jeśli mój ulubiony aktor będzie:)
👩'83👨'83
📌Ona: PCOS, niedoczynność tarczycy, kiry AA
2018 - 2021 starania naturalne
2022 inseminacja ❌
06/2022 I IVF
czerwiec punkcja, 3 zarodki
I transfer świeżaka beta 8.10 i 3.90
sierpień II transfer ❄️ ❌
listopad III transfer ❄️ ❌
07/2023 II IVF
lipiec punkcja, 3 zarodki
IV transfer ❌
wrzesień V transfer ❄️ 5dpt beta 10.92 7dpt 42.16 9dpt 101.03 12dpt 151.17 13dpt 167.70 15dpt 105
listopad VI transfer ❄️5dpt 15 7dpt 30.46 10dpt 18
01/2024 III IVF
styczeń punkcja pobrano 12🥚, 2 zarodki, oba chore
05/2024 IV IVF
maj punkcja pobrano 13🥚, 5 zarodków, 1z5 zdrowy
lipiec VII transfer ❌
07/2025 V IVF
lipiec pobrano 15 🥚 , 3 zarodki bez badań
sierpień VIII transfer ❄️ ❌
wrzesień IX transfer ❄️❄️ ❌
10/2025 VI IVF
październik punkcja pobrano 15 🥚 7 zapłodnionych, 4 zarodki bez badań
03/2026
X transfer ❄️❄️
8dpt beta 92.7 11dpt 332.01 13dpt 584.55 15dpt 1515.17 26dpt jest ❤️! -
Trzymam kciuki ❤️wera1211 wrote:Ja też zaczynam czuć duuuuży stres. Jutro połówkowe o 13:40. Rok temu właśnie na połówkowych się dowiedziałam, że nasza córka jest bardzo chora, więc zaczynam lekko świrować. Chyba nie przeżyłabym powtórki.
-
Jestem obecnie 17+1, z tydzień temu ze 3 dni czułam te puknięcia intensywniej,a od trzech dni, mało co albo wcale, miala któraś z Was na tym etapie, że najpierw były, a potem cisza? Możliwe, że dzidzia na tyle mala,ze się przemieściła i teraz nie czuć? Nie powiem, zaczęłam się stresować 🥲2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Miałam wątpliwości, oczywiście, ale naprawdę marzyłam usłyszeć ich na żywo odkąd pamiętam ❤️ pytałam mojej ginekolog, to tylko mnie zapytała czy jesteśmy na płycie. Jednak jak powiedziałam, że mamy spokojne miejsce na trybunach, to powiedziała, że mam jechać i nagrać jej Chop Suey, bo też ich lubi 🙈 więc czułam się rozgrzeszona 😁Izia wrote:Mój mąż też był na tym koncercie:) Podziwiam, że odważyłaś się w ciąży, ja odpuszczam sobie właśnie przez decybele zarówno wesela (także jako gość) i nawet spokojniejsze gatunki muzyczne. Jako fanka Górniak i Steczkowskiej nie poszłam w tym sezonie na żaden nawet darmowy plenerowy koncert, we wrześniu w Wawie gra N.Scherzinger z PCD i czekałam kilkanaście lat by znów na żywo posłuchać (ostatni raz w Londynie) ale też nie pojadę. To samą z Shakirą, ostatni raz trasa w 2018, teraz ma w Europie koncerty nie mogę
Jedynie na kino mogę się skusić i tu potrafię jechać nawet kilka godz na jakiś niszowy seans albo spotkanie pofilmowe jeśli mój ulubiony aktor będzie:)
Izia lubi tę wiadomość
-
Ja zaczęłam czuć ruchy też jakoś koło 16/17tc, ale sporadycznie i delikatnie i miałam to samo... Jak dłuższy czas nie poczułam nic, to zaraz leciałam po detektor i sprawdzałam serduszko. Teraz 20tc i czuję już intensywnie i codziennie, więc myślę, że to normalne 😉Lunaaa12 wrote:Jestem obecnie 17+1, z tydzień temu ze 3 dni czułam te puknięcia intensywniej,a od trzech dni, mało co albo wcale, miala któraś z Was na tym etapie, że najpierw były, a potem cisza? Możliwe, że dzidzia na tyle mala,ze się przemieściła i teraz nie czuć? Nie powiem, zaczęłam się stresować 🥲
-
Lunaaa12 wrote:Jestem obecnie 17+1, z tydzień temu ze 3 dni czułam te puknięcia intensywniej,a od trzech dni, mało co albo wcale, miala któraś z Was na tym etapie, że najpierw były, a potem cisza? Możliwe, że dzidzia na tyle mala,ze się przemieściła i teraz nie czuć? Nie powiem, zaczęłam się stresować 🥲
Też tak miałam. Kilka dni szalał, potem o wiele mniej i znowu impreza w brzuchu. Oczywiście też się stresowałam, ale detektor tętna okazał się zbawienny. -
Spokojnie może byc odwrócona w stronę pleców i wtedy czujemy delikatne ruchy ja juz teraz raczej konkretnie czuje ale nie raz sa dni ze właśnie bardzo delikatnie je czuje a nieraz tak ze az mi sie śmiać chce ze KSW robią 😂Lunaaa12 wrote:Jestem obecnie 17+1, z tydzień temu ze 3 dni czułam te puknięcia intensywniej,a od trzech dni, mało co albo wcale, miala któraś z Was na tym etapie, że najpierw były, a potem cisza? Możliwe, że dzidzia na tyle mala,ze się przemieściła i teraz nie czuć? Nie powiem, zaczęłam się stresować 🥲
-
Wera trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze 🤞🏼❤️
Lunaaa ja tak miałam, poczułam i potem chyba tydzień przerwy i teraz już czuję regularnie 😊