Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Kciuki za jutro ❤️Wiolami wrote:Pięknie👏
Ja dziś leniuchuję,z rana trochę w garach stałam i wczoraj troszkę porobiłam.
Tak bardzo liczę że ta kosmowka coś się podniesie 🤞i stresuję się trochę jutrzejszą wizytą.
Umówiłam się też do dentysty na przegląd i ogólnie niech zerknie bo zaczęły mi krwawić dziąsła przy przyćmi zębów i mam wrażenie że są lekko podpuchnięte w niektórych miejscach .
Wiolami lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj chwile na vinted powiedziałam i myślę nad rozmiarami czy nie kupic na 44 na początek 🤔 pytałam na watku z bliźniakami i dziewczyna pisala ze właśnie 44 bylo dobre na start
-
Hej dziewczyny byłam dziś na wizycie popłakalam się na leżance podczas USG , moje marzenie od 20 lat się spełnia , będzie synek , gdy wyszłam z gabinetu już tak ryczalam że jak mnie mąż zobaczył to myślał że poroniłam tak go nastraszyłam ale nie mogłam wydukać żadnego słowa w tym płaczu 🥹 teraz to pisząc łzy mi lecą że naprawdę to się dzieje, tak bardzo się cieszę. Blanca gratuluję córeczki po 3 recyrzach super wiadomość.Rosalinda trzymam kciuki żeby u ciebie okazała się córeczka ❤️ Izia cieszę się że z dzidziusiem wszystko dobrze i że nic wam nie jest ❤️ wiolami wierzę że tym razem wszystko będzie dobrze i będziecie tulić bobaska w grudniu ❤️ Gratuluję udanych wizyt połówkowych ja mam dopiero 12.08. Angela w wolnej chwili dopisz mnie po niebieskiej stronie mocy ❤️
boys' mum, blancaa12, Lunaaa12, Angela1108, Mysa1111, Wiolami, Myszkaaa20, Minimalti, Rosalinda, Izia, Kfiatuszek666, przyszłamama96, Mira.huntrix lubią tę wiadomość
-
Cudne wiadomości 🩵 Gratulacje 🩵🩵🩵 po trzech córkach będzie i mały książę 🩵Justi2019 wrote:Hej dziewczyny byłam dziś na wizycie popłakalam się na leżance podczas USG , moje marzenie od 20 lat się spełnia , będzie synek , gdy wyszłam z gabinetu już tak ryczalam że jak mnie mąż zobaczył to myślał że poroniłam tak go nastraszyłam ale nie mogłam wydukać żadnego słowa w tym płaczu 🥹 teraz to pisząc łzy mi lecą że naprawdę to się dzieje, tak bardzo się cieszę. Blanca gratuluję córeczki po 3 recyrzach super wiadomość.Rosalinda trzymam kciuki żeby u ciebie okazała się córeczka ❤️ Izia cieszę się że z dzidziusiem wszystko dobrze i że nic wam nie jest ❤️ wiolami wierzę że tym razem wszystko będzie dobrze i będziecie tulić bobaska w grudniu ❤️ Gratuluję udanych wizyt połówkowych ja mam dopiero 12.08. Angela w wolnej chwili dopisz mnie po niebieskiej stronie mocy ❤️
Justi2019 lubi tę wiadomość
-
Justi2019 wrote:Hej dziewczyny byłam dziś na wizycie popłakalam się na leżance podczas USG , moje marzenie od 20 lat się spełnia , będzie synek , gdy wyszłam z gabinetu już tak ryczalam że jak mnie mąż zobaczył to myślał że poroniłam tak go nastraszyłam ale nie mogłam wydukać żadnego słowa w tym płaczu 🥹 teraz to pisząc łzy mi lecą że naprawdę to się dzieje, tak bardzo się cieszę. Blanca gratuluję córeczki po 3 recyrzach super wiadomość.Rosalinda trzymam kciuki żeby u ciebie okazała się córeczka ❤️ Izia cieszę się że z dzidziusiem wszystko dobrze i że nic wam nie jest ❤️ wiolami wierzę że tym razem wszystko będzie dobrze i będziecie tulić bobaska w grudniu ❤️ Gratuluję udanych wizyt połówkowych ja mam dopiero 12.08. Angela w wolnej chwili dopisz mnie po niebieskiej stronie mocy ❤️
Gratuluję synka 💙💙💙
Ten grudzień będzie magiczny,spełniają się marzenia🥰🥰🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca, 07:00
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Gratuluję 💙Justi2019 wrote:Hej dziewczyny byłam dziś na wizycie popłakalam się na leżance podczas USG , moje marzenie od 20 lat się spełnia , będzie synek , gdy wyszłam z gabinetu już tak ryczalam że jak mnie mąż zobaczył to myślał że poroniłam tak go nastraszyłam ale nie mogłam wydukać żadnego słowa w tym płaczu 🥹 teraz to pisząc łzy mi lecą że naprawdę to się dzieje, tak bardzo się cieszę. Blanca gratuluję córeczki po 3 recyrzach super wiadomość.Rosalinda trzymam kciuki żeby u ciebie okazała się córeczka ❤️ Izia cieszę się że z dzidziusiem wszystko dobrze i że nic wam nie jest ❤️ wiolami wierzę że tym razem wszystko będzie dobrze i będziecie tulić bobaska w grudniu ❤️ Gratuluję udanych wizyt połówkowych ja mam dopiero 12.08. Angela w wolnej chwili dopisz mnie po niebieskiej stronie mocy ❤️
-
Lunaaa12 wrote:Trzymam kciuki mocno za jutro, o której masz wizytę?
My dzisiaj z chłopakami cały dzień poza domem, nareszcie w domu,teraz odpoczynek i mam nadzieję dzidzia się odezwie 🙌 do wizyty półtorej tygodnia, oby szybko zleciało
Na 7:30 🫢2008👧 2009 👦
04.2023 👼💔(5tc)
O3.3024👼💔(Biochem)
O6.2024👼💔(6tc)
01.2025 👼💔(9tc)
14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)
19.04.2026 ⏸️
13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3
18.06 6,76cm małego cudu,badania prenatalne-wszystko dobrze 12t+2
3.07 będziemy mieli synka🩵(14+3)
23.07 209 g chłopczyka (17t+2)
8.08. 317 g. chłopczyka (19t+4)

-
Dzień dobry. Gratulacje 🥳
Ja też dziś wizyta o 16:50
A wczoraj odebrałam rożek i dwa komplety body plus polspiochy różowe i chyba dociera do mnie że to nie sen chociaż najbardziej mnie przeraź jak ja ogarnę dziewczynkę mycie etc nie mam bladego pojęcia🫣 chłopaka to z zamkniętymi oczami mogę pielęgnować
Wiolami, boys' mum lubią tę wiadomość
-
Wiolami trzymam kciuki 🤞🏼
Justi ale super, gratuluję synka 🩵
-
Trzymam kciuki ❤️blancaa12 wrote:Dzień dobry. Gratulacje 🥳
A wczoraj odebrałam rożek i dwa komplety body plus polspiochy różowe i chyba dociera do mnie że to nie sen chociaż najbardziej mnie przeraź jak ja ogarnę dziewczynkę mycie etc nie mam bladego pojęcia🫣 chłopaka to z zamkniętymi oczami mogę pielęgnować
Dasz rade 🩷 -
blancaa12 wrote:Dzień dobry. Gratulacje 🥳
Trzymam kciuki za wizytę 🤞🏼
Ja też zastanawiam się jak wygląda pielęgnacja dziewczynki bo napewno różni się od chłopaka którego już mam ogarniętego 😅 -
Melduję się po wizycie….
Bąbel waży 209 gram i nie zmienił płci 😊 klejnoty męskie widoczne 🩵I u maluszka wszystko dobrze.
Natomiast I tak jak ta kosmowka była nisko , tak nadal jest i potwierdziło się łożysko przodujące , więc już to się raczej nie zmieni , będzie cc.
Mysa1111, Myszkaaa20, Angela1108, Rosalinda, Kfiatuszek666, przyszłamama96, boys' mum, Justi2019, Minimalti lubią tę wiadomość
2008👧 2009 👦
04.2023 👼💔(5tc)
O3.3024👼💔(Biochem)
O6.2024👼💔(6tc)
01.2025 👼💔(9tc)
14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)
19.04.2026 ⏸️

-
Gratuluję 209 gram szczęścia 💙 cudownie że wszystko ok z maluszkiemWiolami wrote:Melduję się po wizycie….
Bąbel waży 209 gram i nie zmienił płci 😊 klejnoty męskie widoczne 🩵I u maluszka wszystko dobrze.
Natomiast I tak jak ta kosmowka była nisko , tak nadal jest i potwierdziło się łożysko przodujące , więc już to się raczej nie zmieni , będzie cc.
Co do łożyska przykro mi wiem że nie tego oczekiwałaś ale nie na wszystko mamy wpływ cc nic przyjemnego cos o tym wiem tez myslalam że juz nigdy wiecej tego nie doswiadcze los zadecydował inaczej. Damy rade ❤️
-
Angela1108 wrote:Gratuluję 209 gram szczęścia 💙 cudownie że wszystko ok z maluszkiem
Co do łożyska przykro mi wiem że nie tego oczekiwałaś ale nie na wszystko mamy wpływ cc nic przyjemnego cos o tym wiem tez myslalam że juz nigdy wiecej tego nie doswiadcze los zadecydował inaczej. Damy rade ❤️
Liczę że może jeszcze się podniesie, choć gin twierdzi że raczej nie ,a ufam jej bo kobieta z powołania.
Jestem już po 2 x cc i liczyłam że może po tylu latach uda się naturalnie no cóż.Najwazniejsze , aby mały przyszedł na świat cały i zdrowy 🍀🤞 po tylu przejściach wytrzymam wszystko aby tylko się udało 🥹2008👧 2009 👦
04.2023 👼💔(5tc)
O3.3024👼💔(Biochem)
O6.2024👼💔(6tc)
01.2025 👼💔(9tc)
14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)
19.04.2026 ⏸️

-
Rozumiem ale dokładnie maluszki najważniejsze ❤️Wiolami wrote:Liczę że może jeszcze się podniesie, choć gin twierdzi że raczej nie ,a ufam jej bo kobieta z powołania.
Jestem już po 2 x cc i liczyłam że może po tylu latach uda się naturalnie no cóż.Najwazniejsze , aby mały przyszedł na świat cały i zdrowy 🍀🤞 po tylu przejściach wytrzymam wszystko aby tylko się udało 🥹
-
Justi, cieszę się razem z Tobą 🩵 Będzie synuś mamusi 🥰Justi2019 wrote:Hej dziewczyny byłam dziś na wizycie popłakalam się na leżance podczas USG , moje marzenie od 20 lat się spełnia , będzie synek , gdy wyszłam z gabinetu już tak ryczalam że jak mnie mąż zobaczył to myślał że poroniłam tak go nastraszyłam ale nie mogłam wydukać żadnego słowa w tym płaczu 🥹 teraz to pisząc łzy mi lecą że naprawdę to się dzieje, tak bardzo się cieszę. Blanca gratuluję córeczki po 3 recyrzach super wiadomość.Rosalinda trzymam kciuki żeby u ciebie okazała się córeczka ❤️ Izia cieszę się że z dzidziusiem wszystko dobrze i że nic wam nie jest ❤️ wiolami wierzę że tym razem wszystko będzie dobrze i będziecie tulić bobaska w grudniu ❤️ Gratuluję udanych wizyt połówkowych ja mam dopiero 12.08. Angela w wolnej chwili dopisz mnie po niebieskiej stronie mocy ❤️
-
No właśnie! U chłopca chyba łatwiej, bo u dziewczynki trzeba pilnować, żeby wycierać w dobrym kierunku, a przecież dziecko jak czasem zrobi kupę po pachy to jest wszędzie 🙈Myszkaaa20 wrote:Trzymam kciuki za wizytę 🤞🏼
Ja też zastanawiam się jak wygląda pielęgnacja dziewczynki bo napewno różni się od chłopaka którego już mam ogarniętego 😅